זוכרים אותי ?!

• פותח הנושא k.d.
  • פורסם בתאריך

k.d.

New member
זוכרים אותי ?!

חזרתי B I G T I M E !!!! ויש לי ציורים חדשים ועליית רמה ק.ד.

DDN

New member
טוב!

לאן נעלמת? ברוך שובך. תמשיך להראות לנו ציורים שלך.

pumiforever

New member
../images/Emo2.gif ציורים פשוט אדירים !

אני גם ניסיתי לצייר ציורי מו"ד, אבל זה לא הצליח לי, למרות שאני צייר לא כל כך גרוע....

k.d.

New member
תאמין לי תתאמן אני התחלתי

מכלום בגיל 14 ציירתי פחות מנורמה ... ק.ד.

pumiforever

New member
../images/Emo10.gif

אני עכשיו בן 15, והתחלתי לצייר בערך לפני 3 שנים, וציורי מו"ד לפני שנה,,, וכלום לא יוצא!!!!!!!

k.d.

New member
אתה לא מסוגל לתפוס את החשיבה

בגיל הזה פשוט לא תמצא אדם בן עשר שהוא מספיק מוכשר כדי לצייר בן אדם מדהים בראליסטיות כי קשה לשלוט עדיין בקשר ראש יד אל תדאג זה יבא ואתה תשתפר עם כל חודש שעובר ככה זה היה אצלי ועדיין קורה

וואו!!!.... אתה ציירת את זה לבד?

רציני???? זה פשוט מדהים... וראיתי המון ציורים בחיים שלי אבל באלה יש כזה דיוק שזה מדהים!!! יש לך איסיקיו או משהו בסגנון?

k.d.

New member
כן לבד ...

תוצאה של... השראה סביבתית כל אחד צריך למצא את ההשראה שלו וככה גם נהנים מהציור לפחות ככה זה אצלי ... ק.ד.

הממ....לא ענית על השאלה שלי

בכוונה או בטעות?....חשוד... אני אשאל שוב.. יש לך איסיקיו או משהו בסגנון?

k.d.

New member
חחח משעשע ...

סתם האמת היא שבאמת שכחתי ... חוצמיזה זה כתוב בדף חבר שלי בפורום אבל אם את\ה מתעקש 141150166 למרות שאני כמעט לא נמצא שם רק בסופי שבוע או בחגים כי אני לומד מחוץ לבית... ק.ד. נ.ב. אני אשמח אם תשאירו לי הודעות מקוריות ונחמדות או סתם הצעות

אני אבקש שוב

כי אני רואה עד כמה השתפרתה אני מאוד אהבתי את הציורים שלך לפני 3 חודשים ואני מאוד מאוד אוהב אותם עכשיו השתפרתה בהמון בחודשים הללו ולכן אני חייב לבקש ממך טובה וכמובן דיור של הדמות שלי אז אני נכנס לפרטים ככה זה גמד גבעות כהן של דת שהסמל שלה הוא פטיש בצורה אנכית על סדן ברקע של שלושה הרים מחוברים מאחורי הסדן שלמגלותיהם תיאור הגמד נמוך (מן הסתם) בעל שיער ארוך עם קסדה מאוד מאוד מפוארת בעלת שני שיני שנהב גדולים (למתעניינים היא גם יפה וגם +! להגנה) ובעל שריון כבד עם סמל האל שלו עליו ובעל מגן גדול ממתכת ביד אחת עם סמל האל עליו (מכיוון שהדת שלו מחייבת לבישת שריונות של הכהנים שלו בלבד אז יש לדמות גם יצירת שריונות ומגנים והוא עשה אותם לעצמו לפני המסע) וביד השניה גרזן קרב גדול ויפה (לא יותר מידי גדול) חוץ מזה הגמד נוהג ללכת תמיד עם כמה גרזני הטלה על החגורה ויש לו פנים גבריות של גמד בתודה מראש ואני יודע שזה הרבה פרטים ומה שתוכל תוכל אבל העיקר שתעשה אותו כמו שתדמיין אותו אבל תזכור חשוב הוא כוהן תודה שוב

למעלה