זוכרות ?

41מיקה

New member
זוכרות ?

זוכרות שהבטחתי שאת העצמאות שלי אחגוג ביום העצמאות ? טוב ... העצמאות שלי זה עתה החלה , אמנם באיחור קל של שבוע וחצי אבל בכל זאת ... היא הגיעה . יש הרבה עבודה , לנקות ולקרצף , לסתום חורים , לצבוע , לסדר עינייני חשמל , וכו' וכו' ... מחכה לסיים לנקות ולהכניס רהיטים . מי באה ליעץ בנוגע לעיצוב ? ומי באה לנקות איתי ? ומי באה לחגיגה שהודעה עליה תצא כשהכל יהיה מסודר ? יום עצמאות שמח לי ! יום נעים לכולכן ! מיקה

פאמקי

New member
אכן, שיא העצמאות.

כל כך שמחה בשבילך... מי יתן ובית זה יאפשר לך להכניס לחייך עוד דברים נפלאים: עוד- אושר, אהבה גדולה, בריאות וכל מה שתבקשי לעצמך. בהצלחה ושיהיה בשעה טובה. כאן אם את צריכה את עזרתי.

טורטיתת

New member
זוכרת

אני זוכרת הכל מכל גם את משחק הדוקים שלך
וסליחה מיקה, העצמאות שלך החלה מזמן מזמן, אני זוכרת רגעים קשים.. דמעות... אבל מה שכן לקחת את עצמך בידיים ואני גאה להיות חברה שלך. אני עוגה אני מנקה אני מחליפה נורה אני מבשלת עיצוב לא אני (
) אני הכל לך... הרי הבטחתי בעבר - והבטחות צריך לקיים. ב ה צ ל ח ה

פאמקי

New member
טוב, אז אני

אשלים את טורטיתת ואעזור עם העיצוב. רק קבעי ונגיע.

מירית032

New member
שלום

אני די חדשה כאן, אז אני לא מכירה אותך, אך לפי התגובות אני מבינה שאת בן אדם מיוחד, אני יכולה להציע את עצמי עם העיצוב... בהצלחה

41מיקה

New member
תודה לכולכן !

לא רוצה להתחייב , אבל כולן מוזמנות בעוד כחודש . אולי יותר ... יהיה MUY כיף ! ( כשיהיה לי מה להראות ) . ביינתיים , נשיקות לכולן !

pizi33

New member
מיקה קחי את הזמן

אני נכנסתי לדירה שלי לפני 8 חודשים. ויש לי פה עוד הרבה לשפר. תהני מהדרך. אם יש חברות שעוזרות, זה מעולה. מאחלת לך להנות מהלבד ולהפוך אותו כמה שיותר מהר לביחד.

41מיקה

New member
מקווה מאד שכך יהיה !

ברכה מצויינת פיצי ! אהבתי ! קצת מאוכזבת מזה שגם אחרי 8 חודשים יש לך מה לשפר ... אני רוצה עכשיו ! תוך חודש הכל צריך להיות גמור , חיכיתי מספיק זמן בשביל הרגע הזה ... מבטיחה לעצמי לעשות את המקסימום שזה יקרה ! בעיקר כאשר מדובר על החלק הזה של הברכה שמדבר על הביחד ... תודה !

למעלה