זוכרים אותי?

זוכרים אותי?

טוב, אז עשיתי מה שיעצתם לי. דיברתי עם הידיד הקרוב והתפתחה בינינו שיחה לתוך הלילה, שבמהלכה הגדרתי פחות או יותר מה אני רוצה וגם הוא אמר. מסתבר שבגדול אנחנו רוצים את אותם הדברים אבל מגדירים אותם שונה. הוא גם פרוד הרבה פחות זמן ממני ולכן מטבע הדברים הרבה פחות מוכן לקשר. אבל יש לי משהו אליו. מוזר, לא? איך אנחנו נמשכים למסובכים יותר. בקשר לדייט שלי בסופהשבוע...לא ממש בטוחה בקשר אליו. בחור מקסים. אבל לא עושה לי את זה. מצד שני, לא ממש רוצה לפגוע בו ולבטל. מה עושים? בחיים לא הייתי בסיטואציות כאלה. לפעמים אני מרגישה כזאת חסרת אונים שאני אפילו מעדיפה לחזור אחורה לחיי הנישואין, לפחות שם הכל היה מוכר. לבנדר

בטח זוכרים

שוחחתם אבל לא הבנתי,החלטתם לעלות מדרגה או לא? ולגבי הבליינד,את לא חייבת אני למדתי שנעים מת כבר אז עזבי ואם לא בא לך אז לא!

שחף 1

New member
מי לא זוכר אותך?

נראה לי שאת כבר ילדה גדולה תבקשי מהידיד הצהרת כוונות ואף פעם לא נסוגים אחורה בטח לא לחיי נישואין שברחת מהם שיהיה לך רק טוב

אז ככה

לא ממש החלטנו לעלות מדרגה. הוא יודע מה אני מרגישה, עכשיו זה תלוי בו, וזה די מתסכל אותי. והדייט...לא יודעת איך להגיד לו את זה...הוא היה ממש ממש נחמד אלי בשיחות האחרונות שהיו לנו.

שחף 1

New member
יקירתי../images/Emo142.gif

את כבר ילדה גדולה אז קחי החלטהכל החלטה שתקחי תהיה טובה עבורך

אם המצב נשאר כך

אזזזזזז את יודעת איך אומרים אצלנו? NEXT הוא גם לא יעלה מדרגה! חבל על התסכול שלך אני צודקת בנים? ולגבי הדייט,צאי מי יודע בלי ציפיות מעבר לערב מהנה עם אדם נחמד.

למעלה