זוכרים אותי?
M mary17 New member 17/5/06 #4 ../images/Emo207.gifמישהו ראה חדשות במקרה../images/Emo35.gif ראו אותי שם כולם התקשרו להודיע לי שראו אותי שידרו בחי אממ למי שתהה לא עשיתי פשע הם צילמו את מופע הזיקוקים שהיה לפני שעה ואמרו שחלק העדיפו לעמוד קרוב וחלק עמדו רחוק(אני)
../images/Emo207.gifמישהו ראה חדשות במקרה../images/Emo35.gif ראו אותי שם כולם התקשרו להודיע לי שראו אותי שידרו בחי אממ למי שתהה לא עשיתי פשע הם צילמו את מופע הזיקוקים שהיה לפני שעה ואמרו שחלק העדיפו לעמוד קרוב וחלק עמדו רחוק(אני)
ת תפוזיטלי New member 17/5/06 #5 ../images/Emo214.gifלבשת חולצה ירוקה במקרה? ראיתי גב של מישהי עם תלתלים
ת תמרוש5 New member 17/5/06 #14 ../images/Emo6.gif כיפלך שהגעת לשם!! הייתי תקועה בפקקים 4 שעות!! ראיתי אותם מכביש ירושלים ת"א
ז זוביק התינוקת New member 17/5/06 #7 שיניתי חתימה ואין לי מקום לגאונה פסיכית טוב נו גם ככה הקהילה שלנו הצטמצמה עכשיו עם הטרנד של הקריאה הסמויה. זה כבר לא מה שהיה פעם עצוב שבא לבכות.
שיניתי חתימה ואין לי מקום לגאונה פסיכית טוב נו גם ככה הקהילה שלנו הצטמצמה עכשיו עם הטרנד של הקריאה הסמויה. זה כבר לא מה שהיה פעם עצוב שבא לבכות.
ז זוביק התינוקת New member 17/5/06 #9 אז עכשיו היא גם מוסרת סמויה?? פתחתי אותו קודם והוא נתקע ונכבה ושכחתי להפעיל אותו מחדש אני חבולה ברמות על
אז עכשיו היא גם מוסרת סמויה?? פתחתי אותו קודם והוא נתקע ונכבה ושכחתי להפעיל אותו מחדש אני חבולה ברמות על
ז זוביק התינוקת New member 17/5/06 #17 אצלי היא קודמה לדרגת מלכה את יודעת מה לא מלכה נשיאה, את יודעת מה לא נשיאה אלוהים... יש למישה בעיה עם זה הציטוט לקוח מארץ נהדרת והותאם לנסיבות ונעה אני כבר מוסיפה אותך...כנראה שלא תהיה ברירה נצטרך להפטר מטלי
אצלי היא קודמה לדרגת מלכה את יודעת מה לא מלכה נשיאה, את יודעת מה לא נשיאה אלוהים... יש למישה בעיה עם זה הציטוט לקוח מארץ נהדרת והותאם לנסיבות ונעה אני כבר מוסיפה אותך...כנראה שלא תהיה ברירה נצטרך להפטר מטלי
נ נעה של ה י ם New member 17/5/06 #21 זה לא סתם אוליייייייי אתה האור בחיייייייייייייייי נינה למי יש פלטינה