זוג או פרד

s h i r k u s h

New member
זוג או פרד../images/Emo35.gif

הרבה פעמים אני רואה זוגות כשאחד מהצדדים נעלב כשהבן/ת זוג רוצים לעשות משהו לבד- אם זה ללכת לחברים שלו, או שהיא תלך לבית קפה עם חברה והוא לא וכו'... האם זה לגיטימי לדעתכם, או שאם זה זוגות אז הכל ביחד חייב להעשות
מה חיובי ושלילי בלעשות דברים בזוג תמיד
מה אתם מעדיפים

היי שירקוש

אני מאמינה שבזוגיות צריכים כל אחד את הלבד שלו יש הרבה ביחד אבל גם יש לחוד בעלי הולך עם חברים אני הולכת עם חברות לדעתי זה מאוד בריא זה חשוב וזה חיובי ואין מה להיעלב אצלנו בקשר אני מאמינה שזה מה שמתיר ליחסים להיות טובים לתת קצת חופש אחד לשני לא צריך לחנוק ולהיחנק חופש ומרחב מחיה חשוב לא פחות מהביחד

Tully Is Here

New member
בפרוש לא הכל חייב

להעשות ביחד. אין שום בעיה וזה אפילו די בריא לעשות לפעמים דברים בנפרד. אנחנו מאוד נהנים להיות ביחד ולעשות דברים ביחד, אבל אצלנו גם הנסיבות קצת שונות, כיון שבארץ כל מה שהיה לו זה אותי ועכשיו זה ההפך אנחנו ביחד הרבה יותר מזוג "ממוצע". אני לא רואה בלעשות הרבה דברים ביחד כמשהו שלילי, אבל אני בהחלט מודעת לדברים שהוא לא אוהב, אז אם עושים את זה יחד רק כי אני רוצה, גם אני פחות נהנת, אז למרות ההעדפה הברורה שלי להיות איתו למדתי לעשות קניות לבד ולשלוח אותו בשמחה לראות משחקי פוטבול בלעדי וגם הוא מצידו בשמחה ויתר בארץ על מפגשי חברות שבהן ריכלנו וקישקנו על ענייני בנות. אני רואה את זה כשאלה של מינון, אם הוא רוצה לצאת 5 פעמים בשבוע עם החברים שלו, אז גם אני הייתי נעלבת, אם זה מידי פעם, אז למה לא?

אני לא מאמינה בקיצוניות

בשום תחום בחיים וגם בנושא זה. לא טוב להיות דבוקים אחד עם השני כל הזמן. צריך לתת מרחב ופרטיות כדי שהזוגיות לא תשחוק. ומצד שני לא טוב שהכל יהיה נפרד ושני בני הזוג יהיו כמו קווים מקבילים.

alophind

New member
שלישיה זה פרד... לא ? ../images/Emo6.gif

בכל מקרה , אני חושב שרק בסרטים ישנם זוגות שעושים הכל הכל ביחד... לא ?!

S i r i u s

New member
אנחנו מעדיפים לעשות את הכל יחד

אבל לצערי זה לא תמיד מתאפשר.

polegra

New member
אז ככה

כיוון שאנחנו עדיין לא גרים יחד לכל אחד מאיתנו יש את החיים שלו את החברים שלו ואת מקומות הבילוי המועדפים עליו בסופי שבוע וביימי שני אנחנו יחד ומשתדלים לעשות כמה שיותר יחד...יציאות בילויים סידורים קניות אופילו לרופא הולכים יחד.... אני מניחה שכשנעבור לגור יחד זה יהיה שונה ובטח מוזר כל הזמן שיהיה לנו יחד...ומקווה שכל אחד מאיתנו יוכל לשמור על מסגרת החיים הנבדלים שלו טלי

kanb

New member
שילוב של כל הדברים גם יחד

אני חושב שלכל אחד מבני הזוג צריכים להיות חיי חברה משל עצמו. חשוב שהוא ייצא מידי פעם עם החברים שלו והיא עם שלה. אי אפשר לנתק קשרים בגלל שנשואים או בגלל שיש בן זוג. כל אחד צריך חבר שיהיה לידו ואיתו. זוגות שעושים הכל הכל ביחד נמאסים אחד על השני מהר מאוד וגרוע מזה: משתעממים מהר מאוד. העובדה שאנשים מתחתנים לא צריכה לגרום לך שלא יהיו חיי חברה עצמאיים.

dominogrose

New member
אצלי זה קצת בעיה....

למרות שגם אני מאמינה שגם בני זוג עושים דברים לבד... וזה אמור להיות ככה. זה הדבר הכי נורמלי שרק יכול להיות. אבל בזוגיות שלי, אני היתרגלתי לא במכוון שחבר שלי לא יוצא בלעדיי כי בקושי יש לו זמן. הוא עובד מלא ועד שיש לו זמן אז הוא יוצא איתי (לפעמים לבד ולפעמים חברים מצטרפים). אנחנו ביחד מעל 3 שנים. וכל הזמן הזה, אני יכולה לספור על יד אחת כמה הוא יצא עם חברים בלעדיי. (למרות שהרבה פעמים אמרתי לו לצאת) אז אני מפחדת שיום אחד אני אפגע מזה... שמרוב שהתרגלתי שזה רק איתי, פתאום יגיע תקופה שהוא יצא עם חברים שלו. ושוב אני יודעת שזה אמור להיות ככה. אבל אני אתנהג אחרת כי הורגלתי למשהו אחר...

למעלה