זוכים בערכת טיפוח יוקרתית ב-

זוכים בערכת טיפוח יוקרתית ב-../images/Emo43.gif

ייעוץ חינוכי, התנהגותי וזכויות לADHD: אירוח צוות מומחים יש לכם שאלות בנושא בניית מערך תמיכה הורי וחינוכי לילד? ויסות ושליטה בהתנהגות? עזרת מערכת החינוך לתלמיד לקוי הלמידה? לאורך היומיים הקרובים ייעצו מומחי פורום הפרעות קשב ADHD במגוון של נושאים חינוכים והתנהגותיים. אל תפספסו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=201&MessageId=155289558
מהם סודות הטיפוח שלכן? לכבוד פתיחתה של חנות הדגל בקניון "דיזנגוף סנטר", פורום יופי וטיפוח אישי בתפוז ו"סאנריידר ישראל" מזמינים אתכן להשתתף בתחרות נושאת פרסים! שתפו אותנו בסודות הטיפוח שלכן - וחמש הגולשות המרשימות ביותר יזכו בערכת טיפוח של חברת "סאנריידר" בשווי 550 שקלים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=591&MessageId=155314583
בואו לזכות בחופשה נטולת גלוטן על חשבוננו! רוצים נופש של מנוחה בצפון הקסום? חולמים על חופשה זוגית ומפנקת? פורום צליאק מזמין אתכם להפגין יצירתיות נטולת גלוטן ולכתוב שיר על החיים עם צליאק. גולש אחד יזכה באירוח זוגי בסוויטת "סוויט דרים", הכולל ארוחת ערב וארוחת בוקר מיוחדות ללא גלוטן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1286&MessageId=155315402
תחרות הכריכים היצירתיים: שלב ההצבעות מתחיל לאחר שגולשי וגולשות פורום בישול לילדים העלו את המתכונים שלהם לכריכים הכי מוצלחים, הגיע תורכם להצביע - ולקבוע מי מהם יזכה בתואר "חביב הקהל" ובשובר של REST ע"ס 200 ₪! http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5401

Mominit

New member
../images/Emo15.gifהעיקר שאבי נשאר איזה כיףףף!!!../images/Emo13.gif

אין עליו...
( הרג אותי עם היציאות שלו לגילי "בואי נחפש בית מרוקאי לא של אשכנזים..."
)

n o g a m o o n

New member
מה כיף בזה?

ולמה אם מישהו אחר היה אומר לא לבשל בבית של מרוקאים היו אומרים עליו שהוא גזען ועל אבי אף אחד לא אומר כלום? הוא גזען.

Mominit

New member
כי אצל אשכנזים בדרך כלל אין מה לאכול וזה ידוע

אגב השמיעה שלך סלקטיבית משהו הוא לא אמר "לא לבשל בבית של אשכנזים" הוא אמר שהוא מעדיף אישית שלא לבשל אצלם.זכותו. ואכן כיף שהוא נשאר הוא אחד הפייבוריטים שלי

n o g a m o o n

New member
איזה השמצות

לא שייך לשמיעה אני מגיבה למה שאת כתבת. מה ההבדל בין לא לבשל בבית של אשכנזים לבין הוא מעדיף אישית שלא לבשל אצלם? את כותבת אותו דבר ואומרת שזה הפוך, אין לי מה להגיד לך עוד.

כי אצל אשכנזים אין מה לאכול, יש בדיחה באידיש

רוצה בשר? חוב טה חון בן תוכעס רוצה בשר? תצבוט את עצמך בתחת

peporain

New member
למה להכליל?

מכירה מספיק מרוקאים שחיים על פיצות ושניצלים ומספיק אשכנזים בשלנים טובים - ואני, בשיא הצניעות, בינהם. חבל להגביל את עצמנו למסגרות של גזענות. בוודאי זכותך שהוא יהיה הפייבוריט שלך וזכותו להגיד את דעתו. זכותי לא לאהוב את הגזענות בפריים טיים. מעניין אותי מה היית אומרת אם אליסה הייתה מבקשת לא לבשל בבית של ספרדים...

Mominit

New member
../images/Emo15.gifעזבי חבל הויכוח

גם מחקת פה הודעות למרות שזאת שענתה לי גם לא הייתה בדיוק בסדר.לא משנה...

Haad Yao

New member
מי אלה "אתם"?

מה בדיוק המכנה המשותף ביני לבינך? או בינך לאליסיה, שגם היא אשכנזיה מן הסתם? אנחנו מטפחים אותם תחביבים, קוראים אותם ספרים, מנהלים אותו אורח חיים? מבשלים אותו דבר, אוהבים אותם מאכלים? אין דבר כזה - "אשכנזים" כקבוצה תרבותית אחידה. ה"אשכנזים" באו מארצות מוצא שונות לחלוטין, נחשפו להשפעות חברתיות ותרבותיות שונות, הם נבדלים במידת הקרבה לדת - משהו שיוצר הבדלים עצומים באורח חיים - רמות ההשכלה שלהם שונות, הם גרים ביישובים בעלי אופי שונה (מי שגר במרכז תל אביב למשל, מנהל אורח חיים שונה ממי שגר באמירים ו/או ממי שגר באלפיה מנשה). ויש גם סתם הבדלים אישיותיים שיוצרים פערים אדירים. כנ"ל לגבי ה"מזרחים" (שחלק מהם הגיעו ממקומות הנמצאים על קו אורך מערבי יותר מעיר הולדתם של אשכנזים רבים). אז אולי די עם הדיונים המטופשים האלה ב"מזרחים" ו"אשכנזים", אלה מחנות דמיוניים.

Anett

New member
אבי בהחלט גזען ולא מתנהג יפה

הוא ראה שלט של משפחת שפירא ואמר במפורש שהוא לא הולך לבשל אצל שפירא. הוא מפחד מכלבים כי כלב נשך אותו בילדותו וכל הזמן ביזבז זמן עם גילי בגלל זה. וכאשר הגיע לבית של מישהו הוא כל הזמן היה לו מה להגיד בקשר למקרר, שהאוכל שם גועל נפש ויש מוצרים לא טריים. בקיצור- בן אדם מאוד לא נעים. ואפרופו אשכזנים...יש הרבה שיודעים לבשל טוב ויש להם מלא דברים ותבלינים בבית, סתם צרות עין של ירושלמי מהשכונות...

Superboi

New member
"צרות עין של ירושלמי מהשכונות"

במשפט אחד הפכת את כל ההודעה.

Anett

New member
מותר לי גם אני בעברי "ירושלמית מהשכונות"

מהכי שכונה שיש, קרית יובל ולכן אמרתי את אשר על ליבי. פשוט לא היה לי נעים לצפות בהתנהלות שלו במשימה הזאת וזהו.

Mominit

New member
../images/Emo15.gifאבל מצד שני גילי הסכימה איתו

מה זה אומר עליה?לפי מה שזכור לי היא לא הביעה התנגדות לדברים שלו בכלל ופשוט הלכה אחריו... בקשר למקרר והמוצרים הלא טריים - הוא ישיר מדי ואומר מה שהוא חושב בלי מחסומים ולכן או שאוהבים את זה או שלא

מממאיה35

New member
היא לא הסכימה איתו

היה ברור שהם לא מסתדרים ואין ביניהם שום כימיה, גם כשדיבר איתה וסיפר לה על העבר שלו, ועל איך ולמה יצא לו להכין את הטונה הזו, היא רק הנהנה.. כן כן, העיקר שתתן לי לבשל בשקט. גילי העדיפה שקט תעשייתי על להכנס איתו לעימותים. עובדה - כל אחד בישל לעצמו. גם במשימה הקודמת של הזוגות עם אבי, לא היה בינהים קשר. אבי לא נראה כאחד שיכול לבשל עם עוד מישהו.

Mominit

New member
../images/Emo15.gifנהדר.אני חושבת אחרת...

אני חושבת שגם אבי מעדיף את השקט התעשייתי שכתבת עליו אולי ההבדל שהוא לא מביע את זה בפרצופים אלא במילים...ואגב הקציצות טונה - אתם שוכחים שאלו היו החומרים שהוא היה צריך לעבוד איתם מן הסתם אם היו שם דגים טריים הוא לא היה מבשל עם הטונה, לדעתי הייתה אפילו אפליה קצת שנתנו רק לרושפלד לטעום ולא לשאר השופטים כמו ביתר המנות של שאר המתמודדים...

למעלה