Lhuna3
Well-known member
יש את הרשימה כאן:
ew.com
המילטון זכתה ב-Outstanding Variety Special (Pre-Recorded)

לעומת זאת השחקנים ובמאים שלה שהיו מועמדים בקטגוריות שונות של "סדרה מוגבלת או סרט" לא זכו בכלום.
אני הופתעתי שהם היו מועמדים בכלל, כי אני חושבת שזה משונה לצלם מחזה תיאטרון ולקרוא לזה "סרט".
אבל הייתי שמחה בשבילם בכל מקרה אם היו זוכים.
אבל הכי לא ברור לי אם כבר זה איך הם לא זכו בפרס על מוזיקה ומילים מקוריות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל וונדהויז'ן זכתה על (שם השיר הוא ספוילר חמור לסדרה וונדהויז'ן!) Agatha all along ... כאילו זה נחמד, אבל בואו, איפה זה ואיפה המילטון. (אני לא מוצאת את רשימת כל המועמדים בקטגוריה הזאת. אבל אני מסתכלת פה: https://www.emmys.com/awards/nominees-winners/2021/outstanding-original-music-and-lyrics )
הזכיות של טד לאסו מוגזמות לדעתי, אם כי לא מפתיעות אותי.
לטעמי לשיטת קומינסקי הגיע יותר, והיא לא זכתה לקרדיט הראוי.
חוץ מזה כמובן הרבה זכיות של הכתר (אולי מוצדקות, לא צפיתי בעונה),
והרבה זכיות לסודות של איסטאון, אז אולי אני אנסה לצפות בה בכל זאת (משום מה קיבלתי רושם מהביקורות שהיא לא עד כדי כך שווה).
Hacks החביבה גם זכתה.
הצטערתי קצת ש"הדיילת" עם קיילי קאוקוו לא זכתה בכלום.
See the full list of 2021 Emmy winners
The full list of winners of 2021 Primetime Emmy Awards.
המילטון זכתה ב-Outstanding Variety Special (Pre-Recorded)
לעומת זאת השחקנים ובמאים שלה שהיו מועמדים בקטגוריות שונות של "סדרה מוגבלת או סרט" לא זכו בכלום.
אני הופתעתי שהם היו מועמדים בכלל, כי אני חושבת שזה משונה לצלם מחזה תיאטרון ולקרוא לזה "סרט".
אבל הייתי שמחה בשבילם בכל מקרה אם היו זוכים.
אבל הכי לא ברור לי אם כבר זה איך הם לא זכו בפרס על מוזיקה ומילים מקוריות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל וונדהויז'ן זכתה על (שם השיר הוא ספוילר חמור לסדרה וונדהויז'ן!) Agatha all along ... כאילו זה נחמד, אבל בואו, איפה זה ואיפה המילטון. (אני לא מוצאת את רשימת כל המועמדים בקטגוריה הזאת. אבל אני מסתכלת פה: https://www.emmys.com/awards/nominees-winners/2021/outstanding-original-music-and-lyrics )
הזכיות של טד לאסו מוגזמות לדעתי, אם כי לא מפתיעות אותי.
לטעמי לשיטת קומינסקי הגיע יותר, והיא לא זכתה לקרדיט הראוי.
חוץ מזה כמובן הרבה זכיות של הכתר (אולי מוצדקות, לא צפיתי בעונה),
והרבה זכיות לסודות של איסטאון, אז אולי אני אנסה לצפות בה בכל זאת (משום מה קיבלתי רושם מהביקורות שהיא לא עד כדי כך שווה).
Hacks החביבה גם זכתה.
הצטערתי קצת ש"הדיילת" עם קיילי קאוקוו לא זכתה בכלום.
נערך לאחרונה ב: