זוג

adam33

New member
זוג

שנהם זוג חברים..נפגשים מדברים ..ופעמים מעשנים.. שנהם נשואים .. וכעת שני הזוגות נפגשים..האישה בסלון שותה עם אשתו...והוא למעלה עם בעלה.. מדברים צוחקים.. טלפון..אני מביט עליו.."מי זו?"אני שואל בהקנטה ובחיוך.. "לא..סתם מישהי.." "מישהי ?" "כן הכרתי אותה במסגרת הלימודים מטעם הביטוח לאומי..לא מפסיקה להתקשר.." "דווקה גרה לא רחוק" "אוליי נקפוץ? נראה מה קורה? "שאלתי אותו.. "למה לא?.."אמר במהירות.. עוד כמה שניות ואמרנו שאנחנו יורדים למטה לסדר משהו .. היא באמת היתה גרה לא רחוק.. תקתקנו ..היא פתחה ..חצאית גינס רגילה..חולצה טריקו.. נשיקה על הלחי ...הוצגתי בפניה .. כעת שנינו על הספה.. היא מגישה לשתות כאשר החריץ של החולצה חושף את שדיה.. "שבי לידנו אני מציע.." היא יושבת ..צוחקים קצת..וכאילו בלי משים גם נוגעים...אמרתי בצחוק שזה מחמם..היא אמרה שנעים לה .. המשכנו לנגוע כאשר היא מנשקת אותו ואני מאחוריה..נוגע על העוף שלה בתנועות מסג.. הכל היה חמים..קמתי וכיביתי את האור.. הורדנו חולצות והמשכנו לנגוע לנשק ללקק את העור.. מדיי פעם הסתובבה אליי לנשק גם אותי.. היא לבנה עם גוף רגיל אני שחום והחבר יותר ממני.. כעת הוא כבר הרים את החצאית כשהוא חופר בתחתונים שלה ..אני מנשק אותה בלשון נשיקות רטובות וחמות.. היא מפשקת רגליים תחתוניה מופשלים.. אני עומד משני צידיה..מפשיל את מכנסיי כאשר אברי מולה..מחכך את אברי מבעד לתחתון מולה...החבר שלי כבר היה בין רגליה...ראיתי את הראש שלו ..תארתי לעצמי שכעת הלשון שלו בתוכה .. היא הוזיזה את ראשה ימינה ושמאלה לא יכולה לשאת את הריגוש.. הוצאתי את האיבר שלי.. לא הספקתי לכוון אותו וכבר תפסה אותו באצבעותיה והכניסה אותו לפיה ..יניקות רועשות ..מציצות שלא נתנות לשליטה.. כעת החבר שלי התפשט כשאברו בידו חיכך אותו מולה..רגע..וכבר הוא בתוכה.. שנינו מולה.. הרגשתי כיצד אני עוד מעט מתפוצץ מהיניקות שלה שגברו בקצבן.. צבטתי לה את השדיים..גניחה יצאה מהפה שלה שהיה מלא באברי.. הרגשתי כיצד החבר שלי לא יכול לשלוט בעצמו..הנשימות שלו היו מהירות.. יצאתי מהפה שלה ..אותתי לו לצאת מתוכה...הפכתי אותה ..במנתי לו לעמוד כשהגב שלו לקיר..כעת היא מולו מוצצת לו ללא כל שליטה או תנועה מסודרת... התמקמתי מאחוריה ..ודחפתי ללא כל הכנה את הזיין לתוכה..הישבנים שלה מתחככים בעור של הבטן שלי בכל פעם שאני בתנועותיי חודר לתוכה פנימה והחוצה.. דחפתץי בכח ובחוזק אותו לתוכה.. שומע את השיקשוק של הזיין בתוך הרטיבות שלה.. מלאתי אותה באברי ..התנועעתי בסיבוב מסביב לרחם שלה בכל כניבה וכניבה לתוכה.. כעת זה הגיע..הזרע עלה מעלה מעלה לעבר קצה הזיין.. הבטתי עליו שאני גומר...הוא גם הוציא את הזיין שלו מתוכה.. ועוד לפני שהחזיק אותו ביד וכבר הזרם שלו על הפנים שלה..ובו ברגע גם שלי על הישבנים שלה.. שניה לפני שאני נותנים לנשימה של שלושתנו להרגע.. צלצול פלאפון.. "נו..היכן אתם? אנחנו סיימנו..אמרתם לכמה דקות.."... התלבשנו מהר..נתנו נשיקה לה משני הצדדים של לחייה.. יצאנו מהר..ודלגנו כמו שני אצנים לעבר הגינה של הבית שלי.. שתי הנשים כבר היו בחוץ.. " סתם הלכנו בסביבה..גוגינג..."... " היום קוראים לזה גוגינג.."הן צחקו בציניות.. לא ידענו אם הן התכונו אם לאו.. חייכנו אחד לשני..והלכנו..

אלק גוגינג...

העיקר שנהנתם. לא?

למעלה