זוועה של יום

זוועה של יום

היינו ביום כיף עם חברים. הגדול שלי טיפס על עץ, וצילמתי אותו ופתאום הופסס....צניחה חופשית לרצפה בקיצור, הוא חטף מכה בבית החזה והיו לו קשיי נשימה אבא שלו לקח אותו לבית חולים עשו לו צילום ו-א.ק.ג ואמרו שזה רק מכה יבשה עכשיו הוא הלך לישון הוא מרגיש יותר טוב אבל אני לא רגועה הזעתי, שילשלתי, רעדתי יום מטורף אני מקווה שהכל יעבור בשקט, ולא יהיו מחר כל מיני תופעות לוואי. תודה שהקשבתם באדי

lili81

New member
מצטערת לשמועה..

מאוד מקווה שירגיש יותר טוב.. את יודעת מה אומרים: לפעמים קשה יותר לראות מישהו קרוב שסובל ומעדיפים לסבול במקומו.. אבל אל דאגה מקרה זה ישכח מהילד חיש מהר. והמון אהבה בשבילך תישארי רגועה בשבילו

Tully Is Here

New member
אוי באדי

אני מקווה שזה באמת כלום וששניכם תרגישו טוב.

ShirShir

New member
../images/Emo24.gifשולחת לכם חיבוק ורייקי ל....

רפואה שלמה, עידוד ורוגע

תודה תודה

את הלילה עברנו בשקט בדקתי אותו כל רבע שעה הוא רוצה ללכת לבי"ס אני שולחת אותו עם פלאפון יש לו עדיין כאבים וקצת נפיחות בחזה נקווה שיהיה לנו יום שקט נוסף לכל, הלך לנו המחשב של הילדים היום אני גם צריכה להתקין אותו יהיה טוב באדי

maybesure

New member
../images/Emo122.gif

היי באדי, איזה פחד! אני הייתי מתייבשת במקום! פעלתם בתושיה, והכל יעבור חיבוקים. מייבי

אויש, הוא מרגיש טוב יותר

באתי היום מוקדם יותר הבייתה הוא מרגיש יותר טוב הכאבים נחלשו אבל בכל זאת אנחנו קופצים בערב לרופא שלו לבדיקה נוספת, ככה ליתר בטחון יצאנו מזה ממש בנס הפחד היה מנזק לעצם החזה או חס וחלילה לעמוד השדרה אבל אנחנו בסדר עברו 24 שעות, אני הרבה יותר רגועה באדי

../images/Emo24.gif כמה טוב לקרוא

נפילה כזו היא הסיוט של כל אמא. כל כך מבינה את התחושה שלך. ומזל שהסתיים ככה

אל תשאלי

חבל לך על הזמן הוא טיפס על העץ בבית של אורי וצנח על רצפת הבטוןיש לו נפיחות באחת הצלעות אבל עכשיו הוא בסדר סיוט של שבת

היינו בביקורת אצל הרופא

הוא בסדר זו מכה יבשה זה יקח כמה ימים אבל נרגעתי האמת שזה יכל להגימר אחרת אמא שלי אמרה לי לעשות בשבת הגומל בבית כנסת ואני חילונית חבל"ז היא קוראת לי בודהיסטית אבל אני יעשה את זה בשבילה באדי

באדי יש לי משהו להגיד לך...../images/Emo24.gif

קודם כל למה שלא תגידי לאמא שלך שהשם שלך התחלף ל- באדיאיסטית מה רע... שנית ושמתי לב אצלך לדפוס חוזר ונשנה..של התנהגות כדרך חיים.. קודם כל כשקורה משהו את נכנסת להיסטריה...ללחץ בל יתואר ואחר כך נרגעת... אני חושב שאת צריכה יותר לשלוט בתגובות שלך..קצת רוגע לא יזיק לך מתוקה... זה לא לעניין שזאת תהייה דרך חייך וההתנהלות..תסתכלי בכמה נסיבות חיים שתיארת כאן כאילו איזה חורבן היה או נוצר ואיך שהגבת ומה קרה בסופו של דבר.. חזל אמרו בזמנם..דייה לצרה בשעתה...ואני נראה לי שהפכת את סדר היוצרות כאן...שהשעה והצרה באים ביחד אצלך..ולא אני לא אומר שלא צריך לדאוג לילדים ולא להיות רגיש לכל הסובב אותך.. אבל תביני לאורך זמן את לא יכולה להלחיץ ככה את עצמך ואת הסובב אותך.. קחי מים קרים , תספרי עד 10 ..אל תגיבי ישר..תעשי קצת מדיטציה וישנם עוד שיטות כאלו להתגבר על הפחד המשתק..על חוסר האונים לפעמים..ועל התגובות האימפולסיביות..תהיי קצת פולנייה..תגיבי לא מיד תחכי קצת..מה יש... בטוח שזה ישפר את איכות חייך ללא היכר... והיי בטוחה שהכל נכתב באהבה וחס וחלילה לא לקנטרך.. מחזיר... גבר בעל ראייה חדה את המציאות למרות השמקפיים שיש עליי כיום..

אתה אתה = אתה חמוד אתה

מה יהיה איתך? האמת שאתה צודק, אני טיפוס היסטרי, כל דבר קטן גורם לי לדופק מואץ, הזעת יתר, שלשולים, גם מדברים קטנים ביותר. התחלתי סדנא של מודעות עצמית וחשיבה חיובית, זה קצת עוזר אבל עדיין יש לי עבודה לעשות. אני מקבלת ומבינה את דבריך. אבל אני חייבת לדעת מה המקצוע שלך? מה אתה פסיכולוג? כל הזמן מנתח דברים, מפרשן לא מתאים לגברים, בדרך כלל נשים הם פלספניות..... תמשיך לכתוב באדי

|הדגש|המקצוע= ???|סדגש|../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בוקר טוב לפורום וגם לך באדי בוקר טוב.... ראשית לא אמרת לי כלום על השם החדש שלך באדיאיסטית שנית..טרם קראת את מה שרשמת לך לפני שנסעת לאיסטנבול..ויש לזה קשר הדוק למה שכתבתי לך לעיל ..תקראי ותביני ומצפה שתגיבי גם לזה.. שלישית..לא אני לא פסיכלוג..אבל כשאתה נתקל במצבים קיצוניים בחיים ואני מתכוון ממש קיצוניים..בין אם זה גירושין ..טיפול כילד באבא שהיה נכה צה"ל וגיבור ישראל..כמעט מוות של הבת שלך שאתה מצילה במו ידייך.. התמוטטות כלכלית מרצון בגלל חוסר הרצון לפגוע לך ביקר מכל (בנותיי המופלאות) ותקומה מחדש ..תוך אמונה בעצמך ובדרך שלך ... התקלות במצבים קיצוניים בצבא שאנשים מאבדים עשתונות ומתפרקים לך..כשאתה חווה מספר תאונות דרכים אחת מהן קשה שמשכיבה אותך כמעט חצי שנה בבית.. כשאתה רואה מולך הרוגים..כשאתה רואה אוטו בוער שעומד להתפוצץ ויש בתוכו ילד קטן ואתה לא חושב פעמיים ורץ ובידיים קורע את הפח על מנת לחלץ אותו מהאוטו הבוער ומביא אותו לאימא שלו שנמצאת בהיסטריה מוחלטת ובקושי רק אתה ועוד מישהו מתפקדים בתוך כל הלחץ המטורף הזה .. באדי כשמבינים כמה החיים שבריריים..כמה אכזריים הם יכולים להיות.. כל שנותר לחייך לאהוב לקחת הכל בקלות.. ואצלי יש לי תכונה ככל שאנשים נלחצים סביבי אני נעשה קר רוח.. וכבר ראיתי גנרלים שמתפרקים..וכאלו שהרשימו אותי בשקט שלהם..ואף אני אותם באותם רגעים קשים..בהיבט של לדעת להגיב..ואף לא להגיב.. ויכולתי להמשיך ולספר לך על עוד עשרות רבות של דברים כאלו.. מן הסתם ..לא סתם נקלעתי לעין הסערות הללו..ושמח אני שהיה בליבי העוז להתמודד ביושר בפיכחון באמונה בעצמך ובבורא עולם גם אם אני חילוני ויכולתי לכל אותם דברים רעים אלו.. שתדעי לך העוצמה שטמונה בשקט ....הינה הגדולה מכל כשאתה נדרש להקריב ממך ומעצמך..ומה שחשוב יותר מהכל נשארתי אופטימי למרות ובגלל הכל... אז עכשיו תבטיחי לי שלפני שאת משתגעת לך במשבר הבא תשתי 2 כוסות מים קרים ורק אחר כך תגיבי.. מחזיר.. גבר שעבר לא מעט בחייו ונשאר אופטימי

משהו אתה

אני קוראת תמיד את דבריך ולא תמיד יש לי מה להגיב אבל אני מאוד נהנית מהכתיבה שלך ושוב - לא ענית לי מה המקצוע שלך.... כל כך הרבה אסונות - איך אתה ממשיך? דבר נוסף - שמתי לב שאתה מתייחס לכל מילה שנרשמת, כל פסיק, וכל סימן קריאה. ולסיום - אהבתי את המשפט "העוצמה שטמונה בשקט" זה כל כך נכון פעם הייתי בטיפול ואחד הדברים שהיא אמרה לי שפעם היא שמעה משפט שבחור אמר לבחורה שעשתה הרבה רעש "רואים שאת נמצאת - לא צריך להדגיש את זה". וזה משפט כל כך נכון תשלח לי מסר נמשיך משם, כי זה בטח לא מעניין אתכ כל הפורום באדי ולגבי השם - מדהים, אבל אני לא ישנה כי ככה כולם מכירים אותי

למעלה