זוטי

אליקום

New member
זוטי

אתה לפעמים מעדכן אותנו על חוויות באימוניך בbjj. אבל אתה מספר על קרבות רבים שאתה עושה ולא על האופי של הגנה עצמית. יש בזה הגנה עצמית או שזה ספורט נקי?

zoti

New member
בניגוד לאחרים אני לא רואה הרבה הבדל

גדול בין הגנה עצמית לאומנות לחימה שהיא ספורט. בעיטה היא בעיטה, בין אם היא נשלחת בתחרות או כהגנה עצמית כנגד תוקף. בריח על היד בזירה זהה לבריח על היד ברחוב. ההבדל הוא שבזירה לא תשבור ליריב שלך את המרפק ואילו ברחוב כן תשבור אותו בכדי לסיים את הקרב. הגי שאותו לובשים בגי'ו ג'יטסו ברזילאי ושבו אנחנו משתמשים מוחלף ברחוב בג'קט ג'ינס או כל בגד עליון אחר. כמו שניתן לחנוק מישהו בעזרת הגי ניתן גם לחנוק אותו עם ג'קט ג'ינס. ההבדל הגדול הוא שברחוב אתה צריך להיות עירני ליותר מתוקף אחד וליותר ממכות יד או רגל. לכן לרדת לריצפה ברחוב הוא לא מעשה חכם אלא אם כן אתה נלחם אחד על אחד. בספורט ג'יו ג'יטסו ישנן מגבלות שמוטלות על המתחרים. בעיקר עלל מתחילים. לדוגמא, אסור לעשות HEEL HOOK בתחרויות מתחילים. זוהי טכניקה שדורשת שליטה טובה ונסיון. אבל ברחוב אם תשבור למישהו את הקרסול סיימת את הקרב.

אז זו שיטה חזק כפי שדורש הטרול?

אז מה שאתה עושה זה שיטה חזקה כפי שדורש הטרול מכל חברי הפורום כאן? או שאולי אתה והטרול הם אחד?

zoti

New member
על שאלות לגיטימיות אני עונה בשימחה.

כי הן יכולות לעזור גם לאנשים אחרים. על שאלות לא לגיטימיות כמו "אולי אתה והטרול הם אחד?" אני עונה בלך חפש ... ... קצת אחורה בפורום וקרא את ההיסטוריה של ההודעות שלי.

Elius2

New member
תוכל להסביר קצת על ה- Heel Hook

מה זה, איך מבצעים וכו' נשמע מעניין...

zoti

New member
אתר עם תמונות שווה אלף מילים.

http://bjj.org/techniques/cesar/sub5/ תרגום: 1. היריב מתקיף עם ברך על הבטן. 2. מקם את יד ימין על רגל שמאל שלו ואת יד שמאל על ברך ימין שלו. דחוף אותו כדי ליצור מרחק. 3. החלק לשמאלך והכנס את ברך ימין שלך בין הרגליים שלו. מקם את ברך ימין צמוד לירך הפנימית של היריב. שים את רגל שמאל על ירך ימין שלו (ההחלקה לשמאל תעזור לך להכניס את ברך ימין פנימה). (עכשיו למעשה מתחיל הHEEL HOOK.) 4. סובב את היריב כך שהוא ישכב על צד שמאל שלו ע"י סיבוב הגוף שלך לשמאל. דחיפה עם היד תעזור. 5. החזק את רגלו תפוסה בין הרגליים שלך ע"י לחיצת הברכיים שלך אחת לשניה. עטוף את העקב עם האמה שלך. (יש לשים לב שאצבעות הרגל שלו יהיו תפוסות תחת בית השחי שלך, ZOTI) 6. סיים את ההתקפה ע"י סיבוב העקב. הדבר יוצר לחץ על העקב ועל הברך. הערה: אני מכיר 3 שיטות לאחוז בעקב. זו שבתמונות היא השיטה המסורתית של הBJJ. ישנן עוד: השיטה של באז רוטן ושיטת השודו.

איפה היית כל השבוע אליקום

השטויות שאתה כותב חסרו לנו מאודדדדדדד נו, תן כבר טרול, משעמם לנו נו,,, ולה טודו וכאלה אתה יודע. תעצבן אותנו קצת. WE LOVE YOU כשאתה על תרופות

אליקום

New member
אימא שלך שטויות אידיוט

הטרול היחיד זה אתה ואין דבר כזה שיטה יעילה טומטום. ולה טודו מה לעשות זה לא אני אל תדאג אני פה. וכן תפסיק עם הסמים מוסאשי.

למעלה