זוזוברה .

ח ר ו ב

New member
זוזוברה .

בזכות המלצות היוזרית שנבחרו בפינצטה. נהננו יותר הפעם.
יוזרית. צהריים אחרי ים, בחוף הצוק הנפלא . 14.30 אחרי הלחץ , כבר נעים ורגוע. בתי ואני. נבחרו סלט אצות טעים ומעניין . 21 שח אגרול קוריאני , מצוין .13 שח סלט איטריות טעים . 32 שח נאגטס עוף לבת היה טעים, 36 שח שרות מהיר ביותר. בפעם הבאה ינוסו דברים נוספים. שבת שלום.

Merav B R

New member
את סלט האצות והאגרול גם אני אוהבת

פעם הבא תנסה את הגנרל סו צ'או מיין (נודלז) או את מנת החזיר בצ'ילי עם האורז...

ננה f

New member
אהבתי דברים אחרים

היוזרית לא המליצה על סלט האצות, אני דווקא כן. ה אגרול לא שבה את ליבי, הנוער התלהב. סלט האיטריות היה מיוחד בעיקר, נאגטס דווקא לא ניסינו. שרות יעיל (מדי?) די דוחק ומזרז האמת... חיכינו לשישית בשולחן, המלצר ניגש אלינו אולי4 פעמים לשאול מתי להעביר את ההזמנה לסיבוב ראשון, בטווח של פחות 20 דקות. קצת הרבה מדי. עוד משהו, שתדעו, אזהרה: אתם מזמינים... כמו שהמנה מוכנה היא על השולחן שלכם. אז תזמינו לפני הסדר שאתם רוצים את המנות, לאט לאט. או שתבקשו פייר.

ננה f

New member
לא

אכלנו את הבאונטי, ממתק חדש את הברולה ואת המוס שוקולד.

אוייי

מה הייתי עושה כעת כדי לאכול ברולה, שהשכבה העליונה שלו מתפצפצת לי בפה.

ננה f

New member
לא התלהבתי מאפאחד מהקינוחים

שידרוג מתבקש. אולי המוס היה לא רע.

ח ר ו ב

New member
תנסי , אצבעות נוגט , הם מיוחדים.

אחרי חוות דעתך . תקבלי סיפורון.]

ננה f

New member
גם אצלי היא רצתה זוזוברה

אז זוזוברה זה היה. להלן הביקורת. אחה"צ היה שקט יחסית. . 1 בלאדי רד(10ש"ח), שחריפותו נובעת מהוואסאבי שבו, במקומות אחרים מכונה המשקה וירג'ין מרי, כמו שהעירה אחת המשתתפות, אבל שם המשקה בסגנון עדת הגספאצ'ו מחוזק בטבסקו ולא בוואסאבי. כלומר החריף שלנו ח'רבה יותר חריף. מחיק מצחיק לכמות של כוס גדולה(בסגנון כוסות המרגריטה של הצ'ימיצ'אנגה). שווה לנסות אולי את המשקאות האחרים. אבל הם יותר יקרים. 1 מרק עוף עם איטריות- פיילה גדולה שהספיקה לשלוש עד 4 קעריות קטנות, די נדיבות . מרק פשוט עם טעמים צחים ולא שמן. פתרון מעולה לילדים שלא אוהבים כלום, אין שבב של פטרוזיליה או בלמ"ז ירקרק אחר. מרק צלול צלול והמון איטריות.(18ש"ח). ראשונות 2 מנות חציל בגריל.(14ש"ח כ"א) – שווה כל אגורה. 3 קוביות חציל גדולות, מבהיקות מהרוטב עם מעט שומשום לבן מעט את ראשן. מונחות על צלחת לבנה מלבנית. אסתטי ביותר, החציל טוב בלי שמץ של מרירות, לעומת זאת שילוב טעמים של חציל צרוב עם רוטב נחמד ששלטה בו הסויה והיה מעט מתקתק. מנה מושלמת לאוהבי החצילים.ציון:8, לאוהבי החצילים. 2אגרול קוריאני (13ש,ח כ"א)- בכל מנה אגרול קטן יחסית לסיני, מהודק מאוד, המילוי דחוס, האגרול חתוך בסכין חדה מאוד לשניים באלכסון , ובין שני החצאים ערימונת של נבטי אלפלפלה(לדעתי). קצת סויה לטבול, מטבלי צ'ילי חריף/מתוק (יש לבקש את הצ'ילי המתוק בבקבוקים). נחמד. לא נפלתי מהכסא. בקוריאניות האורגינליות זה אחרת, והרבה יותר טעים. אז סליחה שלא התלהבתי, רף ההשוואה שלי ללא ספק גבוה כאן.ציון:5 1 מנת גיוזה (18ש"ח) מאודה. קראפלעך של המזרח סגורים כמו שקית יומולדת , כמו החטיף הגרוזיני ההוא (חינקלי?). מילוי בשר עוף ו... וצ'ילי. לא הצלחתי לטעום. המסובין אמרו שבסדר.לפי העדים, ציון:6 1 סלט אצות ומלפפונים (21ש"ח) מנה מצויינת !. סלט נהדר טרי ומרענן שזה להצלחה רבתי אצל כל המדיאטים וסתם אצל נוברי החסות אך מומלץ להקללה גם לקרניברים. נורא טעים . מנה לא גדולה.ציון:10 ממנות החלוקה- 1 בנגקוק היט- (39ש"ח) שהיתה מנה נחמדה מאוד. קצת חריפה בקצוות, לא ממש. ציון:7 מהמנות החמות- 1 הקה צ'אזה- (45ש"ח)ערימה גדולה ממש אורז לבן מעוטר במעט(לספור על היד) אורז בר. ליד היו פיסות בקר דקות עם קוביות חציל גדולות ברוטב נחמד שלא היה די ממנו.. לא רע, אבל אני עדיין ובהחלט חותמת על המנה הקבועה שלי , בג'ירף.ציון:5-6 1 פאד תאי (46ש"ח) שהיתה מנת הנודלס היותר סתמית שטעמתי. הנוער אהב. יש המון בצל (לבן) במנה. אפשר ורצוי לבקש בלי. ואת הבצל הירוק ששמים ממנו המון- גם לבקש בצד לטובת הילדודס והנוער.ציון:5 1טמפורה שרימפס –(40ש"ח) 5 שרימפס קריסטל ליד פרוסה עבה של חציל, וגם גוש של אצות, שניהם במעטפת טמפורה. מנה מעולה במחיר שווה לכל נפש.ציון:10 1 סלט סירלויין ( ש"ח36)שהיה שוס- 5-6פיסות הסירלויין דקיקות חצי ורדרדות מלמטה. מעליהן המון פריכים ירוקים ו"אצבעות שקדי מרק" כמו קרוטונים מקמח מטוגנים ופריכים. רוטב עדין. פשוט סלט מעולה. סלט קר לגמרי.ציון:10 1 סלט איטריות זכוכית (32ש"ח)– שהיו בו שפע של אצות, בצל סגול(שוב אפשר לבקש בלי) וכמובן איטריות זכוכית דקיקות והיה בו טעם מעניין שמזכיר ים או רוטב דגים .סלט בגודל בינוני, מנה קלילה. ציון :8 הקינוחים. כי היה חם ולא בא לנו לשבת ברחוב עם כדורי הגלידה של הסיציליאנית ובכלל צפוף ובכלל.. נו... לקחנו את הקינוחים של זוזוברה. הלכנו על המלצות הצוות בתיאום עם בחירת הנוער שהוא כידוע הקובע . 1 מוס שוקולד,(25ש"ח) שהיה רך מאוד ומתמסר די מתוק ודי שומני. מעין פירמידה חרוטית שכל 4 צלעותיה כוסו בטוויל דקיק אפוי וטעים. רוטב וניל (לא מהמשובחים שטעמתי בחיי, אבל סביר) עיטר את הצלחת. מנה מצויינת לילדים לקקנים. קצת כבדה למבוגרים שבינינו. בכלל רצוי להקטין את המנה בפחות מחצי ולחתוך גם את מחירה. אני מהעמותה לקינוח בכפיות, זוכרים? ציון:7 1 קרם ברולה (29ש"ח) שתי פיסות של ברולה סמיפרדו, שהיה אכן חצי קפוא, צרוב מלמעלה כמו שצריך, שהיה לא רע בכלל אבל שחה ברוטב הדרים שהיה מר מדי והרבה מדי. ציון:6 ואחרון: מנה שלא מופיעה בתפריט, הקינוח החדש: 1 זוזוברה באונטי-(32ש"ח). כמו שאתם בוודאי מבינים מדובר בקינוח עם קוקוס. שכבת שוקולד, עם קראנצ' אגוזים (אם אני זוכרת נכון את ההגדרה) ומעל שכבת קוקוס. מעל גלידת קוקוס. קינוח נחמד, לעיס, די כבד,די מתוק. המרכיבים לא נקשרים באופן הרמוני די. הגלידה היתה יכולה להיות עוד פחות מתוקה. כנ"ל שכבת השוקולד. ושוב מנה גדולה מדי כקינוח, אתם זוכרים- העמותה לקינוח בכפיות? במיוחד במחיר המנה הזו, זה ממש נדרש. 2 תה יסמין (שוב בכוסות הגדולות) (9ש"ח כ"א) כאילו מה יש לפקשש נו... 1 קפוצ'ינו ב-12ש"ח לספל קטן (יקר מדי) הקפה טוב, לא זוכרת של מי. ===== כח-ן ל-6 איש- 491 ש"ח לפני טיפ. כולל דמי אבטחה, 12 ש"ח כאילו 2ש"ח לאדם . המאבטח נכח כל הזמן, ואף סעד כשפניו אל דלת הכניסה. זהו. שירותים (לפחות של הנכים , אלה שלמטה,) היו מטונפים. אבל אנחנו מדברים על שעה 1700 אחרי הסרוויס של הצהריים, וכבר היה צריך להיות נקי שם! השרות היה מהיר. מדי אפילו. המלצרים היו אינטלגנטיים למדי. כל הבקשות מולאו, כולל מים עם קרח, מפיות, קושיות ומענות. אם כי אם אדייק אומר שהמלצרים אפילו דחקו בנו להזדרז ולהזמין, לא היתה שום סיבה נראית לעין, לא היה לחץ, לא היו הרבה אנשים, ובכלל חיכינו כ-20 דקות לשותפה השישית לשולחן. עוד משהו, שתדעו, אזהרה: אתם מזמינים. כמו שהמנה מוכנה היא על השולחן שלכם. אין ראשונות/עיקריות. אין סדר. אז תזמינו לפני הסדר שאתם רוצים את המנות, לאט לאט. או שתבקשו/ פייר fire. ולגבי מבחן המיים: המון מים קרים, ואחרי שהתעקשנו אז עם קרח. אבל המים אללי היו עם טעם לוואי בחסות עיריית הרצליה. זוזוברה: שורה תחתונה: 1.צריך גם כאלה. שרות בזק, אוכל סביר ודי טעים. לא מהמם. לא גורמה. בשעות הלחץ- רעש אימיים וזרים בשולחני ובצלחתי. בין 1500-1700 אמצ"ש היה בהחלט סביר. מבדיקה של המנות בעיסקיות הגעתי גם אני למסקנה שלא כדאי. זה זול מספיק שתזמינו א לה קארט ולא תתפשרו על מנות סתם. תודה מיוחדת:
תודה מיוחדת לפורום יוזרית שלולא הנחייתה, ההסברים שלה, וההמלצות ברמת מנה מנה, וסבלנותה לא היינו צולחים את זה בשלום. ההסברים איפשרו לי הרמת פרוייקט לא קטן, וגם להשביע את רצונם ותאבונם של 6 אנשים רעבים. תודה רבה, יקירתי, לא הייתי עושה זאת בלעדיך. ננה

Merav B R

New member
לא הבנתי לגבי השורה האחרונה -

כשאתם הולכים למסעדה אתם חייבים המלצה על כל מנה?

ננה f

New member
ממש לא.

ראית פעם את התפריט של זוזוברה? בוודאי שכן. אז תדעי לך שהוא לגמרי, לגמרי לא ידידותי. בעיני. גם האתר לגמרי לא. מה שכן הוא מפורט מאוד ולמרות זאת, אין (לי) שום אפשרות לדמיין מה יהיה הטעם האמיתי של המנה. על טעמה של היוזרית למדתי לסמוך עוד קודם. אבל כדי להצליח בהזמנת מנות שיהיו רובן טובות - ללא נפילות, כן בהחלט צריך עזרה. בדרך כלל אני מתייעצת עם התפריט וקצת עם המסעדה. היה מאוד נוח להבין את הקונספט דרך ההסברים שלה יש להם התנהלות שונה וזרה לעומת הקלאסיקה של אכילה במסעדות המערב. זה סרט נע מאוד מיומן ומשופשף ו... מאוד זר לטעמי, להנאתי או להתנהלותי. אז שוב, אמרתי נהניתי, ובעיקר בזכות החלקת הכניסה שלה.

למעלה