זוג השבוע...

Digi Lista

New member
זוג השבוע...

עוד אחד מאותם ניסיונות שהפורום לא יתייבש(כמובן שיוזמה ורעיונות מצידכם לא יזיקו...)... אז כמו בפרק השבוע נבחר שתי דמויות(לא חייבים רק מהדיג'יגורלים, אפשר דיג'ימון ודיג'יגורל, דיג'ימוןודיג'ימון, שני דיג'יגורלים/דיג'ימונים שלא נפגשו מעולם, דיג'יגורל ודיג'ימון שהם לא השותפים וכו'....)ונתחיל לנתח אותן(איזה כיף...המון פלסף!
),לנתח את מערכת היחסים האפשרית שלהם, נשים תמונות(אם נמצא כמובן...)ובקיצור נוציא את המיטב מהזוג השבועי
... מעוניינים?יאללה מתחילים!

אלונה X

New member
יש לי הצעה... לא להיתנפל עליי...

קואיצ'י וריקה... אבל רק הצעה... או שטאקויה וגאטומון... דיוויס וטאקאטו? פשוט אין לי הרבה רעיונות....

Digi Lista

New member
למה שנתנפל?../images/Emo13.gif

אנחנו באמת לא כאלה מגעילים
הגבת ראשונה אז על מי מהזוגות שהצעת בא לך לדבר?...
...

אלונה X

New member
האמת אין לי מושג

וסוף סוף האינטרנט שלך עובד. האי סי קיו גם במיקרה? תיבחרי את, אני יכולה להרחיב על כל הדמויות מכל העונות, וכל הדמויות שאמרתי אלה הדמויות המועדפות עליי, בערך וכאלו או שמתאימות באופי או שמנוגדות אז תיבחרי את, כי לי אין מושג על מי מהזוגות...

Digi Lista

New member
קואיצ'י וריקה...

אלונה הציעה אותם,אז בואו ננסה לבחון את הזוג הזה מכול מיני אופנים... אני לא הכי יודעת על קואיצ'י,לכן מעכשיו יהיה למטה קצת
(ככה שמי שלא מעוניין שלא ימשיך...)
קואיצ'י הוא האח של קוג'יהו(ה"זאב הבודד" של העונה הרביעית-פרונטייר)-קוג'י
... בעיקרון מבלי להרוס יותר מידיי הוא בהתחלה רע ואז כמובן מצטרף לדיג'יגורלים(שהם הדיג'ימונים להזכירכם),דיי מזכיר את הסיפור של קן, אלא שממה שהבנתי הדרמה והמתח יותר גבוהים,תסמכו על היוצרים ועל אפקט המשפחה שיעשו את העלילה מרתקת במיוחד. סוף הספוילר הקצרצר והמשך ניסיון השידוך של ריקה וקואיצ'י: אני לא כול כך מכירה את האופי של קואיצ'י אבל נראה לי שהם יכולים בהחלט להיות זוג,כלומר ריקה היא לא הבת הכי עדינה אבל ראינו שיש לה גם צד מבין וטיפולי,קואיצ'י בגלל סיפור חייו ב"צד האפל"(איך להגדיר את זה???
) יהיה בהתחלה(זאת רק השערה,לא ראיתי את הפרקים) שקוע בעצמו ובעברו והבושה תופיע שוב שוב ותרתיע אותו כמו שהרתיעה את קן ומאט בעבר לפעול בצורה הטובה ביותר, ריקה לא ממש תאהב את עניין השקט הזה מצד אחד ואילו מצד שני הוא דווקא ימצא חן בעיניה כי הוא בדיוק ההיפך ממה שהיא שונאת-פרצופים מחייכים, שני אלה בעלי הנטייה להתבודדות-כול אחד וסיבתו והתחברות לעוצמה נפשית(אצל ריקה לדעתי העוצמה מתבטאת בקיצוניות שלה,ביכולת ללכת טוטאלית נגד כולם...)ברמת סיכון, שניהם יוכלו לחבר את עוצמתם הפנימית וללמוד ביחד מטעויות העבר למען עתיד טוב יותר...שניהם נורא רגישים ולא הכי אופטימים וחביבים(לפחות בהתחלה)לסביבה... הם לי זוג לא רע בכלל,לפחות לפי הדימיון שלי...מצד שני סיפור אהבה גדול לא יצא מהעניין ואחרי בערך שלושה חודשים הם יראו שזה לא הכי הכי ויחליטו לחתוך... מה דעתכם?
...

אלונה X

New member
סימן הספויילר לא עובד לי.

ואם כן אז המחשב ניתקע אוטומטית אז סליחה מראש.

Digi Lista

New member
תמיד אפשר סתם לכתוב ספוילר...

גם לי המון פעמים האטומיקונים(סמלים)לא עובדים או שהם נתקעים...עוד אחת מבעיות תפוז
...

הבטחת אז תקיימי

תחתמי על שתי אלה, הן עוסקות באותו נושא אבל שני ילדים פתחו אותן בנפרד:http://www.azuma.co.il/show_petition.pl?id=548 http://www.azuma.co.il/show_petition.pl?id=546

Digi Lista

New member
קיימתי וחתמתי../images/Emo13.gif

כרגע רק על אחת(השנייה עולה כרגע),גם אם לא הייתי מבטיחה הייתי חותמת אם זה לא פוגע בי ועוזר לאנשים אחרים אז אני בעד,אבל ידעתי שלא כולם יהיו בגישה שלי ולכן הייתי חייבת להבטיח-וכשאני מבטיחה אני מקיימת!חתמתי באחת ועכשיו אני חותמת בשנייה

Digi Lista

New member
לא,../images/Emo51.gif ענקית לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

"העונג כולו שלי"

למעלה