זוג כרטיסים למכירה

כספרית

New member
זוג כרטיסים למכירה

שלום לכולם. רכשתי שני כרטיסים למופע של פרל ג'אם בפראג בתאריך 22.9 . לצעיר אני חושבת שאני אאלץ לבטל את הנסיעה. כרגע אני לא יכולה להחזיר את הכרטיסים שרכשתי דרך האיצטדיון עצמו. המחיר שאני שילמתי על הכרטיסים הוא 500 שקלים. יכול להיות שיהיה צורך להוסיף כסף על המיסים שהבנק בפראג לוקח כי הרכישה נעשית על ידי העברה בנקאית. ( כנראה שעוד לא הגיעו כרטסי אשראי לצ'כיה...) בכל מקרה אם מישהו רוצה זה יעזור לי המון. תודה אורית

cold metal ass

New member
זה מה שנקרא :

הודעת באסה . זוג כרטיסים בחמש מאות שקל ? זה גרושים , הייתי משלמת 500 שקל גם לכרטיס אחד . אבל זה בפראג . מאיפה אני אגיע לפראג ? באמר ! שיגיעו לישראל כבר הזונות ואל תגידו לי שהם נגד בוש ז"א שהן נגד ישראל כי אני לא קונה את החרא הזה . אמן לא אמור לחלק את המעריצים שלו לקבוצות . הם סתם עצלנים .

misplaced

New member
זה באמת זול.

כרטיסים להופעה בסידני נמכרים ב88$ אמריקאי לפי מה שנטען במייל שקיבלתי. ככה ש500 ל2 זה ממש כלום!

one pearl

New member
חחח...

ת'אמת הם בטח לא חושבים ששווה להם להגיע לכאן! באמת, בשביל מה?! נקווה שיהיה להם מתישהו איזו שהיא סריטה והם יחשבו ששווה להם....

Jagged chaos

New member
נראה לי אני אברר...

כמה עולה כרטיס לפראג בספטמבר... המחירים אמורים לרדת... ככה חודשיים לפני הצבא הופעה של פרל ג'ם... אז קיצור כמה את מוכרת כרטיס אחד?

כספרית

New member
כרטיס אחד...

אני בעיקרון רוצה למכור את שניהם. כרטיס אחד זה קצת בעיה. אולי מישהו יצטרף אליך? אם כרטיס אחד אז 250 אבל צריך להוסיף עוד קצת כסף משהו כמו 100 שקל כי הם כתבו לי שהם לא קיבלו את כל הכסף. משהו שקשור למיסים שם. בקיצור תחשוב או תחשבי על זה. בעיקרון זה מחיר ממש טוב יחסית להופעות במקומות אחרים באירופה בעיקר יחסית לאוסטרליה. לילה טוב

הוד11

New member
אם היה לי כסף ליסוע לפראג

אבל אין לי לצערי. הופעה של פרל ג'אם זהו כנראה חלום שלא יתממש אבל יש סיכוי שאחד מהם יקפוץ יום אחד לביקור בארץ וירביץ איזה חלטורה בבארבי לא?

למעלה