זוכרים אותי?

rororororo

New member
זוכרים אותי?

סיפרתי על איזה משהו שהיה לי בטסט הראשון ואז עוד הייתי אופטימית. מחר אני נגשת לטסט שלישי אבל בבאסה רצינית. למה?... כי בכל טסט אני מאוד נלחצת ולא מתפקדת כמו שצריך. אני יודעת בפירוש שאני נוהגת טוב, ממש טוב! מאז הטסט הראשון שלי עשיתי כ-6-8 שיעורים ובכולם נהיגה מצוינת בקושי יש הערות. בשני הטסטים הראשונים אני לא יודעת מה קרה לי- עשיתי טעויות שמעולם לא קרו לי, לא שלטתי טוב על ההגה, החניה לא הצליחה לי- אבל הקטע שמה שקרה לי בטסטים אף פעם לא קרה לי בשיעורים עצמם, וזה לא חזר על עצמו גם- כאילו זה לא דברים שאני צריכה לשפר/לתקן בנהיגה ואני לא יודעת מה לעשות. פשוט הלחץ אוכל אותי וגומר אותי בטסט ואני לא יודעת אם אני יצליח לעבור ככה =/ אני רואה את כולם מסביבי בכביש- ופאק כולם עברו טסט!- איך?! =[

את מזכירה לי את עצמי!

בשני הטסטים שלי נוראאאא נלחצתי, עשיתי טעויות שבחיים לא עשיתי בשיעורי הנהיגה, בחיים. אם את עושה דברים שלא מתאימים לך בטסט זה חייב להיות מלחץ. אני מציעה שתשני טוב טוב לפני הטסט, תאכלי ארוחת בוקר דשנה , תנשמי 10 נשימות עמוקות, ומה שהכי עוזר לדעתי- תדמייני שאת נוהגת ברכב של ההורים, אין מי שילחץ לך על הדוושות, את כולך לבד! כשאת פותחת את תא הכפפות במכונית את רואה את הרשיון שעליו כתוב שמך... ומתמלאת גאווה על שהצלחת לעבור טסט בתנאים הכי מחמירים, תחת עינו המחמירה של הבוחן ואת מרגישה שאת כל כך ראויה לרשיון הזה... שמעכשיו את מצטרפת לרוב האנשים בישראל- בעלי הרשיון. בתחושה הזו נרדמתי בלילה שלפני הטסט השלישי שלי, ולמרות שהייתי לחוצה למחרת עברתי את זה כמו גדולה. והאושר הזה שממלא אותך אחרי שאת יודעת שעברת, שיש לך רשיון- שווה את כל הלחץ והחששות שלפני הטסט. בהצלחה!!!

rororororo

New member
חזרתי מהטסט...!

סוף סוף אני נושמת לרווחה לא אכפת לי אם עברתי או לא [נו באמת.. כן אכפת לי חח אבל בכל זאת] אבל העיקר שסוף סוף הייתי משוחררת... נהגתי כמו שאני יודעת היו לי כמה מצבים קשים בטסט אבל התמודדתי מצוין! יש פה ושם טעויות "קוסמטיקה" אבל בגדול אני מרגישה טוב =] סוף סוףףףף

rororororo

New member
אני ממש מקווה

יש לי בראש רק 2 דברים שעלולים להכשיל אותי (1) חניה רחוקה מעט מהמדרכה (2) לפני ההחלפה ביני לבין מי שנהג בטסט לפני- הנבחן השני עצר את הרכב בצד, וחיכיתי לראות אם הוא עוצר סופית... והוא עצר, אז יצאתי מהאוטו ואיך שיצאתי כנראה הטסטר אמר לו להתקדם עוד קצת-הרכב לא התקדם שיצאתי או משהו כזה אבל אז שנכנסתי הטסטר אמר לי- למה יצאת? לא אמרתי לך לצאת..... בטיפשותי לא חיכיתי לניוטרל והאמברקס. אמרתי לטסטר פעמיים שאני מצטערת ואז הוא אמר טוב.. בהצלחה ויצאתי לטסט שלי... אני מקווה שאני לא אכשל על זה.. חוצמזה היו לי 2 מצבים ממש מוזרים בטסט אבל התמודדתי מצוין אולי הוא יקח את זה לתשומת ליבו אחד היה שנהגתי בסמטה חד סטרית, ובסוף הסמטה עמד קבצן באמצע הכביש ופשוט הלך לקראתי ונופף ביידים שלו... אז האטתי את המהירות... ראיתי שהוא לא זז אז עצרתי מולו (לא קרוב מדי אליו!!), ואז הוא בא לחלון שלי שהיה פתוח דיבר או משו והטסטר אמר לו לעזוב אותנו ולי הוא אמר תמשיכי... המקרה השני זה שפניתי ימינה לעורק ראשי, ועל התחלת הפניה היה אוטו חונה אז עקפתי אותו ובסיום העקיפה לא יכלתי לחזור כי פתאום רץ הולך רגל לתוך הכביש והתחיל לחצות- האטתי מהירות (בדקתי במראה שאין מאחורי שום רכב! הכביש היה פנוי), לא הגעתי לעצירה מוחלטת והעניין הסתיים בצורה מצויינת! נראה לי לפחות! הנבחן השני אמר לי שנהגתי מצוין במצבים האלה.. מה אתם אומרים?

rororororo

New member
יואו

פשוט כיף לשמוע את זה! חחח הלוואייייי =]]]]] תודה רבה!!!

גמני מקווה שעברת, אבל

אל תצפי ליותר מידי... ומז'תומרת לא חיכית לניוטרל והנדברקס...? הוא יכול להכשיל אותך על זה... אני חושבת שהתמודדת יפה עם המצבים המוזרים שהיו לך בטסט , לגבי המרחק מהמדרכה בחנייה לא נראה לי שזה יהיה משמעותי. אני דווקא חוששת שהמצב עם הניוטרל יהווה בעיה, אבל תוכלי לדעת על זה רק מחר, נכון? אז תקווי שיהיה טוב! ואם לא... לונורא!

rororororo

New member
=[

נכשלתי עוד לא ראיתי את הטופס אבל אז אני לא יודעת על מה הוא הכשיל אותי... אוף זה מתסכלללל

למעלה