זוכרים את הפינה ש...

abs7

New member
זוכרים את הפינה ש...

צריך לשרשום כל שעה מה היה בבצפר? אז יאללה תתחילו לשרשר :]

abs7

New member
התחלתי ../images/Emo6.gif

ואי היה כל כך מוזר לחזור... לא הבנתי מה אני עושה בבצפר. ב-7 וחצי חברה שלי מתקשרת אלי והמשפט הראשון שאני אומרת לה: "צאי מהסרט אין בצפר, הבצפר שלנו לא מקשיב לצווי מניעה" היא אומרת לי: "צאי את מהסרט ופתחי חדשות" ישר נכנסתי ל-YNET ולא האמנתי למה שראיתי התקלחתי וב-8 וחצי כבר הייתי בבצפר. שעה ראשונה ושניה- תנ"ך- המורה עשתה לנו הרצאה על ארגון המורים ועל היחס שהם מקבלים ועל הדרך נפלה עלי שאמרתי שלהיות עורך דין זה יותר טוב מלהיות מורה. היא טענה שבגלל נשים כמוני השכר בעריכת דין ירד (שיהיה...) שעה שלישית ורביעית- אנגלית- טוב באנגלית נכנסנו ללימודים כמו שאומרים. פשוט ישבנו ולמדנו כיאלו מעולם לא הייתה שביתה זה היה סיוט ! כל חמש דקות שאלתי מה השעה. השעות הנותרות התבטלו לנו כי המורה לכימיה לא הגיעה.

../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif

עצוב נורא! אני חיכיתי עד שהם יחתמו כי ידעתי שרן ארז מסוגל לא להסכים ברגע האחרון
אגב ממש לא האמנתי שהם חתמו.. הממ בכלמקרה מלא באו.. בשעה השנייה והשלישית כבר ממש כמעט כולם היו.. כל היום המורות סיפרו "בדיחות" שביתה כאלה.. המורה לאנגלית רשמה על כל הלוח SLEEPING, המורה לתנ"ך אמרה לנו שעוד חודש הסמסטר נגמר כבר וכולם הגיבו ב"מה?" והיא אמרה "כן עבר מזה מהר, לא הרגשנו הא?".. כל מיני שטויות כאלו
תנ"ך ואנגלית למדנו רגיל... בספורט המורה עשתה לנו הכרות מחדש [עוד סוג של בדיחת שביתהP: ו"אתם הכתה שלי?"] והסבירה לנו על השביתה וכאלה... ובביולוגיה גם היתה איזה שעת הסבר [
] ואחכ למדנו שעה וחצי.. ואמרו לנו שנלמד ימי שישי
ז"א תגבורים של לשון ומתמטיקה כנראה.. זה כזה נוראי
באסה לחזור למסגרת הזאת.. למרות שאין ככ ברירה.. ואמרו לנו שמקדימים את המיקודים מפסח לינואר שזה אחלה

לחזור מהשביתה...

אז זהו, שבכלל לא חזרתי. למדתי כל יום ויום מימי השביתה עם מורים מההסתדרות , אמנם לא את כל השעות אבל את רובן (18 שעות בשבוע!). ביום חמישי יצא לי במקרה שכל המורים שמלמדים אותי הם מההסתדרות, אז לא היה שום דבר שונה היום מאשר בימים של השביתה. מחר כבר יהיה שונה... שיעור תנ"ך ראשון מאז ה-13 בספטמבר

DelbariX

New member
האמת שכבר שחכתי../images/Emo3.gif

ראשונה: הרכזת שכבה הרצתה לנו קצת על חשיבות הלימודים וכאלה שנייה: ספורט שלישית: חינוך רביעית: לשון, אבל דיברנו על השביתה חמישית-שביעית: טכ"ם, למדו כרגיל באו בערך 20 ילדים מהכיתה

~~

1-2 מתמטיקה 3-המנהל חפר על השביתה 4-המורה להסטוריה חפרה על השביתה,לא למדנו 5-6 אנגלית 7-8 לשון 9-ספרות אבל עשינו הברזה כיתתית....

Sunshine41

New member
התחלתי ב- 8 וחצי

שעת מחנך ספורט אנגלית אנגלית מתמטיקה מתמטיקה מגמת מוזיקה זה היה חרא של יום
פישלתי בהכל... פשוט הכל!

למעלה