אם לקח לדואר מאילת לנתניה איזה שבועיים.. אני לא רוצה לחשוב מה זה דואר מלונדון
A AdamINC New member 7/3/07 #24 אם לקח לדואר מאילת לנתניה איזה שבועיים.. אני לא רוצה לחשוב מה זה דואר מלונדון
א אמבריי לנצח New member 7/3/07 #28 כן זה הגיע תוך 4-5 ימים../images/Emo46.gif והרי לכם שאלה ילדים: חבילה יוצאת מלונדון לכיוון נתניה במהירות קבועה ומגיעה ליעדה כעבור 5 ימים. כמה זמן ייקח לחבילה לחזור חזרה?
כן זה הגיע תוך 4-5 ימים../images/Emo46.gif והרי לכם שאלה ילדים: חבילה יוצאת מלונדון לכיוון נתניה במהירות קבועה ומגיעה ליעדה כעבור 5 ימים. כמה זמן ייקח לחבילה לחזור חזרה?
א אמבריי לנצח New member 7/3/07 #27 משחקת אותה משחקת אותה אבל מרוויחה בפאונדים. ואחלה ירידה, דווקא לא חשבתי עליה, תודה
נ נעה666 New member 7/3/07 #21 אה אהה!!! אין יור פייס זואי אני וחברה שלי רבנו איזה עונה משודרת עכשיו בארה"ב והיא אמרה שהיא ראתה כבר עונה 8..... יש! ניצחתי ב10 שקלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אה אהה!!! אין יור פייס זואי אני וחברה שלי רבנו איזה עונה משודרת עכשיו בארה"ב והיא אמרה שהיא ראתה כבר עונה 8..... יש! ניצחתי ב10 שקלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Angelus New member 5/3/07 #4 ברוכה השבה../images/Emo24.gif ניסית להריץ חיפוש בפורום? בדקתי עכשיו בגוגל ולא מצאתי כלום. stick around..
ברוכה השבה../images/Emo24.gif ניסית להריץ חיפוש בפורום? בדקתי עכשיו בגוגל ולא מצאתי כלום. stick around..