זוג וירטואוזי

boby la

New member
זוג וירטואוזי

התארחתי אתמול בצפון אצל חברים, וביחד התארחנו בהרקדה של אבי אמסלם בקריות. מה שמשך את תשומת ליבי - זוג מבוגר בשנות ה-50 + שרקד בצורה יוצאת דופן ומדהימה, בצעדים הנכונים ועוד כאלו שהם המציאו, וכל מס' שניות, אחרי סיבוב או צעד תימני היו נפגשים בנשיקה. כן, כן בנשיקה !!! מה דעתכם הרוקדים על אלו שמוסיפים צעדים, סיבובים לריקוד קיים ?

נכון שגם יושבת על ברכיו בהפסקות???

לא וירטואזיות אלא מבוכה ( וקצת בחילה ) לסובבים אותם . הייתי מוסיף כמה + + + ליד הגיל וכמה מינוסים להתנהגות.

אבישג10

New member
אאאממממ...

סיבובים רובנו מוסיפים פה ושם, שני סיבובים במקום אחד וכאלה. על הנשיקות הייתי מוותרת, לפחות באופן קבוע. גם אותי זה היה מביך, אבל כמו שגם אמרו - כל עוד הם לא מפריעים פיזית לרוקדים האחרים, שיבושם להם. שיהיה יום נעים (ומלא אהבה...)

boby la

New member
כל הזמן התבלבלנו בצעדים

עד שהפסקנו לרקוד והתרכזנו ב"מופע".

איזה פורום פוריטני........

המקום האחרון בו העלתי בדעתי, שישמעו דעות כאלו. שנת 2005!! אנשים מבוגרים!!! במתחם שבו נמצאים מבוגרים אחרים!!!! ענינו של מי, אם הם מתנשקים או לא? אם הם נשואים או לא? מילא הייתה זו התארגנות של קבוצת נשים מבני ברק. אבל כאן? אולי צריך להזמין את "משמרות הצניעות " ממאה שערים, כדי שתרגעו קצת. רק שהחברלך' הללו, שוברים עצמות.אז תחשבו פעמיים.

aviva51

New member
הם אפילו לבושים תמיד בצבעים זהים..

ותמיד בריקוד חזור אהובי הוא רץ לרקוד איתי ובסוף מתנשק עים אישתו...

arnavon4

New member
הייתי שם גם לפני זמן מה וראיתי

את הזוג הנ"ל . אבל זאת אהבה -- שינשק עד מחר , זה אפילו גורם לי לקנא בהם. אם בגילם ואם ברוחם ואם בנפשם ואם באהבתם. כל עוד לא עושים אתזה (עד הסוף) אלא מידי פעם נשיקה כאן ונשיקה שם , למה שזה יפריע?. ההיפך ,אני מצדיע להם על כך. במידה והם משפיעים על הסביבה (מה שאני לא ראיתי ) , וזה מפריע אז גשו /גש/גשי תאיר באופן ידידותי ונעים (ובגששית) וחלאסת על הסיפור. הם רוקדים יפה , אני ובת זוגי לאותו יום העתקנו מהם את אחד הריקודים והיה מש נחמד , גם העתקנו מהם שני סיבובים מיותרים אבל זה הוסיף טעם וקצת קצב , עד לכדי עובדה שאני מממש את זה גם בצורה קבועה (את הסיבובים).

אם כך, שיבושם להם!!!

מפרגנת להם, ובגדול!!!
נחמד לראות, שיש גם זוגות כאלה, אשר אש האהבה עוד לא כבתה אצלם. רק מקווה בשבילם, שהאש (ולא זו השורפת) נשמרת גם בבית!

a l a d 1 4

New member
לא משנה מי זאת

לא עסק של אף אחד מי זאת, אישתו או לא אישתו . תקנאו וזהו

משהא

New member
פרסומת נפלאה להרקדה של אמסלם.

כתוב -"אין שמחה גדולה יותר משמחת בית השואבה". לפני כשבע שנים במשך כחצי שנה היה בא אלינו בהרקדה בראשון זוג צעיר יותר ממש דוגמנים, בתלבושת גוף שחורה ומפליאים בריקוד עם כל מה שנאמר כאן. אחרי מספר פעמים התרגלנו וזה היה יפה וטבעי. אני סבור שאין הנאה גדולה יותר מהנאה שלמה. אם הם נחמדים, רוקדים יפה, שולטים בקצב ובצעדים, מלאי שמחת חיים ואחוה, משדרים שלמות ואהבה, אינם מתנשאים וחותמים בנשיקה בלי להפריע לאיש, ראוי לפרגן להם מכל הלב. הלואי על כולנו ומי לא היה רוצה??? אם אני המרקיד במקום אבי אמסלם הייתי שם באותו ערב את כל הריקודים הרלונטיים....נשיקת שלהבת, אלף נשיקות, חתום בנשיקה, הנשיקה הראשונה... משפט יפה ששמעתי:- אם הדשא אצל השכן ירוק יותר - אולי הגיע הזמן שנעבוד קצת על הגינה שלנו. ריקודים שמחים אורי גבעוני

למעלה