זוועה.

תמיר1991

New member
זוועה.

"כנס מדעי בנושא השואה", גם כן...
עד מתי הם ינסו לערער את הלגיטימיות שלנו בכל דרך? האם בשל העובדה שאנו מעצמה איזורית המסכנת את איראן, ינסו בכל דרך למחוק את זכר השואה הנוראה ולבזות את זכר ששת המיליונים? בפעם הבאה שמישהו יגיד שזה שאני רוצה להיות היסטוריון זה טיפשי, מיותר ולא פרודוקטיבי, אציג בפניו את ה"כנס המדעי" הזה - אם לא יהיו היסטוריונים שיתנו קונטרה למשוגעים מאיראן ומאירופה שמעלימים את עברנו, האסון הקשה מנשוא שעבר על עמנו יישכח. אם נשכח את עברנו - או שניתן שישכחו אותו, עתידנו לוט בערפל. יש לגנות מכל וכל את הכנסים הללו, האנשים האלה מהווים לא פחות ולא יותר מסכנה לשלום העולם. Never Again. תמיר.
 

אשרת

New member
אז אנחנו מגנים זאת .

אפשר באמת לחשוב שמישהו שם על זה. לבחור הזה חסרים כמה וכמה ברגים בראש, וברגים חשובים. הוא יביא אסון על העם שלו עד שיעיפו אותו מהשלטון שם. יש יותר מדי עדויות לכך, שהשואה התרחשה, ואילו שמתחכשים לה הם כנראה מאותגרים שכלית או שהם לא מסוגלים לקלוט את גודל האסון ולכן מתכחשים לה. גם זאת צורת התמודדות. והכי הכי הזוי בכל זה--- שבכנס הזה יש גם יהודים ((!) אמנם סטאמר, אבל בכל זאת יהודים. עלובי נפש ובזויים.
 

תמיר1991

New member
מה שנכון, נכון../images/Emo45.gif

וסאטמר שוב מתגלים בערוותם
חבל... תמיר.
 
תמיר אני מסכים אתך

אם זה היה באירופה היו עוצרים את אותם אזרחים כנראה שבאיראן זה קצת אחרת אם הנשיא טוען שלא הייתה שואה. השואה זה אירוע חשוב, זה אחד האירועים המשמעותיים בהיסטוריה. גם לפני עלייתו של אחמדינג'אד לשלטון הייתה לי הערכה כלפי היסטוריונים הרי מהטעויות בהיסטוריה לומדים על מנת לא לחזור עליהן בעתיד. אני מקווה שלא נטעה עם איראן והיא תבוא על עונשה
 
למעלה