זוועה באינדמדיה

Deathatred

New member
זוועה באינדמדיה

http://www.indymedia.org.il/imc/israel/webcast/42414.html ציטוט: "בערב שבת התבשרנו על פעולת הגבורה האמיצה של הג´יהאד האסלאמי באל-ח´ליל (חברון). 9 מחיילי צבא הכיבוש נהרגו, ו3- מתנחלים חמושים . אי אפשר למחוק את החיוך מהפנים. בערב שבת התבשרנו על פעולת הגבורה האמיצה של הג´יהאד האסלאמי באל-ח´ליל (חברון). 9 מחיילי צבא הכיבוש נהרגו מאש קטלנית ומדוייקת שירו הפלסטינים. בנוסף על כך נהרגו 3 מאנשי "כיתת הכוננות של קרית ארבע" מיליציה ציונית-פשיסטית של מתנחלים אלימים מההתנחלות הבלתי-חוקית הסמוכה. אי אפשר למחוק את החיוך מהפנים."

אני הפסקתי להיכנס לאינדימדיה...

מיד אחרי שהם פירסמו באינדימדיה ירושלים (פלשתין) את תעמולת גבלס (כן, כן) ובאינדימדיה ישראל פירסמו ידיעה שקרית על קיום של מחנה השמדה מוחבא מתחת להרי חברון... העיקרון מאחורי אינדימדיה נכון - הביצוע מזוויע....

yeshgvul1

New member
נראה שאתה פשוט לא מבין איך הם עובדי

כל אחד, וזה כולל מוכי שטן מכל כיוון אפשרי, יכול לפרסם שם. המערכת מצנזרת לפי אמות מידה מינימליסטיות, וזה ראוי להערכה. את הכתבה על מחנות השמדה, שהשד יודע מי שלח אליהם, הם מחקו מהלוג.את זה ידעת? אינדימדיה פלסטין היא בכלל אתר שונה.

pelegs

New member
בהחלט

אך מכיוון ש(עד כמה אני יודע)אין פיקוח על הכתבות, איני יכול להעביר ביקורת על אינדימדיה(למרות שלהשאיר מאמר שכזה היא פעולה פסולה) אלא על דעות כותב המאמר. לדעתי הוא מהקיצוניים שפשוט רואים בכל ישראלי שנהרג ברכה, כי כולנו "חיות". חבל, וחבל שיש כאלו בכל צד, דעה ומקום.

yeshgvul1

New member
השמחה וההשואה לנאצים מרתיעות

יש מרכיבים אחרים בתוכן ההודעה שהם נכונים, מה לעשות. והמח"ט אכן אחראי למה שנראה בעליל כטיהור אתני כלפי אזרחים עניים, מסכנים וחפים מפשע בדרום הר חברון. מעשה כזה הוא פשע מלחמה. אני מרשה לעצמי לומר את זה גם אחרי שהוא נהרג, בלי שום שמחה על מה שקרה לו, או ל-5 ילדיו שנשארו יתומים. ההשואה שלו לקצין נאצי לא רק מרתיעה אלא גם שגויה.

sowhatt

New member
באמת?

המח"ט אחראי על טיהור אתני של עניים, מסכנים וחפים מפשע? המח"ט פושע מלחמה? חבל מאוד שאתה מרשה לעצמך לומר זאת במיוחד אחרי שנהרג, דווקא המח"ט הזה הוא שניסה לשמור על איזון על צדק בגיזרה שעליה היה אחראי.

yeshgvul1

New member
זה כולל התעללות בתושבי דרום הר חברו

? אתה מכיר את הנעשה שם? אולי הוא גם היה בחור טוב לב בנוסף ללוחם אמיץ, אבל אל"מ שמפקד על גזרה אחראי למה שקורה בה.

למעלה