זוכרים שאמרתי ש...

pusher

New member
זוכרים שאמרתי ש...

החיוך הכי מדהים של סקאלי היה בסוף end game עם מאלדר בביה"ח? ומי שלא שיחפש בשירשורים קודמים... בכל מקרה אני סתם שוטטתי לי באינטרנט ומצאתי אתר אחד שקבעו לפי מקומות את חיוכיה של סקאלי ונחשו מה.....יש להם את אותו טעם כמו שלי!!!!!! הם בחרו בחיוך מend game מקום ראשון!!!!!!!!! הקישור למטה.... מי הכי מומחית בסקאלי? מי?

1Shir

New member
אם כבר עושים מזה עניין אז...

א. מה עם החיוכים הכי טובים של מאלדר??? ב. בגלל שקשה לי להתייחס בקטע רציני לשימת הדגש הזאת על החיוכים, הייתי בוחרת את חיוכיה המתחנחנים של סקאלי מ- bad blood שכוונו לשריף הארוול... זה היה די מצחיק :)

1Shir

New member
poor Scully

עד שהיא כבר פוגשת מישהו שמוצא חן בעיניה, מתברר שהוא ערפד...

Gilliana

New member
אני איתך!

באמת קשה להתייח לזה בקטע רציני ואין ספק שהחיוכים המוצלחים ביותר היו אכן ב-Bad blood.

רוניב

New member
טוב, אני קצת משוחדת

אבל בעיני סוף end game לוקח. העניין הוא שעם התקדמות העונות, נתנו לסקאלי יותר הזדמנויות לחייך (ואפילו לצחוק! מי היה מאמין). אבל אם תסתכלו על הפרקים בעונות הראשונות, זה פשוט כמעט ולא קרה. אחרי 2 הפרקים הכ"כ מותחים האלו (colony + end game), הסצנה הזו בסוף הייתה ממש משחררת - ההקלה שהכל בסדר ושמאלדר הבריא, הייתה שווה חיוך שכזה

pusher

New member
וואלה הוצאת לי תמילים מהפה

כן זה עוד סיבה כפי שהזכרתי מקודם למה ראיתי את אנד גיימ 3 פעמים רצוף

pusher

New member
אבל היא הגניבה גם איזה חיוך קטן..

בהמבוג לא? שמר נאט אמר למאלדר שהאופי שלו מזכיר סוכן FBI ומאלדר כזה אבל אני באמת סוכן FBI

1Shir

New member
אוי, זה היה קטע גדול ../images/Emo45.gif

לא זוכרת מה סקאלי עשתה בקטע הזה, אבל זה היה קטע גדול..

למעלה