זוכרים אותי

זוכרים אותי../images/Emo35.gif

מי זוכר אותי
מי שכן..-מתה עליכםם!! ומי שלא..-גם
בכל מקרה אמ"ל נגמרת!!!! ושלא תחשבו שלא עקבתי אחרי העונה!! זה שאני כבר לא בפורום,לא אומר שאני לא רואה יותר..
בכל מקרה,הייתה עונה מהממת!! ואני כ"כ גאה ביוצרים,במפיקים,בבמאים, במיוחד.. בשחקנים המדהימים,שלא מפסיקים לרגש אותי כל פעם מחדש..
אמ"ל הייתה אחת הטלנובלות המדהימות,והמעולות ביותר שצפיתי בהן..! וכ"כ עצוב לי לומר שזהו,נגמר,אין יותר אמ"ל,אין את אליאן עם השגעונות שלה,אין את עדן עם המבט החיוך הכ"כ מתוק.. אין את גולן בלי הירידות, הערסיות שלו,והכי חושב..אין יותר את תכולי העיניים שלנו-שירלי וליאור!! אין יותר מה לראות בין 19:00 ל-20:00 בערב..(בערך..
) אמ"ל היה דבר שהיה,והוא תמיד יהיה משהו שישאיר בי חותם לאורך כל חיי' (אם אני לא מגזימה,כן
) אז זהו.. מעכשיו אני מאחלת לכל אחד ואחד מצוות אמ"ל הצלחה בכל דרך שיפנו אליה, וכמובן לכם,תמשיכו להחזיק ת'פורום הכ"כ מדהים הזה..!! ואם יש מישהי שכולנו חייבים לסגוד לה,על כל הזמן הזה שהיא הייתה פה,בכתה איתנו,התרגשה איתנו,שמחה איתנו,התעצבה איתנו,כעסה איתנו... זו רק מיכל'וש כן-כן מיכל'וש הקטנטונת הזו,שתרמה כ"כ הרבה לפורום, אז מיכל'וש תודה! תודה תודה ושוב תודה!! תודה על כל הזמן הזה שהיית פה!! תודה לך,אביחי על כל הטרחה,וההשקעה שלך פה,ובבלוג המדהים הזה שלך!! וכמובן..תודה אחרונה,תודה מיוחדת לאיילת המושלמת שלי,שדאגה לסדר,להסביר, כמובן-לסבול ת'שגעונות שלכם כאן בפורום..! וכמובן,תודה לכל המשתמשים שעברו איתנו עונה שלמה,ומלאה בהפתעות..!! אוהבת המון..
נאוה
--------------------------------------------------------------- כן,כן אני יודעת שהסוף נשמע כמו איזה מכתב פרידה מאיזה סרט קיטצ'י למדי.. אבל רציתי לשפוך את מה שאני ומרגישה,והעדפתי להגיד את זה עכשיו,כשכולם כאן,מאשר לעולם לא..

אוי איזו מותק../images/Emo70.gif אני לא זוכרת אותך

אבל....................
-ברוכה הבאה לך
באמת, את גם הוצאת לי את כל המילים מהפה ויצאה לך הודעה מרגשת לאללה
באמת, כל מה שאמרת בהודעה - בואי נגיד שיצא גם מהפה שלי, טוב

חח טוב!!

איזה מותק אתתת..!! מטורפת על פלור הא
את יודעת שדודה שלי יכלה לארגן לי VIP ולא הלכתי?!

נאוווווווווש../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

כפרה עלייךךך
איזה מותקק
כמה זמן לא שמעתי ממךך
ואני יודעת שנטשתי קצת תקומונה של שירוש..:( לאביוווו

a b u y a

New member
ברוכה השווה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

אני אביה
בן 16... השתלבות נעימה וממכרת
לא ממש מכיר אותך
אבל שמח לראות שיש עוד מכורים