פשוט
נכנסים לאחד הצ'טים של תפוז יש שם חדרי זוג להכרות , או שם דומה שם יפנו אליכם זוגות או בודדים או שאתם תפנו לזוגות מתאימים זה לא כל כך פשוט לבחור את הזוג המתאים , אבל בתוך השיחה תשמעו מה הזוג השני רוצה וספרו להם על מה שיש לכם בראש . מדברים על ההעדפות המיניות שלכם , כולל אשה/אשה , גבר/גבר ומבררים ששני בני הזוג , אכן מעוניינים , שלא יקרה שמישהו מבני הזוג נלחץ לכך למרות אי רצונו . אם פרטים מסויימים לא מתאימים , נפרדים בברכת הצלחה . אם נראה לכם שזה יכול ללכת , יוצרים קשר טלפוני וממשיכים לדבר על הנושא בשיחה שוטפת יותר ומכירים אותם קצת יותר לעומק . אם יש לכם ולזוג הנוסף מצלמה , יוצרים קשר מצלמות ורואים (לא תמיד כל כך ברור) את המשתתפים הפוטנציאלים . לאחר הקטע הזה , אם הכל נראה לכם , יוזמים מפגש במקום ניטראלי , כשקודם כל מכריזים שנפגשים רק למטרת הכרות . ואם המפגש יוצר קליק או משיכה , ממשיכים הלאה . כדאי כמובן שתשאלי את עצמך אם את ובן זוגך פתוחים מספיק ומוכנים למצב כזה . כי לפעמים צד אחד יוצא פגוע מהעסק הזה . צריך להבין שיתכן שבן הזוג שלך יראה אותך מאבדת שליטה ויראה אותך מתנהגת כמאוהבת באותם רגעים וזה יכול לקרות גם לך באותה מידה כשתראי אותו "עושה אהבה" עם הפרטנרית השניה שתאבד שליטה ותתנהג במאוהבת בו . לכן , חשוב שתהיו שניכם מוכנים להתפתחויות האלה ואגב , במקרה שלכם כדאי שזה יקרה עם זוג מנוסה במצבים כאלה . את מדברת על פנטזיה ואני כותב על פרטים מעשיים מקווה שמשתתפי הפורום לא ירגמו אותי בהצלחה ונסה ואם מעוניינת לשמוע עוד טיפים , תיבת המסרים שלי מחכה