זוג מהשמיים

זוג מהשמיים

חברים יקרים אני רוצה לשתף אותכם. אני והאבא של בעלי צמד חמד. אני חוזרת היום מיום עבודה עמוס ביותר שאחריו אני הולכת לקורס וחוזרת לביתי בשעה 19.30 משהו כזה. אני מתקשרת אליו והוא מספר לי כמה שקשה לו והוא פגוע רגשית מאשתו שמאשימה אותו שהוא מרעיל אותה עם הכדורים שהוא נותן לה ועוד כל מיני סיפורים שידועים לכם מנסיונכם. ואני, מותשת לחלוטין מהיום מחוץ לכתלי הבית שלי מוצאת את עצמי מואשמת על ידי בעלי בכך שאני לא דואגת לו, שאני מדברת אליו לא יפה וכל זאת בין נפילה שלו משינה לשינה ושיחות עירות שהוא מנהל עם עצמו ויצורים שהוא רואה בהזיותיו. אני מקשיבה לסבא ומסבירה לו שאנחנו צריכים לשמור על השפיות שלנו. השפיות של שנינו כל הזמן בסכנה. שאסור לתת לרגש להרגיש. אסור להפגע. שצריך לתת לשכל לתת את הטון..... אני שולחת לו חיבוק דרך הטלפון וחושבת איך החיים מתגלגלים להם..... אני עייפה . חברים יקרים , מאוד עייפה .... תודה שהקשבתם .

אנחנו רוב הזמן בהאזנה

קבלי את כל אהדתי עם
ותחזקי, גם בשמי, את החותן.

אכן , זוג מהשמים

גאיה יקרה , למזלך יש לך חם כזה איתו את יכולה לחלוק את הרגשות שלך ולמזלו יש לו אותך שאת במו בת לו והוא יכול לשפוך בפנייך את ליבו. זה כל כך כואב כי יש לו בן חולה וגם אישה חולה. לפחות את יוצאת לכל היום מהבית, אמנם מתעייפת אך מתמלאת בעבודה ולימודים והוא נשאר בבית ואין לו לאן לברוח מאשתו. אני יודעת שאין עצות לתת כי גם אני חוזרת הביתה ומקבלת מבטים זועמים/ מבולבלים/ כועסים או סתם בעל שלא יודע מה קורה סביבו וזה מיד מכניס אותי למין דיכי כזה. בזמן האחרון יש ירידה משמעותית בהבנה שלו וזה מאד עצוב לי , כאילו אני מאבדת אותו שוב. שולחת לך חיבוק ענק, שתהיה לך שינה רגועה ותצברי כוחות מחודשים לעבודה מחר, מזל שיש לנו לאן לברוח לילה טוב, טובה

טובל'ה אינך יודעת איזה מזל יש לכן...

שיש לכם לאן לברוח, אני מחפשת בנירות לאן ולא מוצאת.. כל היום בבוץ הדימנטי,ומרגישה שעוד מעט יבוא לי להגיד למישהו בבית תשארו אתם כאן אני הולכת למזרע... וגאיה לך להגיד עוד פעם מזל שיש לך חם כמו שיש, שהוא יכול לשפוך את ליבו בפנייך ואת בפניו, ויש הבנה של שני מטפלים לא של שני אנשים זרים... כי כשיש מישהו שחי בבעיה אז לא צריך להסביר לו הרבה מה כל דבר עושה,ואיך מרגישים בכל רגע... לילה טוב!

ניצהל'ה, אכן קצת מזל

אני מקווה שהוא יחזור הביתה מחר ותחזרו לשיגרה ואחר כך בע"ה תמצאי אולי עבודה כלשהי שתוכלי לצאת קצת מהבית. שיהיה לילה רגוע ומחר תחזרו הביתה בשלום, התינוק שלי נרגע אחרי שניסיתי להבין מה הוא רוצה , משהו נפל לו ואנני יודעת מה , אז החלפתי לו סיכה בכיפה .הוא מנסה לדבר ויוצא לו קשקוש או הברות ואז הוא מתעצבן, אני זוכרת שמיכאל של חני היה כך כשבקרתי אותה והיה קשה להבין מה הוא אומר. חיבוק ממני , טובה

טובל'ה יקירה..

אין לי הרבה במה לעודד אותך.. אבל יגיע גם היום שלא תביני, אבל האינטואיציה הנשית והשלושים שנה ביחד, יבינו בדיוק מה רצה, וגם אם לא ,ותעשי משהו אחר זה ממש לא נורא, כי אחרי כמה דקות ישכח מה בדיוק רצה..וזה קורה לי הרבה, הוא רוצה משהו, אם הבנתי ופגעתי בול טוב, ואםלא אז הצלחתי לבלבל לו את המוןח שנשאר ומה שנתתי לו גם היה טוב! אז לצערי זה המצב, אי אפשר להחזיר אחרוה! לילה טוב וחיבוק ענק!!!!

ענתי44

New member
../images/Emo24.gif שולחת לך חיבוק

וגם לחמיך. באמת אתם זוג משמיים. בורא עולם הטיב לזווג לאם ולבנה בני זוג מסורים. פתחתי את המסינגר שהוא לרוב סגור כי קיוויתי לשוחח קצת אבל בטח הלכת לישון. ואגב, יש קבלת פנים זועפת ומאשימה כשחוזרים מיום עבודה מעייף ויש גם קבלת פנים ריחנית. דקה לפני שהמטפלת הלכה נכנסתי לאמא שישנה. היא היתה מרוחה מכף רגל עד ראש. עדנה הנהדרת נשארה וקילחנו אותה ביחד.

עדנה נהדרת. זה בא מכך שהיא ממש אוהבת את אמא

כמו שצ'רי אוהבת את אלפי. זו מתנה נדירה, כי אפילו שגם עדנה וגם צ'רי יטפלו מצויין בכל אחד, הרי האהבה נותנת ערך מוסף שלא יסולא בפז.
לעדנה וגם לך...

ענתי44

New member
../images/Emo6.gif

מזלך שזה לא להיפךאחרת הבעל של עדנה..... העכבר האדום שלי משתולל. הוא עכשיו סירב לכתוב בכותרת. נכנס לי לאתרים שלא לחצתי בקיצור השתלט לי על המחשב הצילו!!!!!

ענתי44

New member
אמא היא כמו אם שניה לעדנה

עליה נכתב השיר "באה מאהבה" והיא לי כאחות.

אגסיל

New member
גאיה, כמה טוב לך ולחמך שיש לכם זה את זו

אני מתארת לעצמי כמה קל לדבר עם מי שבאמת מבין את הבעייה וחווה אותה על בשרו. הרי כל מה שאת מספרת לו אלה אותם דברים שהוא חווה בבית עם אשתו. הטיפול מעייף נפשית ופיזית כאחד וטוב שיש לך את העבודה שזאת בריחה מהקושי שבבית. אני אמנם נמצאת אצל אמא יום יום ומבלה איתה זמן רב ואמנם ההרגשה הקשה נשארת עוד די הרבה זמן למרות שאני עובדת על עצמי להשתחרר מכך, אך בכל זאת קצת יותר קל לי כשאני חוזרת הביתה לשגרה הרגילה - עם הבעל החולה והילדים האורחים. המצב באמת לא קל, אין רגע דל, אני מאחלת לך ולכולנו ימים שקטים וטובים. שיהיה לכולנו יום נפלא לילי

למעלה