זוכרים אותי?

זוכרים אותי? ../images/Emo8.gif

בכל אופן השארתי תגובות אבל ההודעה תקועה למטה איפשהו בעמוד 5 אז כנסו דרך הלינק למטה

GALI02

New member
איך אפשר לשכוח?../images/Emo8.gif

היי!!!!!!! מה שלומך? אין לי הרבה מה להוסיף למה שכבר אמרתי. רק שאני עדיין חושבת שאתה מוכרח לשכוח אותה. נראה לי שמאיזו סיבה היא משחקת איתך(אולי אני טועה- תבדוק את זה...) שמור על קשר גילי

sidi

New member
סליחה...

שאני מתערב, אבל מה ההמשך? נעים מאוד סידי

mariana

New member
איך לאאאאאאאא

היי מה קורה? אני רואה שהיא משגעת אותך ומשחקת איתך, אי אפשר להבין את ההיתנהגות שלה. אתה צריך יותר לפתוח עיניים ולראות מה באמת יצא מהקשר הזה אולי היא בכלל רוצה להישאר ידידה טובה שלך אז תחשוב על זה
מרין

ההמשך הוא

Well, יום ראשון אחד התחלנו לדבר באינטרנט ובהתחלה היא סיפרה לי שהיא נהנתה ביום שישי האחרון לאללה, אבל סירבה להגיד לי למה.... תבינו אחר כך למה הזכרתי את זה..... בכל אופן, המשכנו לדבר והזכרתי כמה שאני שונא בנות ישראליות, היא חשבה שזה היה עליה, אמרתי לה כמובן שלא אבל אמרתי לה גם שאחת מהדוגמאות ללמה אני שונא בנות ישראליות היא בגלל אותו יום שרציתי לפגוש אותה וכשהיא סירבה אז הייתי מרוסק לחלוטין. אחרי זה היא הצטערה ואמרה לי שאני לא צריך לשים לב לזה כי היא בד"כ מתנהגת ככה ושרוב הזמן היא כלבה. אמרתי לה שעכשיו אני כבר פחות או יותר בסדר אבל שאז הייתי ממש שבור ומרוסק וכשזה קרה לי איתה זה פגע בי הכי קשה ובגלל זה הזכרתי אותה בפרט. שלחתי לה עוד הודעה ואמרתי לה שאני אלך עכשיו כי אני לא רוצה לדכא אותה עוד יותר לפני ההופעה של בוש שהיא תיכננה לראות והוספתי שכתבתי שיר על כל הקטע שהיה לי עם בנות ושאני אשמח אם היא תראה אותו. אז היא שוב הצטערה וכפיצוי כלשהו היא שאלה אותי אם אני רוצה לדעת מה קרה לה יום שישי שהיא כל כך שמחה. כאן מתחיל הקטע הבאמת מדכא...... אתם כנראה יכולים לנחש אבל ביום שישי הזה היא פגשה מישהו שלפיה נראה ממש ממש טוב והיא התנשקה איתו כל הערב, איזה כיף לי הא? בקטע הזה אתם צריכים לקלוט אותי, יושב ורועד בכיסא שלי..... זה אגב הקטע שקלטתי שבאמת התאהבתי ובאמת רציתי אותה וזה לא הייתה סתם הידלקות מוזרה. היא המשיכה לספר לי קצת על יום שישי ואמרה לי אח"כ שהשיר שלי נורא נוגע ללב ושהייתי צריך לדעת שהאהבה רק תפגע בי בסוף. אמרתי לה שהשיר עליה והיא התנתקה..... בכל אופן כבר אני מרגיש מספיק חרא לרשום על זה אני אחזור בקרוב כי יש עוד המשך ביי בינתיים

למעלה