זוכרים את ארצ'י בנקר?

זוכרים את ארצ'י בנקר?../images/Emo6.gif

איש גזען שובניסט, שתלטן, מגעיל מעליב , ובכל זאת סידרה אהובה עם המון צחוקים. איך זה מסתדר ביחד?

dani 123

New member
צהרים טובים לכולם

הסדרה היתה אהובה בגלל המצבים השונים בהם ארציפעל. מסתבר כי אופיו של האדם במצבים מסוימים עשוי להביא למצבים מצחיקים.

טוסקה

New member
הדמות של ארצ'י בנקר דווקא הוצגה

בסידרה כמגוחכת והיה קל לצחוק עליו... וחוץ מזה, השחקן קרול אוקונור היה פשוט נפלא. שחקן שמאוד אהבתי. הוא נפטר לפני זמן מה.

אבל

צחקנו גם על חתנו אישתו חבריו למרות שרב הזמן פגע בהם, לא עזבו אותו..

ואני ריחמתי ואהבתי את אידית בנקר...

איזה שק חבטות היא היתה.... תמויה תמימה שלא מהעולם הזה... חתיחת חיים עברנו מאז הסידרה.. נדמה לי שהיא היתה עדיין בשחור לבן.... והחתן ראש- הכרוב...שמן ונעשה במאי קומדיות מצליח... אוחחח היו זמנים... אחר צהריים טובים לכולנו... הידד לשירשורים המתקצרים (

טוסקה

New member
לאו דווקא קומדיות - שמו רוב ריינר

והוא עשה כמה סרטים מוצלחים מאוד, ביניהם "אני והחברה", "הנסיכה הקסומה" , "מיזרי" המפחיד וגם את כשהארי פגש את סאלי....

ישRאל

New member
מי לא זוכר את הסדרה,,,המוצלחת

עם ארצ'י הגזען ואידית התמימה שניהם היו כל כך נהדרים והשחקנים קרול אוקנור- ארצ'י באנקר ג'יין סטפלטון-אידית באנקר רוב ריינר -מייק (ראש כרוב) סאלי סטרטרס - גלוריה

ראיתי בסיפורי

הוליווד בכבלים תוכנית על הסידרה והשחקנים. מאוד נוסטלגי..

tsiporganeden

New member
פורפורית, סדרה שמאוד אהבתי, עד

היום אני יודעת לחקות את אידית, עם הארצ'י... וכל התנועות הגופניות שלה, איך שהיא היתה רצה ממקום למקום, לרצות את הבעל הנודניק שלה, סידרה באמת עם הרבה צחוקים, אבל את לא זוכרת שהוא היה השוביניסט, אבל מי שגנבה את ההצגה היתה אידית, הוא היה מקטין אותה, והיא עם הפעולות שלה היתה מקטינה אותו, תמיד ידו היתה על התחתונה, ואז הוא היה עושה פרצוף כזה של מסכן, לא זוכרת?

ציפקה ,,זוכרת ,,../images/Emo45.gif

זכור לי גם שרק פעם אחת יחידה היא התעצבנה והתנהגה מוזר ושונה זה קרה לה כשהיא נכנסה לגיל המעבר.

למעלה