זוכי האמי 2021

Lhuna3

Well-known member
יש את הרשימה כאן:

המילטון זכתה ב-Outstanding Variety Special (Pre-Recorded)
|כתר||כתר||כתר||כתר|

לעומת זאת השחקנים ובמאים שלה שהיו מועמדים בקטגוריות שונות של "סדרה מוגבלת או סרט" לא זכו בכלום.
אני הופתעתי שהם היו מועמדים בכלל, כי אני חושבת שזה משונה לצלם מחזה תיאטרון ולקרוא לזה "סרט".
אבל הייתי שמחה בשבילם בכל מקרה אם היו זוכים.
אבל הכי לא ברור לי אם כבר זה איך הם לא זכו בפרס על מוזיקה ומילים מקוריות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל וונדהויז'ן זכתה על (שם השיר הוא ספוילר חמור לסדרה וונדהויז'ן!) Agatha all along ... כאילו זה נחמד, אבל בואו, איפה זה ואיפה המילטון. (אני לא מוצאת את רשימת כל המועמדים בקטגוריה הזאת. אבל אני מסתכלת פה: https://www.emmys.com/awards/nominees-winners/2021/outstanding-original-music-and-lyrics )

הזכיות של טד לאסו מוגזמות לדעתי, אם כי לא מפתיעות אותי.
לטעמי לשיטת קומינסקי הגיע יותר, והיא לא זכתה לקרדיט הראוי.

חוץ מזה כמובן הרבה זכיות של הכתר (אולי מוצדקות, לא צפיתי בעונה),
והרבה זכיות לסודות של איסטאון, אז אולי אני אנסה לצפות בה בכל זאת (משום מה קיבלתי רושם מהביקורות שהיא לא עד כדי כך שווה).

Hacks החביבה גם זכתה.
הצטערתי קצת ש"הדיילת" עם קיילי קאוקוו לא זכתה בכלום.

נערך לאחרונה ב:

dory30

Well-known member
מתבייש להודות, שלא צפיתי ולו באחת מהזוכות או המועמדות (ואלה שכן, עזבתי באמצע). מחו"ל אני רואה בחודשים האחרונים בעיקר את: אנחנו, אבק כוכבים (התחלתי), רגשות אשמה, שיטס קריק, אה ואת להרוג את איב שאני מצפה בכליון עיניים לעונה 5.

snirf

Active member
כתבה בעברית אמי 2021: "הכתר", "טד לאסו", "גמביט המלכה" הם הזוכים - וואלה! תרבות (walla.co.il)

מבין הזוגות צפיתי רק ב"גמביט", ועם כל זה שהייתה טובה ואכן מגיעים לה הפרסים...אבל דווקא במיני-סדרה הגיע יותר ל"להרוס אותך" לזכות לטעמי:confused:
מתנחם שהיוצרת והשחקנית הראשית קיבלה לפחות פרס על הכתיבה הטובה ביותר למיני-סדרה...מגיע לה!

הכתר מופיעה אצלי ברשימת הצפייה אגיע אליה...HACKS והסודות של איסטאון נוספו בעקבות הביקורות הטובות (באמת כאלו מומלצות? מישהו צפה?)
ואם כדאי להוסיף גם את טד לאסו

dilia snake

Well-known member
אני מרוצה מזה, העונה של הרביעית של הכתר הייתה מעולה. קצת מבאס שאמה קורין לא זכתה אלא אוליביה קולמן אבל לשתיהן מגיע ושתיהן היו מעולות, והייתי בטוחה שג'וש אוקונור לא יזכה אלא בילי פורטר. אני לא אוהבת את ג'יליאן אנדרסון בסדרה וטוביאס מנזיס דווקא נשתפר בין עונה 3 ל-4.

ויותר חשוב סיפורה של שפיה עם כול המועמדויות ההזויות על משחק(ודווקא למי שהכי הגיע ג'וזף פיינס לא היה מועמד אבל כול מיני צנונים כן) לא זכתה בכלום.

ומה הטעם בלהעמיד עוד אנשים בלייט נייט שאוליבר בכול מקרה זוכה אוטומטית? אבל סטיבן קולבר זכה על הספיישל בחירות (y) (y) (y) (y) .

ותהרגו אני עדיין לא מבינה את ההתלהבות מגמביט המלכה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתם יודעים שאני מאוד מאוד אוהב את המילטון
אבל רציתי שהפרס של Outstanding Variety Special Pre-Recorded יגיע לספיישל Inside של בו בורנהאם.

אז אני קצת מאוכזב, אבל לפחות הוא זכה ב3 פרסים בפרסים המוקדמים שהיו לפני שבוע.

הכתר היא הזוכה הגדולה עם 7 פרסים וזאת בהחלט הייתה עונה מעולה.

כמו דורי, לא מכיר אף סדרה. את גמביט המלכה נטשתי אחרי 20 דקות, אני לא קהל יעד שלה.
אבל היי, אהוב לבי הנצחי רופול זכה ב-אמי!!

dory30

Well-known member
כמו דורי, לא מכיר אף סדרה. את גמביט המלכה נטשתי אחרי 20 דקות, אני לא קהל יעד שלה.
אבל היי, אהוב לבי הנצחי רופול זכה ב-אמי!!
שלום לתרנגול (קוד קוד קוד). איש איש וטעמו. כבר הצהרתי כאן- אני אוהב קומדיות או מותחנים, רצוי בריטיים או לא אמריקאיים. עד לפני עשור וחצי, ראיתי רק אמריקאים. עם הזמן גם נפתחתי לדברים סקנדינביים, כמו הגשר ודברים אחרים מעניינים לא פחות. אני גם חושב שאין לישראל מה להתבייש בייבול שלה בשנים האחרונות. במיוחד כאן 11, אבל גם להוט יש כמה דברים (שבבניקים, מטומטמת שנגמרה וכדומה).

didalf

Well-known member
זה מה שיש לי לומר על הזכיות:

אבל וונדהויז'ן זכתה על (שם השיר הוא ספוילר חמור לסדרה וונדהויז'ן!) Agatha all along ... כאילו זה נחמד, אבל בואו, איפה זה ואיפה המילטון. (אני לא מוצאת את רשימת כל המועמדים בקטגוריה הזאת. אבל אני מסתכלת פה: https://www.emmys.com/awards/nominees-winners/2021/outstanding-original-music-and-lyrics )
יאסס|כתר|
אני לא חושבת שהשירים של המילטון יכולים להיות מועמדים בכלל כי הם לא חדשים. (למרות שכל המועמדות שלהם כמשהו של טלוויזיה מוזרה קצת).
(נניח אם הסרט היה נחתם בשיר חדש שנכתב במיוחד לגרסה המצולמת הוא יכל להיות מועמד).
(הרבה פעמים כשהופכים מחזות זמר לסרטים מכניסים גם שיר מקורי חדש כדי שיוכל להיות מועמד לאוסקר)
אה מצאתי את כל המועמדים, אכן לא מועמדים בכלל:
(אבל אל תדאגי איפה שזה באמת חשוב כלומר הטוני הם זכו בהכל כבר)

המילטון זכתה ב-Outstanding Variety Special (Pre-Recorded)
כמובן|כתר|

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
באיחור של משהו כמו יום ראיתי אתמול אחה"צ את הטקס ו-ואו זה היה מביך. בלי קשר שגם עם כתוביות לא הצלחתי להבין מה הסדריק הזה רצה או את הבדיחות שלו, מי כתב את המערכונים האלו? חוץ מהמערכון על קבוצת תמיכה לאנשים שאף פעם לא קיבלו אמי שהיה נחמד פלוס השאר היה נוראי(הזבוב על מייק פנס? הבדיחה הזאת מוצתה אי שם לפני שנה). שלא נדבר על זה שהבמאי או יוצר או וואטאבר של גמביט המלכה אשכרה החפיץ את אניה טיילור ג'וי בנאום זכייה שלו(ולא הפסיק לדבר במשך 3 דקות), וההגשה בזוגות עם הדיאלוגים הקרינג'ים שצריכה להעלם מהעולם בדחיפות.

ותורידו את כמויות האלכוהול שאתם נותנים לכוכבים בזמן הטקס, אני יודעת שזו הדרך היחידה לעבור את זה, אבל אי אפשר היה לפספס את זה שחצי מהם היו שיכורים רוב הזמן.

lemon lyman

Well-known member
טוב אני גם לא צפיתי בשום דבר שזכה גם לא ציפיתי גם באלו שהפסידו (עד כמה זכור לי בכל אופן )

אגב אשמח אם תכתבו מי כן הזוכים שלכם
(לבחור רק מהסדרות ששודרו בין ספטמבר 2020 לאוגוסט 2021 .שימו לב לא כולל סדרות שראיתם באיחור נגיד שנטפליקס שידר יותר משנה אחרי השידור המקורי)

סדרת הדרמה של השנה?
סדרת הקומית של השנה?
שחקן ראשי בדרמה?
שחקנית ראשית בדרמה?
שחקנית משנה בדרמה?
שחקן משנה בדרמה?
שחקן ראשי בקומדיה?
שחקנית ראשית בקומדיה?
שחקנית משנה בקומדיה?
שחקן משנה בקומדיה?

טוב אני גם לא צפיתי בשום דבר שזכה גם לא ציפיתי גם באלו שהפסידו (עד כמה זכור לי בכל אופן )

(לבחור רק מהסדרות ששודרו בין ספטמבר 2020 לאוגוסט 2021 .שימו לב לא כולל סדרות שראיתם באיחור נגיד שנטפליקס שידר יותר משנה אחרי השידור המקורי)

סדרת הדרמה של השנה? - לא ראיתי שום סדרת דרמה ראויה לציון
סדרת הקומית של השנה? - לא נעים אבל סדרת המשטרה ברוקלין 99 היא הכי הכי [אגב בנטפליקס שלי יש רק עד עונה 7]
שחקן ראשי בדרמה? -?
שחקנית ראשית בדרמה?
שחקנית משנה בדרמה?
שחקן משנה בדרמה?
שחקן ראשי בקומדיה?
שחקנית ראשית בקומדיה?
שחקנית משנה בקומדיה?
שחקן משנה בקומדיה?

dilia snake

Well-known member
סדרת הדרמה של השנה? הכתר
שחקן ראשי בדרמה? ג'וש אוקונור
שחקנית ראשית בדרמה? אמה קורין
שחקנית משנה בדרמה? הלנה בנהם קרטר
שחקן משנה בדרמה? ג'וזף פיינס

Lhuna3

Well-known member

סדרת הדרמה של השנה?
סדרת הקומית של השנה?
שחקן ראשי בדרמה?
שחקנית ראשית בדרמה?
שחקנית משנה בדרמה?
שחקן משנה בדרמה?
שחקן ראשי בקומדיה?
שחקנית ראשית בקומדיה?
שחקנית משנה בקומדיה?
שחקן משנה בקומדיה?
אני מאוד רוצה לענות על זה אבל לא בטוחה איך למצוא עכשיו רשימה של הסדרות הרלוונטיות.

Lhuna3

Well-known member
אוקיי אז הלכתי לשרשורי סיכום החודש כי אני לרוב כותבת בהם את הסדרות שראיתי וכך הצלחתי להרכיב את הרשימה שלי, אבל יש לי תשובות חלקיות:

סדרת הדרמה של השנה? החטא it's a sin
סדרת הקומית של השנה? שיטת קומינסקי
שחקנית ראשית בדרמה? לורה דונלי (אמיליה טרו), The Nevers
שחקנית משנה בדרמה? אן סקלי (פננס), The Nevers
שחקן ראשי בקומדיה? דיוויד טננט או מייקל שין,Staged
שחקן משנה בקומדיה? מייקל שין או דיוויד טננט, Staged

Lhuna3

Well-known member
שלא יראו ששמת אותם בשחקן משנה:-0
שיראו ויצרו קשר בזום להתווכח איתי על זה! :-D
ווי ופתאום קלטתי איזה מחדל זה שהחטא אפילו לא הייתה מועמדת!!!
נכון!! יכול להיות שלאמי מועמדות רק סדרות של חברות הפקה אמריקאיות או משהו כזה?? אחרת זה דפוק ממש.

למעלה