זוג מתלבט

ran77th

New member
זוג מתלבט

אנחנו זוג נשוי במשך חצי שנה. יש ביננו הבדל גדול במיניות ובצרכים הפיזיים הבסיסיים. זה דברים שקשורים גם מהמקום שאנחנו מגיעים ממנו ואני לא בטוח שזה ניתן לגישור. העובדה הזאת הייתה ידועה לי מתחילת הקשר ולטובת הרבה דברים אחרים נעשתה פה התפשרות במודע. במהלך השנים שהובילו לחתונה (יצאנו שנתיים וארבע לפני) פיציתי על זה בדרכים אחרות כמו כתיבת ספורים, קשר וירטואלי מסוג זה ואחר והדברים האלו ידועים לאישתי. החודשים האחרונים היו קשים מהבחינה הזאת. הקשר ביננו חם וטוב, אבל ברור לי במקום מסויים שיגיע השלב שאני ארצה יותר ממה שקיים היום. חפרתי עמוק פנימה בנסיון להבין איך הגעתי עד הלום. הבנה על מה שחיפשתי ולמה הייתה את אותה התפשרות. חפירה פנימה לגבי קשרים אחרים וצלקות שהם השאירו. יש לי הרבה שאלות גם כלפי עצמי, האם הפלירטוט יהיה צורך תמידי? האם יהיה קשר אחר שבו אני לא אזדקק לזה, קשר שימלא את הפערים. שיתפתי את אישתי בלבטים, בדברים שהבנתי ועוד. אני לא בטוח שמשהו יכול לגשר על זה, אני חושב שבבסיס הצרכים/אנרגיות שלנו שונות לחלוטין. זה לא שהמין הוא רע אלא מיניות שונה לחלוטין. אני תוהה אפילו לאיזה גורם מקצועי צריך לפנות. הקשר ביננו כמו שאמרתי הוא טוב, זאת לא הנקודה. כל התיחסות או שאלות או עוד נקודות ראות יועילו.

seeyou

New member
הפלירטוט יהיה צורך תמידי!-../images/Emo108.gif

לא רק שהפלירטוט יהיה צורך תמידי-גם יחסי מין.... ככול שמתבגרים רוצים יותר(מבחינת הגברים!) מאחר וזה הסטטוס שהגבר עדיין חי!! גבר ללא איבר רק עם עבר לא שווה כלום... היחסים שאתה מדבר הם טובים לאלו של חברים בגיל ההתבגרות ולא לזוג נשואי יש צורך במלח בחיים הנשואים שזה התשוקה המינית-אפילו חלקית. טוב שאתה חושב אחרי חצי שנה וגם לפני שעושים ילדים... ההחלטה בידיים של האישה! אם היא באמת אוהבת אותך היא צריכה קצת הקרבה אחרת אתה תתחיל ליגלוש ולא רק כתיבת ספורים!

ran77th

New member
השאלה היא ואני מפנה אותה לכולם

האם מיניות זה משהו שאתה יכול לרכוש מהיום למחר. אני מתעסק בנושא די הרבה ולא רק מהצד המעשי. מיניות קשורה להרבה דברים, הסביבה ממנה הגעת, החינוך, הפתיחות והנינוחות עם הבן הזוג ועוד... השאלה היא אם אין גם מצב נתון, אנשים מסוימים מיניים יותר ואנשים אחרים מיניים פחות. פעם נהגתי לקרוא לזה ייצריות, היום אני קצת חוזר לזה. שנינו מסתכלים ביחד על התשובה ושנינו חווים ביחד את השאלות. האם אפשר בכלל לגשר על הפער הזה? אני חוזר וכותב שכל פן אחר של הקשר הוא חם וטוב.

אימאישה

New member
לדעתי, כן.

התאמה בין בני זוג היא מצרך נדיר... הייתי אומרת שכדי שהחיים יחד יהיו נעימים ומספקים, ראשית צריכה להיות תקשורת פתוחה... על פי מה שאתה כותב, אכן יש כזו, אבל זה לא מספיק לשים את הדברים על השולחן, חשוב לטפל בהם. אני נוטה להאמין ששני אנשים שאוהבים יכולים ללמוד לחיות יחד כולל הנאה והתאמה מינית, ובשביל אני מאד ממליצה ללכת לטיפול יחד. אחד הדברים החשובים כדי שהמין יהיה טוב הוא קרבה רגשית, אם זו אינה קיימת זה יהווה מחסום לאינטימיות שנקראת מין. כיוון שאתם רק בתחילת דרככם, כדאי ומהר לטפל בעניין, אחר כך הכדור מתגלגל וגדל וכבר לא ניתן לצמצם פערים... בהצלחה.

נסה לשאול גם בפורומים שכנים

פורום טיפול מיני ומיניות, או פורום זוגיות וטיפול מיני. אישית אני חושב שאם הקשר הוא חם וטוב והתקשורת פתוחה ובטוחה ביניכם, תוכלו לבחון מה ההיבט הפיזי שכל אחד היה רוצה לקבל ולהעניק לשני ביחסים שביניכם ולהבין את הפער, או את תנאי ההתחלה שנדרשים כדי לגשר עליו. כדאי שתעשו זאת בהנחיית סקסולוג או איש מקצוע אחר בתחום. בהצלחה.

ero2000

New member
על מיניות , חיות והצ'קרה הראשונה

ע"פ תפיסות מזרחיות הצ'קרה הראשונה (זו שמצויה פיזית בין הביצים לחור התחת אצלנו הבנים , ובין שני החורים אצל הבנות -...excuse my france) מיצגת שני אספקטים - מיניות וחיות. כמה שאנחנו מרשים לעצמנו לבטא חיות בחיים שלנו , להבדיל מ"להעביר את החיים כי החיים זה לא פיקניק, "אין לי זמן לנשום " "אין לי חשק לקום לעבודה גם היום " "אני נורא עייף לאחרונה " "הילדים משגעים אותי " וכו וכו , כמה שאנחנו אוהבים את מי שאנחנו (גם שאנחנו נכשלים או טועים ) , ואת הדברים שקורים להו בחיים - כך נפתחת המיניות שלנו . כל אנשי העקרונות למינהם - "אצלי הבית תמיד נקי... " "הפיג'מות של הילדים תואמות את הסדינים " , "השטיח תמיד צריך לעמוד ישר כולל הפרנזים.." "אני פרפקציוניסט " "אני דורש מעצמי הרבה יותר ממה שאני דורש מאחרים ", וכו - עסוקים בעקרונות שלהם ולא בעצמם, פוחדים לעשות טעויות ולהראות טפשים - כי מה יחשבו עליהם - ולכן הם זיון חרא !!! הם לא מקשיבים לסיטואציה כשהיא קורית אלא עסוקים במה שאמור לקרות ע"פ דעותיהם המובנות והמגובשות ע"פ נסיון העבר . אין הקשבה = זיון חרא (להיות קשוב למה שקורה לי בגוף כאן ועכשיו ) כי איך שלא תסתכל על זה , זיון הוא פעולה שיש בה הרבה הזדמנויות להראות טיפש או מטופס או לוזר ...העקרונות חונקים את החיות , את הילד הקטן שמגלה שוב ושוב בפעם הראשונה את הגוף שלו ושלה ... מכיון שאנשים יכולים להשתנות ( ברוב המקרים רק כשמספיק כואב ), הם יכולים לשחרר קצת את העקרונות שלהם ולאפשר לילד הקטן להתבטא . ואז , כשהילד יוצא נפתחת המיניות זה תהליך מהנה למדי ( אם כי מעמת ולעיתים מפחיד ) תרגיל קטן לשיפור המיניות - תעשו כל יום משהו מטורף במיוחד , דבילי במיוחד , "תהרגו כל יום דרקון שמפחיד אתכם " ותצחקו על עצמיכם אח"כ כמו מטורפים - וספר לי מה יקרה לכם בחדר המיטות ( אני עובד על אחוזים :) "מלאכים יכולים לעוף כי הם לוקחים את עצמם בקלות " דרך צלחה ולא לשכוח להינות מן הדרך

למעלה