זוכרים אותי...?

Luminate

New member
זוכרים אותי...?

שלום לכולם... לפני מעלה משנה פרסמתי את הפוסט הבא: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1237&msgid=96772277 הרגשתי מעין צורך להודיע לכם שבעוד חודשיים אני מתחתן...
תודה לכולכם על הכל, הייתם מדהימים!!!

WOWWWWW מזל טוב יקרי

שמחה מאד לשמוע ומאחלת לכם כל הטוב שבעולם ... מוזמנים להצטרף לסופ"ש שלנו טלי

Luminate

New member
שאלתי אותך היכן...

קדימה קדימה! נא לספק אינפורמציה.

היכן ?הכל רשום ע"ג הפורום

6-7.3 מושב בן עמי ..טיולים ובלויים מוזמן לפנות אלי במסרים לעוד פרטים ...

שמחה לקרוא אותך , עשית לי את היום

כבר אז כתבתי לך : "מאמינה שתבוא אהבה מנחמת שתוכל לקחת אתכם יחד כולכם לקבוצה מאושרת להכנס אל המעגל שלכם בשקט ובשלווה, להביא עוד אהבה לבית שלך ולחיות בהרמוניהויחד להביא עוד פרי אהבה, ילדים נוספים יחד שליאור לא יהיה ילד בודד , שיהיו לו אחים לחיים" שאלה קטנה מה שלום ליאור המתוק , איך הוא מקבל את השינוי המשפחתי ? תודה שבאת לעדכן אותהו, זה יתן המון תקווה לאילו שבדרך לבניה בעתיד מתפללת עבורך להרחבת המשפחה מתי שהוא אל תתן לליאור להשאר בן יחיד

Luminate

New member
כל מילה חקוקה בסלע.

ורק שנתיים אחרי הבנתי את זה. ליאורי בסדר גמור השבח לאל! הוא מאוד שמח. הוא יודע שהיא בחיים לא תחליף את אמא שלו, אבל מקבל ואוהב. הפידבק החיובי שלו רק גורם לי להרגיש יותר בטוח בהחלטה שלי. קשה להמשיך הלאה לאחר שמאבדים את אהבת חייך אבל עד כמה שזה נשמע רע לכמה מכם חייבים להמשיך הלאה...

Utopia86

New member
וואו..

קראתי את שכתבת, הצטרפתי לפורום הזה רק לא מזמן.. היה ניכר כבר מההודעות שלך באותה תקופה שיש בך נכונות להמשיך, בייחוד לזוגויות אחרת, כמו שכתבת. זה שהישגת את זה ואתה מאושר לצד כל שקרה מעוררת השראה ותקווה, באמת. שיהיה לך מזל טוב ובהצלחה.

מאמנת3

New member
אני מאושרת

המכתב שלך חקוק בליבי כאשר בעלי נפטר המכתב שלך היה בין המכתבים הראשונים שקראתי והרגשתי כי כל מילה שכתובה שם אני כותבת. אני כל כך מאושרת בשבילך קראתי את הודעתך והצתמררתי מאושר .... אני מאחלת לכם זוגיות פוריה, מהנה, שתדעו תמיד לתת אחד לשני לאהוב ולהבין המון אושר כי מספיק סבלת אני בטוחה שאישתך הראשונה מסתכלת מלמעלה ומאושרת כי אם לך טוב אז לה יותר טוב המון מזל והכי חשוב בריאות לכולכם ממני מאמנת

למעלה