זוהי סליחתי...

osnatiii

New member
זוהי סליחתי...

הנה הגיע יום הכיפור ועימו הדרך לבקש מחילה ממני שפגענו וגם מטעויותינו הרבות, וסליחתי מופנות אל:.... 1. אבי היקר נפטרת בערב קיצי במיוחד לפני כשלוש שנים זה קרה ועד היום לא התגברתי מהטראומה של מותך מול עיני , בכיתי המון ועודינו בוכה , כעסתי גם על זה שעזבת אותי פתאום הייתי ילדה בת 17 שנים היום גדלתי והגעתי כבר לגיל 20, אתה לא פה עימי יותר וזה מצמרר ומכאיב ולא מרפה רק רוצה להגי דלך דבר אחד קטן... סליחה , סליחה על שאני הבת שאולי לא ציפת שאיהיה, על כל הקטנוניות , הבכינות והילדותית, על אינספור בעיות שאני עושה בכדי למצוא את האמת שבי דבר שרבים לא מבינים אותי בגללו. סלח לי על מעט הפעמים שבכל שלוש השנים שחלפו הייתי אצלך אולי רק 4 במשך הזמן הזה, אני מצטערת קשה לי ללכת לקברך ולדעת ששם נמצאת גופתך ואתה לא חיי יותר... דמעות חונקות אותי והתחושה של הבדידות גוברת ומעיקה ואין איש כרגע שתומך בסביבה. אבא סלח לי לבתך הקטנה שנורא אוהבת אותך... ומקווה שלא כועס שאני לא מבקרת אותך.... 2. סלחתי השנייה מופנת לך אימי היקרה.. אני מנסה לחשוב על מה ולמה אני אמורה לבקש סליחה ממך הרי שבמשך כל שלושת השנים האלו מאז מותו יחסינו ממש לא קרובים ממש רחוקים ומלאי כעס וכאב אך הבנתי שאני כניראה ילדה קשה מידי עושה בעיות מנסה לזכות בצומת ליבך דבר שאת לא ממש מקבלת כי איכשהו ניראה לי שאת חייה בעולם משלך קשה להבין אותך, את בקושי או יותר נכון בכלל לא מתענינת כל צעד שאני עושה ניראה לך שגוי לחלוטין את מצפה ורוצה שאני אלך בדרכך שאני סתם עושה בעיות .. הרי בינינו את דימעותי מעולם לא ראיתי חיבוק חם מעולם לא חיבקת רק שרצית משהו ידעת איך לבקש ואני היות ונמאס לי לשמוע את צעקותייך מבצעת כרגיל למרות שנמאס נמאס מההרגשה שהנה החלפנו תפקידים אני האם ואת הבת לא מתפקדת מבחינתי כאמא כול כך, ואם הייתי אמורה לתת לך את פרס אמא השנה לא הייתי עושה זאות בכלל כי איפשהו שגית קצת בדרך.. אך אומרים לי תמיד אל תשפוט בן אדם ואני נמאס לי מהרבה דברים שגויים שקיימים באופי ולכן אבקש סליחה על הבעיות הקטנות שאני עושה, על זה שאני אולי לא כל כך כניראה הילדה הכי טובה.. טוב אני מודה באשמה גם לי יש חרא באופי שלי אבל אני רק בן אדם לא.. אז סליחה... 3. לך אחי היקר אחי הגדול, סליחה על מי שציפת שאיהיה , כי איכשהו נדמה וככה אני רואה את הדברים שאתה רוצהש אני אשתנה מהילדותית לבוגרת קצת יותר אבל יש לי חדשות בשבילך.. אחי היקר עברתי לא מעט דברים בחיי וגם אתה הרי חיינו באותו הבית אומנם רק ראינו והרגשנו תדברים אחרת אבל תדע שבמהלך שלוש השנים האלה שעברו (אני מחלקת את חיי לפני מותו של אבא ולאחרי מותו) קלטתי שלקחו ממני את הצלע השניה שלי הוא היה החבר הכי טוב שלי , היום במהלך כל שולשת השנים שעברו ניסיתי לקבל קצת אהדה ממך קצת יותר חום ותמיכה אני לא אומרת שלא היו כאלה אבל אני מרגישה שאיתך אנחנו שני זרים אין לנו כלך כך חוויות ביחד אין לנו גם בקושי שיחות רבות.. אני מנסה לרמוז לך אבל יש שנים בקשר , אבל עדין יש בי רגעים שפגעתי או שאולי לא הייתי הבסדר כמו שאתם תמיד אומרים אז הנה הזדמנות לבקש סליחה ממך... 4. עוד סליחה קטנה מהאנשים שמסביב אולי הייתי כה שקועה בכאבי שלא ראיתי כל כך אותכם לא הבנתי ואולי גם לא התחשבתי למרות שהשתדלתי אז סליחה אם פגעתי וסליחה עם לא הייתי הכי חברה טובה שכאולי הייתי צריכה אז סליחה ושתיהיה לנו שנה טובה עם אהבה.. 5. לסליחה הכי גדולה שלי אין מספר אבל היא הדבר הכי חשוב והגיע הזמן לומר... אני מבקשת סליחה מעצמי.. סליחה שהכאבתי לך כל כך הרבה שהאשמתי אותך בעלילות שווא שלא היה צריך סליחה שפצעתי ואת גופך ככה הפקרתי, סליחה על הזולות , ועל כל ההנאות שמנעתי ממך לעשות, סליחה על כל הבריחות על הלבד אינספור שעות, סליחה על אותן השנים הקשות, יודעת עד כמה מיוחדת ויפה את על חוכמתך ואהבתך ללא תנאי על התמימות והנאיביות סליחה שלא נתתי ועודני כל כך נותנת לך להתבטאות ולהנאות מהדברים הקטנים אני מנסה בכל כוחי להעניק לך את היכולת הרבה לעצמאות ולחופש רב אבל משהו בי מונע ממני לעשות זאות יש בך פחד עצום אני מצטערת שנאלצת לשקר לכל כך הרבה אנשים ובמיוחד לעצמך ורק לעצמך... סלחי לי בבקשה על אלו הרגעים אני יודעת שאסור להתבייש במי שאנחנו אבל ישנם רגעים שאני מצטערת שעשיתי או חשבתי עליהם אבל זה מה שלימד אותי רבות עליך רבות על מי שאני וגם חיזק אותי. אנא ממך אני מבקש את הסליחה זו סלחתי לעצמי ולא פשוטה רגע זה אבל הגיע הזמן לסגור הדלת הנוראה מקווה שאצליח לסגור אותה בזמן לפני שאיהיה מאוחר מידי אוהבת את עצמי כאילו אין מחר כי מיוחדת ומקסימה אני ושום דבר לא ישנה את זו דעתי... אלו מעט הסליחות ... שאספתי באמצע הדרך.... גמר חתימה טובה וצום קל..

LostInTheSky

New member
../images/Emo23.gif

כמה כאב יש בדברים שאת כותבת...
גדול

angelika niki

New member
לאוסנתי ילדה יפה../images/Emo25.gif

את פשוט מקסימה,ונכון לך עוד עתיד מזהיר בחייך. הכי חשוב לא לשקר את עצמך.
גאה בך,אוהבת אותך
אל תשכחי שאני תמיד איתך ואחריך.

natalieov

New member
בובה!

סליחה על האיחור... מלא כאב יש במה שרשמת... אני כל כך רוצה שתתחזקי ותעודדי... יהיה בסדר... התחלת כבר בטוב בזה שסלחת לעצמך... יש לך הזדמנות לפתוח דף חדש בחיים... הנה זה מתחיל!!! אוהבת המון!

למעלה