זוגתו של האקס...

Raychoo

New member
זוגתו של האקס...

... ממש מקסימה. אני רצינית. רואה אותה דרך העיניים של הילדים שלי. האקס שלי יותר מאופס ואבא יותר טוב מאז שהוא איתה. היא מקסימה. אני מפרגנת. אפילו הלכתי לבקר אותה בבי"ח כשהיא ילדה אחות לילדיי (המציאות עולה על הדימיון...). לפני יומיים בני המתבגר אמר לי בשביעות רצון בולט "אמא...את יודעת שהיא קנתה לי ספר: 'מה קורה לי? התשובות לשאלות הכי מביכות' ". "איזה יופי", עניתי לו וליבי נצבט במין תחושה (מוכרת) שגנבו לי משהו. היא מקסימה אמרתי לעצמי שוב...אבל...אולי אפשר טיפטיפה פחות מהמקסימיות הזאת...מרגישה שהיא פולשת...או ש...אולי אני סתם קטנה...? "שאלו יהיו הצרות שלך" אני אומרת לעצמי... אבל עצוב לי קצת בלב.

אז

מבינה את התחושה כאילו "לקחו ממך משהו" .. אבל כמו שאמרת..אשרייך שיש לגרושך בת זוג שאת מסתדרת איתה..מכבדת אותה.. רק כך הילדים באמת יהנו ממערכת יחסים טובה עם גרושך ואיתך ואיתה..נשמע אחלה. הלוואי שלכולן היו צרות כאלו..

a n a t i 3 3

New member
כשהשכל והרגש מתנגשים../images/Emo13.gif

השכל אומר.. "היא מקסימה, בזכותה האקס שלי יותר מאופס, בזכותה האקס שלי אבא יותר טוב, אוהבת את ילדיי, קונה להם מתנות.." הרגש אומר.. "זאת היא שילדה אח לילדיי ולא אני, איך היא מצליחה לשנות את האקס לטובה? מה שאני לא הצלחתי, אפילו עם הילד היא יודעת להסתדר מה שלי לא תמיד הולך.. " רייצ'וק יקירתי, הגעתי למסקנה.. את בן אדם
מותר לך לפרגן, מותר לך לקנא, מותר לך לשמוח ואפילו להעצב! כל אלו רגשות אנושים שמותר לך לחוות אותם..

שותף להרגשה.......

הבן שלי מתקשר אליי בשבת מספר לי בהתרגשות...יווווו אבא איזה האמר(סוג של ג'יפ) יש לחבר של אמא ובריכה בתוך הבית! הוא ואני כל הזמן משוחחים על מכוניות ובכלל על מוטוריקה שזה אהבת חיי ובסופו של דבר בא איזה זר ומגשים לו חלומות למרות הפירגון שלי לXית ליבי נצבט! מהר מאוד התעשתתיוהבנתי שזאת מציאות חיינו ואנחנו חייבים לקבל אותה באהבה! ואת יודעת מה?................... שאלו יהיו צרותינו באמת!!!......רק אילו! אריק המתוק

L o v e M e1

New member
נכון שתמיד חשובה לנו טובת הילדים?

נכון שילדים שעברו משבר משפחתי ופרידת ההורים זה מזה ומסעות דילוגים מבית לבית וכו'? את העצוב הזה אני מבינה, אבל כשלילדים שלנו טוב גם פה וגם שם חושבת שאנחנו צריכים להיות מאושרים. ילדים צריכים אהבה וכשמרגישים שיש אהבה בין בני זוג חדשים ושהם אהובים גם בבית השני, הם ילדים רגועים יותר ומקבלים את השינוי שניכפה עליהם יותר בקלות. אף אחד לא יוכל לקחת את תפקיד ההורה ואת מעמדך את האמא תהיי לעולמי עד ושום מתנות או בילוי יוקרתי לא ישנה את המצב. לפעמים ניתן אפילו לקבל מהמצב הזה דירבון לחיזוק הקשר בין אמא לילדים לבילויים משותפים וחוויות משותפות. כשהייתי בנעליים שלך רייצ'ו, הייתי מאושרת

t o t a l

New member
אוףףףףףףףףףףףףף

כבר אמרתי כאן פעם שהמבחן האמיתי להצלחת הגרושים שלי, זה מה ירגיש לי כשיהיה שם אחד כזה [כושששששלאמ אמ אמ אמא שלו] שישן עם הילדים שלי בבית. בטוח שאני אקנא מאודדדדדדדדדדדד. לא בגלל שהוא מזיין את אישתי לשעבר. כן בגלל שהוא שם איתם. ואני לא.

ואת יודעת מה שאני קוראת אותך..

אני לוקחת את שכתבת קצת לחיי... הגענו לכאן ותמיד הייתי מאוד רחוקה מהאקסית שלו...את ילדיו תמיד ראינו בביקורים רחוקים. ומאז שאנו פה אני מרגישה את זעמה עלינו(עלי ועל בעלי) והפרעות שהיו(כבר הסתדר העניין) בביקורי הילדים. ובסך הכל הילדים היו כל כך מאושרים פה אצלי בבית, בשבילי ילדיו הם כמו ילדי. את צריכה להבין שהתברכת ולשמוח על כך, לא כל הנשים הן כך. אקסים שממשיכים קדימה צריכים לדעת לבחור את האישה הנכונה שתקח אותם כחבילה אחת עם ילדיהם כמו שאני בורכתי איתו והוא איתי. זה בסדר אני יכולה להרגיש את התיסכול הקטן, אבל יחד עם זאת אני יכולה להגיד עם יד על הלב, תהיי מאושרת שטוב לו שם ושהיא אוהבת אותו בזמנו אצל אביו. והכי חשוב אמא אחת יש בעולם וזו את!אף אחת לא תתפוס את מקומך בלבו! רק טוב

דניאל1958

New member
פירגון

אפשר לפרגן ולראות את החצי השני של הכוס, הגרוש שלי יותר רגוע,ילדי נהנים להיות עם אבא שלהם, ועם חברתו, היא אפילו מפנקת אותם .פעלי עם השכל ולא עם הרגש.

שלגיה 13

New member
../images/Emo20.gifואולי תחשבי....../images/Emo13.gif

שגם לך יש עניין בדבר. את זו שהכנת את הקרקע כדי שיפרח, ואת זו שמשדרת תחושות כל כך חיוביות שמשמנות את הגלגלים של משפחתכם המורכבת.... רק תדעי שמקומך שלך אף פעם לא יגרע כי את ממשיכה להיות אמא נפלאה, ואולי אפילו מנסה קצת יותר עכשיו...לא? מאחלת לך רק "צרות" כאלה.

דנדי1

New member
תחושה מוכרת

לגרושתי יש חבר מזה 3.5 שנים והרבה פעמים היתה לי הצביטה הזו ההרגשה שהוא "גנב" לי כמה רגעים חשובים של החיים של ילדיי שהיו אמורים להיות שלי הוא לימד אותן לשחות, הוא לימד אותן לרכב על האופניים ללא גלגלי עזר הרבה דברים כל כך גדולים שנראים כל כך קטנים נכון זה צובט בלב, אבל אני מעדיף את הצביטות האלה ולדעת שהוא גם משקיע בהן שטוב להם והיום אני נמצא בצד השני, חיי בזוגיות ועושה דברים עם הילדים של זוגתי שלא עשיתי עם בנותיי...

Raychoo

New member
כן....

...גם אני מעדיפה את הצביטות האלה ולדעת שהיא משקיעה בהם....

t o t a l

New member
חחח

ענק. אבוד לך מותק. האמת גם אני התבעסתי. רציתי אותו לעצמי.

romiki

New member
זה יעבור לך

הרגשתי כך כשבתי היתה מדברת כל הזמן על אמא של החבר שלה, שמפנקת וקונה לה. קינאתי קצת, אבל לא יצאתי מגידרי להתחרות בהיא...כי זה לא הטבעי שלי. עד היום היא מפנקת וקונה לה....אבל אמא יש רק אחת. כשבתי רוצה להתייעץ עם מישהו, היא מתייעצת איתי. היום אחרי 4 וחצי שנות חברות שלהם, אני שמחה כ"כ שהן מסתדרות.

אין לה סיכוי מולך ../images/Emo141.gif

כשגרושתי (AKA המתלוננת) מצאה לה בן זוג, שלושה חודשים אחרי שיצאתי מהבית, הייתה לי תקופה של תחרות מולו. אני לא טיפוס תחרותי, אבל אי אפשר היה לטמון את הראש בחול. חדשות לבקרים דווח לי על טריקים שהוא יודע לעשות, ואני הרגשתי עם זה רע כי היה מדובר בדברים שאני חלש בהם. מה שהיה גרוע במיוחד הוא שמדובר בטריקים שאמורים להיות פק"ל אצל כל גבר ישראלי (למשל, צליית בשר על מנגל), כך שלא היה מדובר רק באבהות שלי אלא גם בגבריות שלי. ימים עברו, הטריקים החדשים שלו איבדו מזוהרם, והשיגרה איתו התחילה לתת את אותותיה. למדתי, שהאבהות היציבה והבטוחה שלי נחשבת בעיני הנערים יותר מכל הלונה פארקים ויותר מכל המתנות הנוצצות והמשפריצות שבעולם, והבנתי שאין לו סיכוי מולי. מהעמדה הזו יכולתי גם להתידד איתו, ועל זה תוכלי לקרוא כאן.

seg sug

New member
ואני אומרת...

איזה מזל שהם מסתדרים איתה "והיא ממש חמודה.." כי אם זה לא היה כך, בוודאי היה קשה יותר להם, אולי לא היו רוצים ללכת לשם ברצון כפי שעכשיו הם הולכים וברור שיש צביטה, כשהם נוסעים לסופ"ש משותף בג'יפ כולל הכלבים הרי היינו שם כל כך הרבה פעמים. אבל... להזכיר לך יקירתי (בדיוק מה שמזכירה לעצמי) אותי, אי אפשר להחליף
את המקום שלי בלב שלהם אף אחד לא יקח
ולעולם, לעולם אהיה להם אמא אחת. היום אני מלווה אותם למישהי שמשחקת באמא וברור לי שיחזרו אלי, ואת יודעת מה ?...הם יהיו בוגרים יותר ומבינים יותר ויעריכו אותי יותר עם השנים. (וגם אם לא, זה לא ישנה לי) את האהבה שלך אליהם אי אפשר להחליף, גם לא את מה שהענקת להם במשך השנים. אז נא להוריד את המשפט "גנבו לי" אנחנו רק "משאילים" או "חולקים" אותך לא מחליפים.
ות לך אלוהית.

מייקי31

New member
שמרטפית חינם, כשאנחנו קורעות את

העיר.... מה רע? רק שלא תשכח לקנות גם מתנות / לקלוע צמות / לטפס על עצים / להדליק מדורה.... מיכל

למעלה