זוכרים ששאלתם למה פרלג'ם לא באים

brass monkey

New member
זוכרים ששאלתם למה פרלג'ם לא באים

לארץ? קיצר כל כך קשה להשיג כרטיסים שלהם... ראיתי לי סימפסון כרגיל, ופתאום ראיתי תמונה שאמרתי שאני חייב לפרסם אותה כאן... למרות שאני כבר לא כל כך כאן... מי שיצליח לנחש מאיזה פרק זה- יקבל ממני מתנה דיסק עם פרקים...
שלא תאמרו שאני לא נחמד... (בנבע"ה)

cold metal ass

New member
../images/Emo6.gif

אויי כמה זמן לא ראיתי סימפסון , אני כל הזמן מפספסת את זה בערוץ 1 ובביפ הפסיקו לשדר .. מתגעגעת |סמייליבוכהבכיקורעלב| וזה נכון כל הזמן אומרים עד כמה קשה להשיג כרטיסים להופעה שלהם .. שיבואו לארץ ואז נראה באמת עד כמה זה קשה

misplaced

New member
באמת טוענים שזה קשה?

אני בדרכי לאוסטרליה בחודשים הקרובים וכולי תקווה שאגיע לשם לפני נובמבר כדי לתפוס הופעה שלהם. אני חולת פרל ג'ם כבר 13 שנים ואין דבר שיעשה אותי מאושרת יותר מלהיות בהופעה שלהם. הכי רציתי להיות בופעה שהייתה להם בשבת בסיאטל, יום לפני יומולדת 25 שלי [יכול היה להיות כל כך מושלם!!] אבל העלות ועניין הויזה וזה הפכו את זה לבלתי אפשרי... בכל מקרה, מקווה שאוכל לשים את ידי על כרטיס...נשרמתי עכשיו לTEN CLUB והם מוכרים רק בזוגות לצערי...אבל אני אקנה שניים והכי הרבה אמכור אחד שם
בתקווה שאכן אוכל להגיע לקניית כרטיס ולתזמן הגעה לאוסטרליה עם ההופעה שלהם [לפחות אחת מתוך ה10 שיש להם שם...חח] או לקפוץ ליוון ב30 לספטמבר...זה כמעט כמו לראות אותם כאן. אגב, אני אלי ואני בפרץ אופוריה על ההרשמה לTEN CLUB ופינטוזים על הופעה באוסטרליה

למעלה