זוכרים איך הודעתם למשפחתכם על הגירושים? ואת תגובתם?
4 45Light New member 20/1/15 #3 זוכרת בוודאי כן זה היה באחת משיחות הסופ״ש וידעתי גם איזו תגובה תגיע . היה קצת שוק ואז חוסר הבנה מצידם . אני הייתי מוכנה לכך נפשית ולכן צלחתי את זה בהצלחה בנוסף הייתי נחושה מאוד וידעתי שרק אני יודעת את מה שעל ליבי . היום כבר מקבלים את המצב לשמחתי .
זוכרת בוודאי כן זה היה באחת משיחות הסופ״ש וידעתי גם איזו תגובה תגיע . היה קצת שוק ואז חוסר הבנה מצידם . אני הייתי מוכנה לכך נפשית ולכן צלחתי את זה בהצלחה בנוסף הייתי נחושה מאוד וידעתי שרק אני יודעת את מה שעל ליבי . היום כבר מקבלים את המצב לשמחתי .
ה האהבה היא פרח New member 20/1/15 #4 אצלי לא היו הפתעות כי שיתפתי בהתלבטויות את האחים שלי, והם גם ליוו אותי בייעוץ המשפטי, אבל, היה ברור לי ששברתי לכולם את הלב במשפחה המורחבת: אחים, גיסים/גיסות, אחיינים וכו' הם התגברו על זה.
אצלי לא היו הפתעות כי שיתפתי בהתלבטויות את האחים שלי, והם גם ליוו אותי בייעוץ המשפטי, אבל, היה ברור לי ששברתי לכולם את הלב במשפחה המורחבת: אחים, גיסים/גיסות, אחיינים וכו' הם התגברו על זה.
M miss X me New member 21/1/15 #6 לא יכולה לשכוח את זה המשפחה שלי חיכתה להודעה הזו אי לא וויתרתי, ניסיתי לשקם, ניסיתי להילחם ולצערי זה לא צלח.   המשפח ששמעה אמרה שלטעמה הייתי צריכה לעשות את זה קודם ...
לא יכולה לשכוח את זה המשפחה שלי חיכתה להודעה הזו אי לא וויתרתי, ניסיתי לשקם, ניסיתי להילחם ולצערי זה לא צלח.   המשפח ששמעה אמרה שלטעמה הייתי צריכה לעשות את זה קודם ...