זוועה על עברי

mushmor

New member
זוועה על עברי

מצאתי בפורום דיבורים של עברי דבר מגעיל וזנותי ביותר שאמרו על עברי....כמובן שרואים שמי שכתב את זה הוא אדם אם השכלה נמוכה ביותר...אבל רציתי שתראו...אני עדיין מעוצבנת מזה....איך אנשים יכולים להיות כלכך אטומים?!?!?! השארתי את זה פה

vogue15

New member
אויש

לא שמתי לב ששמת קישור!!!
אבל מצחיק שאהבנו את אותו הדבר! (טוב נו... לא מצחיק.. אבל מעניין)

לא כל כך יפה בעצם

אם אותו אדם באמת מאבחן נכון, ולפי הבנתי המועטת זה נשמע מאד נכון, הוא ממש לא בסדר. את היית רוצה שמישהו ינתח את צורת ארגון הכתיבה שלך בפורום, שאולי אמרת עליו לחברים, ובכל מקרה שאר המשתתפים ידעו עלייך יותר ממה שהיית מעונינת למסור? אני חושב שלא. לכן מה שאותו מגיב עשה הוא לא אתי, ולא הוגן. כל כמה שאותו ילד הביעה דיעה לא נכונה בעיני המגיב, אין שום הצדקה לניתוח מסוג זה. במיוחד אם הוא נכון. חשבתי להשאיר את התגובה הזאת שם, אבל אני מתעצל. אם בא לך את יכולה לצטט אותי שם.

vogue15

New member
תגובה קורעת שמצאתי שם

הודעה: לפי תצורת הכתיבה אני מניח שהכותב הוא בן 41-21, הצורך שלו להוכיח את גבריותו מתבטא בריבוי סימני הקריאה שסימולם בנושא הוא גבריות כתצורת האיבר הגברי עצמו, הצורך של הבנאדם להראות גבריות נובעת מהבלבול המיני שהאובייקט שוחה בו. הוא מנסה לשלוט באנשים, ע"י המילים עוד נראה לכם, ולא ניתן לכם, הצורך לשלוט באנשים גם הוא נובע מהרצון לשלוט במיניות ולא לתת למיניות לרוץ חופשי. לסיכום אני חייב לציין שהאובייקט מאוד לא משוכנע בזהות המינית שלו, והפחד לאבד שליטה על זה גורם לאובססיית שליטה שבטח מתבטאת בכל תצורת פעילות של הנדון.

את צריכה להבין

שרוב האנשים דובקים בדעה המטופשת הזאתי והדרך היחידה היא לא להתייחס... פשוט לקרוא ולהבליג גם לא להגיב..

איזה ילד אטובם ו...לא בוגר!!!!

מה זה?! אויש.....התגובה על ההודעה הטיפשית כל כך הצחיקה אותי! אז מה אם הוא הומו?!הוא לא באנדם?! פאק!!!! אני שונאת אנשים כאלה!

למעלה