זוג שאלות

idanyd

New member
זוג שאלות

בעודי גולש בפורום, עלו במוחי שתי שאלות הרות גורל (ועוד תהייה לגבי מהות הפורום, אבל זה להזדמנות אחרת): א. האם מישהו יודע מה המקור לסכסוך ההיסטורי בין שני הח"פים הנצים דן צ ולאזארוס לונג? ב.למה ל-Yaaraz ול-De-Panter יש יומולדת, בעוד ל-Adidas יש יום הולדת? האם מדובר בקונספירציה? האם זה קשור לסכסוך המוזכר בסעיף א´? כמה נקודות מקבלים על תשובה נכונה? (ומי נותן אותן?)

הכל התחיל...

הכל התחיל כשהגעתי לפורום הזה לראשונה (יום מקולל לכשעצמו) ונתקלתי בבחור, שעד אז לא יצא לי לתהות על קנקנו, שעושה בפורום הזה כבשלו. שרשורי אוף, בדיחות לא מצחיקות ופתרונות מזוועים לבעיות פשוטות היו מנת חלקו של בחור זה. לימים יצא לי להתקל באישיותו "המלבבת" גם בפורומים אחרים בפורטל תפוז. נוצר מצב סלידתי התחזקה והתעצמה במשך החודשים אך שתוק שתקתי ושמרתי את מחאתי בליבי. הכל התפרץ בשלב הגמר בתחרות ´שוקולד מהאגדות´ שנערכה בשיתוף פורום ´שוקולד´ (המזוויע - שם אין מעריכים אגדות טובות ועדיין חושבים כי נוטלה פחות ערך משוקולד השחר) ופורום ´אגדות ואגדות אורבניות´ (המזוויע - שם אין לטעות ולו בפסיק או אות). שימו לב להודעה הזו! והזאת! בשלב זה נשברתי, הכרזתי מלחמה גלויה בדן והארץ תרעש 70 שנה.

נמחקה חלק מן השורה משום מה (תיקון)

נוצר מצב שנתקלתי בו הורס כל חלקה טובה שאליה הגעתי. עמכם הקוראים הסליחה.

zimes

New member
ואללה?

שתי שאלות - 1 - אז מה - אתם באמת צ´ילבות? 2 - דנץ - מה יש לך לומר בנושא?

כן.

אנחנו באמת צ´ילבות. ואני לא הייתי מחכה בנשימה עצורה לתגובתו. הוא לא אוהב להגיב לדברי אמת!

אלעד יקירי,

מרוב שאתה מדגיש שאין שומדבר בינך ובין דנץ, אני הייתי מתחילה לחשוד שמדובר פה בעצם בתשוקה, בה אתה נלחם בשארית כוחותיך.

../images/Emo46.gif זו עלילה חסרת שחר@!

ואני קורא להתפטרותך. חוץ מזה, אם הייתי יודעת לקרוא, היית מבינה שאמרתי שכן יש משהו והוא השנאה והרתיעה שאני חש נוכח דמותו הוירטואלית.

De-Panther

New member
מתי יש לי יומולדת?? ../images/Emo12.gif חסר לי חודש

וכמה ימים
אוווי אני כבר יודע מה המתנה שהכי הייתי רוצה

adidas^

New member
מה יומולדת?! מי אמר יומולדת?!

למה זה סותר, זה שלפנתר ל YAARAZ ולי יש יומולדת באותו חודש? אמנם האירוע שלי גדול מספיק כדי להוות אירוע חודשי, אבל אין מניעה מכך שיהיו גם אירועים שוליים כמו ימי הולדת של חברי פורום אחרים

De-Panther

New member
איי איי איי!! אני הכי חשוב כאן!!...

אחרי זה יש את אפי ואז את שאר הפורום...

אושר מ

New member
יוווו זה נורא פשוט

פעם אחת כתוב יומולדת, כי מי ששלח את היומולדת שלו כתב ככה. ופעם אחת רשום יום-הולדת, כי מי ששלח את יום הולדתו רשם כך. כל אחד כותב בעצמו

idanyd

New member
וואללה? ../images/Emo51.gif

חשבתי שזה הליך קצת יותר מסובך - חשבתי שהבנות הכחול רושמות את התאריכים, אחרי קבלת בקשה בכתב (בשלושה העתקים) מחבר הפורום + 2 עדים... אם ככה, אני יכול לרשום שם הכל? ממולדת, Birthday, "יום הקרבת בתולה" וכו´? מה לגבי "Non-Birthday", ברוח אליס בארץ הפלאות? האם יתקבל בברכה? ואם אני אכניס את תאריך החתונה המיועד של דן צ ולאזארוס, שמתחילים להיות דומים יותר ויותר לשקע ותקע, האם אני אצטרך להפריש אחוזים מדמי החבר לטובת שומר ראש?

למעלה