זוכרים ש...

זוכרים ש...

ביקשתי מכם עצות מה אני יכולה לתת לו מתנה? זוכרים שביקשתי מכם הגברים בחבורה? אבל ה מ ת נ ה שהכי מצאה חן לי היתה של דודה מייקי אז את שומעת מייקי? הכנתי פסטה עם רוטב מטמטם (לא בבת אחת מה? שיגלה את כישורי המטבח שלי לאט לאט
) בקבוק יין ועוד מעט קט יוצאת לדרך (רק באתי לבקש מכם שתברכו אותי בברכת הדרך למה אנ´לא יודעת מה תהיה תגובתו
{סיפור מורכב} ) ו... את שומעת מייקי ת´תחתונים השארתי עלי למה קר שם בחוץ
ואני הפעם ביקשתי להגיע לבד שלא יבוא לקחת אותי אז עכשף אוספת ת´עצמי ויוצאת למסע (ברכבת
) הייתי כאן ביי

מצוטטת

New member
בויאנה.......חכי רגע..

תקרבי פה רגע...... אז מה אם אני לא דודה מייקי...... תקרבת.... יופי..... אז קודם קול ממני כזה
וגם כמה
לא יזיקו עכשיו ת´כלס, אז נכון שגם אני אהבתי שם תמכון של הדודה נו טוף עם שינויים קלים.....אבל נישמור על זכויות היוצרת וככה בסוד שהדודה לא תשמע...למה אני מה זה מפחדת ממנה...
תתחתונים יופי שהשארת....... ירצה יאכל , לא ירצה......... אבל שהתאמץ קודם עכשיו את משוחררת

מצוטטת

New member
אני מבינה

שנגמרה לך השורה
אבל אין דבר הפנקס פתוח והיד רושמת..... חובות ת´כוונתי

*יערית

New member
כ"כ רוצה......../images/Emo141.gif

פסטה..ברוטב מטמטם...
כ"כ קר לי במחשבה על בלי...תחתונים כל הדרך ל...
אבל מתוקה שלנו....זה לא התחתונים ולא הפסטה... ולא הבגד שלך.. ולא הבושם שלך{אם כי לבושם יש אפקט של סקס} זו את ואם אנחנו אוהבים את הנוכחות שלך... אין ספק שהוא ...{מתה לכתוב משהו...על קצה הלשון}יחשוק בך יותר.. רק בזכות מי שאת ולא בגלל...... תבלי כמו שצריך...ועד הסוף

Lonely In Blue

New member
קצת נבוך....

אבל נראה לי שפיספסת את
הרעיון של מייקי
לא שאני מזלזל בכישורי המטבח שלך וודאי וודאי שאני לא מזלזל בהשפעת ה
אבל, התחתונים....היו הפואנטה השעוׁר שבַעיסה כי על הפסטה, עוד אפשר לשים פס, ולראות את זה כֵפָאסֶה, אבל האפריטיף, היה יכול להיות שוקינג בלו. אם כי לשוׁק יכולות להיות גם השפעות ארוכות טווח... קר שם בחוץ, טוב שהתחתונים עליך, אבל בטח חיממת לו את ה
. ואם, כמו שמעוף הציע, צירפת גם חיוך, באמת לא צריך יותר.

ת´שמע אתה

על פניו כך נראה אבל... נראה אותך נוסע ברכבת בחורף עם שמלה בלי תחתונים וגרב מחממת
וחוצמזה דפקא בתחום החיוכים ומה שמתחת לתחתונים אנ´לא דואגת
וכשכתבתי שהנושא קצת בעייתי (האוכל) התכוונתי לזה מספיק שגרמתי לו הלם בזה עוד הייתי מוסיפה את הטקס של מייקי האיש בכלל היה מקבל התקף לב

maof

New member
ניצתי....עכשיו מצאת את הסוד../images/Emo6.gif

שהדרך אל לב הגבר .......... היא דרך הקיבה
דרך צלחה
מעוף

../images/Emo6.gif

אנ´לא יודעת איך זה אצל אחרים וגם לא בטוחה שזה כל כך נכון המשפט הזה שלך... שכולם אומרים... ויש גברים שאולי זאת הדרך אליהם אבל... עם הלב הרי אתה יודע איך כאן בעיה גם בלי הקיבה נכנסתי לו ל
כבר לפני הרבה שנים אז מה העניין??? פשוט האיש הזה קשה לו לקבל ביום יום הוא יודע לתת אבל לקבל? חס וחלילה... מכירה את זה...גם אני הייתי שם במקום הזה שלא ידעתי לקבל ועל כן כל כך רגישה ומלמדת אותו לאט לאט , את מה שהוא יודע ורוצה ללמוד לפני כמה שנים כשבנה את הבית תכנן את המטבח כך בלי גז , בלי תנור (רק מקרר ומיקרו) והסיבה היתה ... "שאף אחת לא תיכנס לי הביתה תתחיל לבשל ותתלבש לי על החיים" זאת היתה המחשבה , זו היתה דרך חייו שנים כך שבעצם אוכל = להתלבש לו על החיים
הזמנתי אותו כמה פעמים לארוחה אצלי הוא תמיד התחמק אופס ניצת יש כאן נקודה רגישה מאוד מאוד רגישה... אז למרות שאנחנו ביחד ולמרות שסופסוף הוא הגיע למסקנה שהוא רוצה לשנות ולהשתנות ולמרות שהוא "התחנן" ש"אתלבש" על חייו אני עדיין עושה דברים בעדינות שלא יבהל לי
בן אדם שחי כמעט כל חייו לבד שלא יודע מה זה שמישהו דואג לו צריך להתרגל לאט.

ועכשיו אחרי ../images/Emo8.gif

בטח אתם לא מצפים שאפרט
אבל היה ערב נפלא הבנאדם היה קצת המום והתגובה הראשונה היתה "לאכול? עכשיו? בלילה? השתגעת?" אז הכנסנו למקרר שיחמם מחר...
נראה לכם???? אחרי שעתיים בערך בדיוק כמו שהוא נכנס למקרר ככה הוא יצא
ה"ארוע" עבר בשלום ומישהו מאוד נהנה גם אני
" אני חושב שאפשר לסדר כאן גז קטן במטבח" סיכם הבחור יששששששששששששששש מישהו מתחיל להתרגל כאן

maof

New member
ומי אמר לך שאנחנו לא מצפים../images/Emo6.gif

אנחנו מתים מסקרנות
איך אני מרשה לעצמי לדבר בשם אחרים
וואלה היתקלקלתי
שיקום האדם ויעיז להגיד שאנשים לא מישתנים
מעוף

גמני מצפה

את המצעים
ולהזכירך מעופי הסקרנות הרגה את ה
אז... אני מרשה לך להפליג בדמיון
וכן אנשים משתנים רק אם הם רוצים רק אם הבינו שהמקום בו הם נמצאים לא טוב להם אבל הם משתנים לאט (ואני? יש לי זמן )

למעלה