זוג משמיים

כן,

באמת מאז שהפסקתי לחיות ע"פ הדת אני נוהג לרצוח ולאנוס. טוב, אני חוזר בי, לא הגבתי בכלל להודעה המטומטמת שלך. אני צריך ללמוד להיגמל.

toxic2004

New member
באמת?

בא ונבדוק כמה אנסים גנבים ורוצחים יש בציבור החילוני וכמה לעומתו יש אצל הדתיים? אולי לא שמענו אף פעם על אנס בציבור הדתיים כי הם שומרים את התורה? חשבת על זה פעם? אולי זה מה שעוצר אותם ולא החוק שלא עוצר את החילונים?

אין שום ספק

שבציבור הדתי משתיקים דברים טוב יותר.. אין אונס בציבור הדתי לפני שבועיים שמעו על רב אחד שאנס 8 ילדים שלמו אצלו בישיבה..

Dudidud

New member
אם הם משתיקים כל כך טוב,

אז איך הצלחת לשמע על זה?

toxic2004

New member
אם הם משתיקים

למה כשממציאים משהו זה ישר קופץ לכמות. לדוגמא 10? ואצל החילונים זה בכל יום, מתי שמעת פעם אחרונה על גנב דתי אמיתי או חרדי מגוש קטיף, או ירושלים? אם יש כאלה, אני לא מאמין שהתשקורת האליטה השמאלנית תסתיר מקרים אלו. זה לחם חי בשבילהם.

האמת ששמעתי על אנס בציבור הדתי

לא מעט פעמים. אני אפילו מכיר מישהו שנפגע מינית על ידי הרב שלו כשלמד לבר-מצווה.

toxic2004

New member
לעומת האחד או שניים ששמעת או לא

תעשה טובה, תקנה ידיעות הבוקר, 4 שקל.. תדלג לאחרי עמודי החדשות, ותמצא כבר כתבות בטונות על הציבור החילוני. שנעבור אחד אחד?

gil levi

New member
עצוב מאוד

שאת מגיבה כך. עצוב מאוד שאת חושבת שהדבר היחיד שמונע מבני אדם לרצוח ולאנוס זו התורה. מה לגבי מוסר או ציות לחוק?

toxic2004

New member
אנחנו רואים כמה מוסר וציות לחוק

עוזר לאנסים. וכן, גם לתורה הם לא מתייחסים, הם אנסים וגנבים התורה לא נכתבה להם. .

עזוב אותך מוסר וציות לחוק

בוא נתחיל בהבעה. אתה בכלל מבין מה אתה מנסה להגיד? אני לא ממש.

toxic2004

New member
שיש ציות לחוק. שמעת על זה?

ויש את התורה שהיא החוק של הדתיים עד כאן הבנת? תגיד אין לכם קצת ראש להבין מישהו אחר? לא רק הדעות שלכם.

Dudidud

New member
עד כמה שאני יודע

לפני מיליוני שנים, אנשים לא ידעו לדבר(נניח שהם היו..) ובטח שלא להאמין במשהו שהם לא רואים. את לא מבינה כלום בדת (ביהדות בפרט), אין לך שמץ של מושג מה היא אומרת, מה דרכה וכו' וכו' את סתם פותחת את הפה ומקשקשת. זאת חוצפה? זאת חוצפה שלך. מי את שתסתמי לא את הפה, זכותו להגיד כל מה שבא לו.. חופש הביטוי וכאלה.. לא? חיי הנישואין הם מוסד/מושג דתי. האהבה היא משהו שהמציאו לפני כמה שנים.

ברור,

אהבה היא סתם המצאה של החילונים הנלוזים. הרי ברור שיחסיהם האישיים של זוג קשורים בקשר ישיר לאלוהים. תשמע, ממך באמת לא ציפיתי לשמוע כאלו שטויות. ואל תכנס למשחק הילדותי הזה של "זכותו זכותו" כי תצא מפסיד. כשם שזו זכותו של ברוך מרזל לפלוט אתה מה שיש לו, כך זו זכותה של הקקטוסית להגיב (וכך זו זכותך לבקר אותה). בוא לא נכנס מזה לראש, זה די טיפשי.

Dudidud

New member
אתה יודע טוב מאוד

שהאהבה לא שיחקה שום תפקיד בחיי הנישואים עד למאות האחרונות. אכן זה טיפשי.

lithium1914

New member
איזה הוכחה, יאבאייה!

ממש ויטגנשטיין קטן! תראה, זה מפגר להתווכח על "אהבה" כשאף אחד לא יודע להגיד מה זה באמת. וזה שזה לא (בהכרח) (היה) קיים בנישואין לא אומר שזה לא קיים בכלל. בגידות וניאופים התחילו במאות האחרונות? נדמה לי שיש על זה אפילו דיבר אחד בספר המעשיות שאני לא יודע עליו כלום, שניתן לפני 6000 שנה. טיעון מטומטם הצגת.

Dudidud

New member
נו באמת...

בשום מקום לא התכוונתי שמישהו באמת המציא את האהבה. --- ד"א אגב בגידות וניאופים בד"כ לא נובעים מאהבה.. אלא מדברים אחרים.

lithium1914

New member
אז כנראה שאני מאוד טיפש...

או לפחות בור פשטני, אם לא הבנתי את כוונתך הנסתרת במשפט: "האהבה היא משהו שהמציאו לפני כמה שנים." לְמה, אפוא, התכוונת? ואם בא לך לזרוק לי איזה עצם, ממה נובעים בגידות וניאופים?

למעלה