זוכרים את Midge Ure?

turrican

New member
זוכרים את Midge Ure?

מידג’ יור, , מוכר בעיקר כסולן וכגיטריסט של להקות הגל החדש אולטראווקס ו-Visage. עוד נודע יור כמי שכתב עם בוב גלדוף את שיר הצדקה “Do They Know It’s Christmas”, במסגרת פרוייקט ה"בנד אייד", והיה אחראי, יחד עם גלדוף, בשנת 1984, על פרוייקט ה"לייב אייד", מופע אמנים למען נפגעי הרעב באתיופיה. במחצית השניה של שנות ה-80 פתח מידג’ יור בקריירת-סולו, אולם זכה להצלחה מסחרית קטנה יחסית. להיטו הידוע היה "If i was" מ-1985 באלבום The Gift . אחד המוסיקאים הידועים של האייטיז. מישהו יודע מה איתו לאחרונה?

tofit

New member
ברור שזוכרים

אבל אין לי מושג מה הוא עושה היום בכלל אין לי מושג מה האמנים של האיטיז עושים היום דרך אגב, ראית את התנצלותי?

alpha80

New member
חדשות מידג´ יור

מידג´ יור חזר בתשובה, שינה את שמו למורדכי אוריה, לומד בכולל, הוציא קלטת חדשה לא מזמן על חשיבותה של העיר וינה ליהודים בעולם , הוא רוקד שם עם דמעות בעיניים ומספר על ההרפתקאה הגדולה שלו ביערות אפריקה. להלן תמונה נדירה שלו מימים אלה.

דווקא פה אני חייב לענות

לפני כמה שנים היתה פרסומת נהדרת ל -SWATCH , שהשיר שליווה אותה שייך למידג´ . השיר נקרא FREE אם אני זוכר נכון ,והפרסומת , כדי שתוכלו לנסות לקשר, היתה זו שהראו בה כמה זמן לוקח כל דבר : two seconds. five minutes.one lifetime, וכו´.

oril123

New member
נראה לי שלא יודעים פה במי

בדיוק מדובר, אז ראשית אני לא יודע מה אתו היום אבל אני יודע מה היה אתו בתחילת דרכה של אולטרווקס בתקליטים חה חה חה , סיסטם אוף רומנס ונןסף שאני לא זוכר את שמו הצליל בתקליטים אלו היה שונה לחלוטין מהצליל האלקטרוני בהמשך דרכם - מדובר בצליל פאנק פוסט פאנק עם גיטרוות חזקות ולעיתים אף לא מכוונות.

למעלה