זוכרים אותי?

זוכרים אותי?

כן , נעלמתי וחזרתי ושוב נעלמתי... אבל עכשיו אני שוב פה, וכמובן שבאתי לקטר על השותפים שלי. אז אנחנו 4 בדירה, ואחת השותפות עוזבת בעוד מספר ימים לאחר שבעל הבית פינה אותה. כבר סיפרתי מזממממןןן עליה בפורום ועל הצרות שהיא עשתה לנו, בין היתר על הקולניות שלה והבלאגן שהיא משאירה בכל מקום... בסוף, הוחלט שהגיעו מים עד נפש ובעל הבית הודיע לה שיש לה חודש לעזוב (מסתבר, שעל ההתחלה הוא קלט שהיא בעייתית, לכן בחוזה שלה הכניס סעיף מיוחד שהוא רשאי לפנות אותה בהתראה של חודש - בחוזים של שאר השותפים אין את הסעיף הזה!). אז בעיה אחת נפתרה, אפילו שלא ברור מי יחליף אותה אבל אין ספק שעכשיו אנחנו מלומדים יותר ונבהיר את עמדתנו בפני השותף/ה הבאים, אבל עדיין המצב רחוק מלהיות אידאלי. מה הבעיה? הלכלוך והבלאגן! לא רק אני גרה בדירה הזאת, אבל אני כנראה היחידה שאכפת לה מאיך שהדירה נראית. מה שהכי מפריע לי זה המטבח - יש לי מקלחת ושרותים משלי אז בקטע הזה אני מסודרת (ואתם לא רוצים לדעת איך המקלחת והשרותים שלהם נראים...), אבל מפריע לי שאף אחד לא שוטף כלים אלא אם זקוקים לכלי מסויים, אף אחד לא מנקה את השיש, המקרר נראה ומריח כמו אנל'א יודעת מה ועל הרצפה אני בטח לא אדבר. בהתחלה עשינו תורנויות, אבל זה לא ממש הלך כי רק אני ביצעתי את התורנות שלי. גם המסדרון נראה זוועה. מה שנראה לי, זה שאני אתפוס את שני היצורים שגרים איתי ואודיע להם שלקראת פסח שלושתינו ביחד מנקים את המטבח ואתן להם הוראות מה לעשות בדיוק כמו אמא נג'סית. יש למישהו רעיון יותר טוב? כי אני כבר ממש מיואשת, והג'וקים התחילו להגיע...

goldyboy

New member
עוד סיבה לגור לבד

יש כל כך הרבה סיבות למה אני לא רוצה שותפים ומעדיף לגור לבד. זו אחת מהן. מאז שאני גר לבד יש לי רק שקט נפשי. אין תחליף לזה

mich78

New member
אני עד עכשיו גרתי עם שותפים

חלק ניקו יותר וחלק פחות זו לא סיבה לגור לבד.. מה גם שותפים זה חיסכון בהוצאות לכל דבר יש יתרונות וחסרונות פני בובה
לדעתי אם המצב כ"כ קשה אולי הגיע הזמן לשקול מעבר דירה

chicka

New member
שניה לפני שעוברים

אני הייתי מציעה לתפוס איתם שיחה ולראות מה קורה עם זה. במידה וזה לא מביא תוצאות - תנקטי בשיטה הכי מחנכת - אל תעשי כלום בבית. כרגע, הם לא ממש מוטרדים כי יש מי שדואג למטבח ולרצפה ולמקרר. אז פשוט תחזיקי את עצמך חזק ואל תשטפי אף כלי, אף רצפה ותנהגי כמוהם. אני מאמינה שתוך זמן קצר, אחרי שכל הכלים יהיו מטונפים בכיור ויחוגו זבובים מעליהם - ימאס אליהם והם יעשו משהו. אם כל זה לא עוזר,תעברי דירה.

תודה על התגובות

אני לא חושבת שהפיתרון זה לעבור דירה וזה גם לא כזה פשוט - אחרי הכל יש לי חוזה, ואם אני רוצה לעבור אז בנוסף לחיפוש הדירה החדשה אני צריכה לחפש במקביל מישהו שיחליף אותי בדירה בדיוק מתי שאני מתחילה את החוזה החדש (ועכשיו זו תקופה לא טובה גם לחפש דירות וגם לחפש שוכרים) וגם אם זה איכשהו יסתדר, להעביר עכשיו דירה... לא זמן טוב. את מה שצ'יקה הציעה אפשר להגיד שכבר ניסיתי... המצב הנוכחי היה כל כך מזעזע שכבר לא יכולתי יותר והייתי חייבת לנקות באופן מינימלי. לשותפיי היקרים זה קצת פחות הפריע...

קצת אסרטיביות

מצטערת על האיחור
תשמעי, מה שאת אומרת על זה שאתם כולכם גרים בדירה אחת, עם חללים משותפים - זה מאה אחוז נכון: וכמו שאת אומרת את זה כאן, את צריכה לאסוף אותם ולומר: תשמעו, זה לא לעניין שהמקום נראה כמו מזבלה ומגיעים ג'וקים. בחדרים שלכם, תעשו מה שבא לכם, אבל בחללים שהם משותפים - כולנו משתמשים, ולכן רק הוגן שהם יהיו נוחים לשימוש לכולנו. ואז, כדאי לייסד מן טבלת נקיונות כזו, של תורנויות. בדירה הקודמת היה לנו כזה, וכל פעם זה היה באחריותו של אדם אחר לעשות כלים/לנקות מטבח/לנקות שירותים.

ובא לציון הגואל

או לפחות לדירה שלי... הערב אני והשותף שלי עמלנו במשך כמעט 4 שעות וצחצחנו את הדירה, כולל הכל. לשותפה שנעדרה ולכן לא השתתפה השארנו את המרפסת ובנוסף היא התנקה את המקלחת והשרותים המשותפים לה ולשותף. הסכמנו ביננו שעכשיו כשהגורם המזלזל והמעיק עזבה, נקפיד כמו שחצישל הציעה על תורנויות נקיון ולא ניתן למצב להידרדר. אני מאוד מקווה שזה יעבוד...

למעלה