זויינו

LOLI152

New member
לפחות ממש ממש נהנינו, לא?! ../images/Emo6.gif

היה מאוד מגבש ומבדר. ונו, סיפקנו תעסוקה לגברת מנהלת שמיניסטים
(רק אני שמעתי שמישהו צעק ברקע מלחמה?!
)

XWDxel

New member
אחרי כל העבודה שהשקענו, ככה לבוא ולהרוס?

אני בעד להתלונן עליה, היא מפרה את חופש הביטוי

לא הייתי מתלוננת

כי היא מנהלת בתפוזבל והם יהיו לצדה (וכי היא קצת קצת קצת צודקת בקשר לזה שעוד לא נקבע תאריך מעבר ועברנו בלי אישור של תפוזבל). אבל סה"כ לא פגענו באף אחד, לא העלבנו ולא הצפנו. הצפה בפורומים, אגב, אומרת שאדם אחד נכנס וכותב מלא הודעות חסרות קשר רק כדי להציף. אנחנו היינו קבוצה של הרבה יותר מאדם אחד ופשוט ניהלנו שיחות ערות ומעניינות
אם לא היינו שביעיסטים אלא סתם שמיניסטים חדשים, הם לא היו מגיבים בצורה כזאת, הם היו רק כועסים קצת. אבל תכל'ס הם סתם כועסים שהשתלטנו להם על הפורום בצורה גאונית ושאין להם לאן ללכת. (אם היינו שישיסטים שפולשים לשביעיסטים הם היו משיבים מלחמה ואז עוברים להשתלט על שמיניסטים. למה? כי אלה בשמיניסטים מרגישים כל כך מבוגרים שלא מתאים להם קצת צחוקים. ובאמת שסיפקנו להם הרבה כאלה
)

וואו, הם ממש עלובים

אני יודעת שלא הלכנו "לפי הפרוטוקול" וכל החרא הזה, אבל לעזאזל, הם בני 18, לא 50! הייתם מאמינים שהם ישתפו פעולה לפחות קצת... הצפנו להם את הפורום לגמרי (כי אנחנו ממש תותחים
) והם יכולים להתעצבן, אבל מכאן ועד למחוק כמות עצומה כזאת של שרשורים... הם היו יוצאים ממש מלכים אם הם היו משיבים מלחמה. באמת. אלי, אני מקווה שלא סיבכנו אותך יותר מדי
מי היה מאמין שזאת תהיה התגובה שלהם
וכל מי שהשתתף אתמול בפלישה, למרות שמחקו לנו הכל ולמרות שאני ממש ממש עייפה עכשיו, זה היה שווה את הכל! מעולם לא ראיתי קבוצה של אנשים (ולא כזאת ענקית) שהציפו עמוד וחצי של פורום תוך שעתיים וחצי!
נעשה בקרוב עוד מפגש מסנג'ר

תקשיבו,הם יצאו ממש כבדים.

באמת הסתכלתי אתמול,ורציתי להגיב,ולא ראיתי כלום. חשבתי שכולם הלכו לישון
טוב נו,עוד נחזור ...

לשנייה חשבתי

שכתבת "מכובדים" במקום "כבדים" ולא הבנתי איך זה ייתכן
לא, אנחנו לא נחזור. הם יצאו ממש חארות, סליחה על הבוטות. מילא מחקו את ההודעות, מילא התבכיינו שהצפנו להם את הפורום ושזה לא המקום שלנו, אבל מכאן ועד להגיב "הומו", "
גיי" וכאלה לתומר, זה כבר לא לעניין. ואני מוכנה לקבל את זה כי יש אנשים שעושים את זה, אבל שהמנהלת שלהם אומרת שמותר להם להגיד מה שבא להם כי ככה הם רגילים ומתנסחים, זה כבר באמת באמת לא במקום. הייתי מאמינה שהיא לפחות תגיד "צודקת, זה לא לעניין". וזה לא קשור למה שהם אומרים אלא לצורה שבה הם אומרים את זה.

The Prospect

New member
אם בנאדם נעלב מכך שאומרים לו גיי

אז הוא מצדיק את התואר שניתן לו.

שוב, כמו שאמרתי

זה לא קשור למה שהם אומרים, כי אני לא חושבת שזה אמור להעליב מישהו. לפי איך שהם מדברים שם לא נראה לי שזה נאמר סתם אלא בצורה מגעילה. אולי הבנתי אותם לא נכון, תמיד יש אופציה כזאת, אבל זה לא ממש מעניין אותי.

חח,הגזמת,זה

התואר הכי רחוק מהם כרגע,לדעתי. למה שלא נחזור
נחזור כשיתאפשר,כשנרצה,וכשנעשה את זה יותר מתוחכם
. בכל מקרה,אני מסכימה איתך שהם לא הגיבו במקום [בכלללל],אבל אין מה להתרגש,הם סתם מפגרים כאלו. ומפגרים,כידוע לך כעת-קרו,קורים,ויקרו.
שיהיה,אני בטוחה שתומר בטוח בגבריותו ובנטיותיו [נכון
] ולא התרגש מהמילים,או מהצורה שבה הן נאמרו. באמת סתם דפוקים

זה תמיד יוצא ככה איכשהו

שאני כאילו מגזימה, למרות שאני עונה להם בשיא הרוגע והם לא באמת מעניינים אותי
וכמו שאמרתי, אני לא חושבת שזה מעליב, אני פשוט חושבת שזה לא במקום ושלא מתאים שהמנהלת שלהם מגבה אותם ככה. היא בכלל נורא עוינת
וכן, לצערי, יש יותר מדי מפגרים בעולם
בקשר לפורום עצמו - אני חושבת שכדאי שפשוט נחכה שתפוזבל יעשה את שלו, אני לא רוצה לסבך את אלי יותר מדי, לא מגיע לו, למסכן

Drenthe

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo51.gif.

היא מגבה אותם? אז גם אני
.

גם אתה מגבה אותם?../images/Emo3.gif

סתם, ברור שאתה מגבה אותנו
אם זה היה הפוך כבר היינו משסים בך את המאפיה החנונית

Rioter

New member
יואו, איזו באסה... מישהו עשה צילומי מסך?

אני מקווה שיהיה אפשר לשחזר את זה בבוא העת. ובלי קשר, חבר'ה - יצאנו תותחים אתמול, אחד הלילות (אם לא הכי) המצחיקים והכיפים שהיו לי לאחרונה. מנסה לא לקחת קשה מדי את המחיקה, העיקר שהיה מוי כיף.
וחוצמיזה, ניתן להם להנות, גם ככה הימים שלהם ספורים....

Rioter

New member
ואלי, אני מקווה שסיבכנו אותך כראוי. ../images/Emo98.gif

*חוזרת למקורות האדומים*

חשבתי לצלם אתמול

אבל ויתרתי. לא נורא, השרשורים ההם תמיד ישארו בלבנו D: והיה כל כך כיף שבאמת היה שווה את זה, גם את המחיקה
(הרי ידענו גם אתמול שיש סכנה שימחקו הכל)

למעלה