זוכרים את

גלי®

New member
זוכרים את

זה ? או ... ? וגם
? שתהיה לכולנו שנה מתוקה ...

דרדרית

New member
עד היום אפשר להשיג את זה...

גם הדרדקים של היום מכירים את סוכריות פז ואת הצמרגפן המתוק. תפוחים מצופים- היום זה השתכלל ובצופים הבת שלי הכינה לחניכיה- תפוחי עץ מצופים בקרם קרמל

B T1

New member
../images/Emo74.gifתפוח מצופה בדבש או בקרמל...

בשנות השישים, נקראו בפי הערבים בחיפה: ענבר או אנבר.

ליילנד

New member
אני חושבת שאמבר

המוכר היה הולך ברחוב וצועק: "אמבר חמישה גרוש" הוא היה מוכר את התפוחים המצופים הללו וסוכריות על מקל מאותו חומר אדום של הציפוי, בצורת תרנגול.

גלי®

New member
אם מדברים על ממתקים , חיפשתי

"תמונה של "סוכרית תרנגול" אדומה , על מקל ... חיפשתי תמונות של "מקל - סבא" מלא בסוכריות ... חיפשתי תמונות של המחרוזות והצמידים מסוכריות , שהיו מושחלות על גומי... אגב : לא יודעת איך במקומות אחרים , אבל בחיפה מכרו בקבוקי מיץ ממותק , שהיו מפלסטיק ...היו להם צורות של בעלי חיים ... אחרי שגמרת לשתות , היית יכול לצקת גבס בבקבוק , ולעשות פסלון חמוד ... מישהו מכיר , או שזו המצאה מקומית ?

דרדרית

New member
בקבוקי מיץ כאלה? ממש לא מוכר...

אבל הסוכריה על מקל- של התרנגול- היה לנו בילדותנו. סוכריה כזו כתומה- הייתה פחות אהובה... ומי זוכר את המסטיקים עם התמונות? אספתי של דגלי מדינות והבנים אספו של שחקני כדורגל..

אריק7554

New member
והיו גם

תמונות חלל ובדגלים היקרים היו וונצואלה ארה"ב וברי"המ

גלי®

New member
אגב : אני שוקלת לתבוע את "בזוקה" ..

הם הבטיחו שעד גיל 21 אגיע לירח ... :))))))))))

קשכפית

New member
היה לי בקבוק של בובה כזו כמו בתמונה

ויש לי בקבוק קולה כזה כמו בתמונה עד היום סוכריות בצורה של תרנגול אדום היו נכון הייתה גם שלווה צבעונית בשקית קטנה וגם אני זוכרת מסטיק עם תמונות.... בזוקה נשארה ונדמה כי תישאר לעולם אבל השקרים שהאכילו אותנו במסטיק הזה הם ממש בגדר שערורייה פלא שגדלנו מתוסבכים?

קשכפית

New member
הייי שמעתי שקוראים לי אז באתי,

כן אני בהחלט זוכרת את סוכריות "פז" ואף היו לי כמה וכמה כאלו, בשנה האחרונה ראיתי שזה בקטע "רטרו" או שזה בעצם לא נעלם, בסופרסנטר היו כאלה בובות וקניתי לכל מיני ילדים ואנשים... לי יש רק אחת ששמרתי והיא בדמות הפנתר הוורוד, אני יודעת שכמו שיש אספנים לכל דבר כמעט בעולם אז יש גם אספנות של בובות "פז", לא יודעת אם אתם זוכרים אבל בילדותנו כלומר שנות השישים הסוכריות של פז היו בצבעים שונים וזה מה שהיה כיף בזה, סוכריות בטעם של ענבים היו סגולות ואלו בטעם תפוז היו כתומות ובטעם לימון שזה האהוב עלי הן היו צהובות, כיום הסוכריות רק לבנות וזה מבעסססס מקל סבא עם סוכריות זוכרת ואהבתי לאללה מחרוזות עם סוכריות זוכרת אבל פחות אהבתי ונדמה לי שעדיין יש כאלה וצמר גפן מתוק אף פעם לא אהבתי בכלללללל אבל תירס חם אהבתי ועדיין אוהבת ותגידו, מישהו זוכר ארטיק בצורת פירמידה? אני לא יודעת אם אני הוזה אבל בילדותי בערך בגיל שמונה כלומר לקראת 1970 אני בפרוש זוכרת תקופה בה הייתי קונה במכולת ארטיק בצורת פירמידה, היה בשוקו וניל ובורוד לבן ומה שמגניב בסוף הארטיק היתה איזו דמות של חייל מפלסטיק או משהו כזה חוץ ממני לא פגשתי עוד בעולם מישהו שזוכר את זה....??? מישהו? ודבר אחרון, גלי בקבוקי המיץ בדמות הבובות זה משהו שפרח מזכרוני ואיך שראיתי מה שכתבת ואת התמונה נידלקתי, אני ממש זוכרת את הבקבוקים האלה והייתי נורא רוצה אחד כזה
איזה מתוק זה. אני אגב לא שתיתי אף פעם מיץ, ממש אוהבת רק מים, אבל בפרוש היה לי בקבוק כזה איך שהוא...

גלי®

New member
זוכרת את דמות החייל מפלסטיק ..

לא את הארטיק ... בגלל השרשור הזה , פתחתי בקישורים אגף חדש ... תהנו ...

למעלה