זוכרות שכתבתי כי כדורגל וכדורסל דוחים אותי?

זוכרות שכתבתי כי כדורגל וכדורסל דוחים אותי?

לא עוד. תמול-שלשום ראיתי בטלויזיה את כדורגלניות שוודיה מול אלה של ספרד, וגיליתי את יופיו של המשחק. אלגנטי, בהיר, מלהיב. כך קרה לי גם עם כדורסל כשראיתי לפני שנים את כדורסלניות ארה"ב מול טאיוון.
אז כדורגל-גברים וכדורסל-גברים ממשיכים לדחות אותי, אני מוסיפה לסלוד מה"מופעים" שלהם. אך בנות שוודיה/ספרד גילו לי עד כמה המשחק מלהיב ויפה. כמה טוב לי שאני חיה בתקופה של הפמיניזם.

supersonic777

New member
בהתחלה סלדת מהמשחק עצמו לא משנה מי השחקנים/יות...

עכשיו,כבר התחלת לראות רגל וסל נשים...
חכי,סבלנות,כשתרצי לראות משחק בקצב אחר רגל/סל,את באופן אוטומטי תעברי לגברים.
ראיתי נבחרות נשים רגל/סל,הן משחקות טוב,טכניקה טובה,ואמריקניות סל,אין נבחרת בעולם שתדגדג אותן...
בטיוי במהלך העונה כמעט ולא משדרים ליגות נשים רגל/סל ,למעט יורובאסקט נשים,שלפעמים קבוצה ישראלית נמצאת שם...
אבל הקצב,הקצב איטי בגלל נתונים פיזיולוגיים...
&nbsp

אתה קובע לי מה הרגשתי???? סלדתי מהמשחקים האלה

משום שהראו לי רק משחקי גברים, והם דוחים אותי בגדול. ברגע שראיתי משחקי נשים הבנתי עד כמה המשחקים יפים.(הקצב מתאים לי, הוא מהיר ולא תזזיתי בוטה ואגרסיבי, ההתנהלות אלגנטית, בהירה, וכמובן - מראן של המשחקות "מדבר" אליי, בניגוד למראה של הזכרים המשחקים). בניגוד למשאלת הלב שלך, אני אמשיך להרגיש דחיה וסלידה ממשחקי הזכרים, ואתרכז בכדורגל וכדורסל נשים. במשך הזמן יראו הרבה יותר מן המשחקים האלה בטלויזיה. אפשר גם לארגן לחץ של צופות.

supersonic777

New member
כדורגל נשים קיים כבר שנים,רק בארץ זה לא מפותח,כי אין מספיק..

בנות שמעונינות לשחק בגיל צעיר.אין מספיק,אין קבוצות,אז גם אין ליגה.
ראית את אליפות אירופה לנערות עד גיל 19?ראית את הבנות של הנבחרות האחרות איך הן בנויות?נכון,שהנערות שלנו התחילו את הפרוייקט רק לפני שנתיים ולא הוגן להשוות,כי הנערות של אירופה מתאמנות מגיל צעיר...
&nbsp

למעלה