זוגיות

algoi

New member
זוגיות

שלום,קרן. השאלה שלי היא בנושא זוגיות אהבה. הייתי רוצה לשמוע ממך איך את רואה את הסיבה שלא הולך לי עם בחורות, במה טמונה הבעיה שלי? הייתי רוצה לדעת איך הן רואות אותי מצידן? מה את מציעה לי לעשות בכדי לשפר את המצב, והאם את רואה בזמן הקרוב משהו? ת.ל. 9.4.1984 תודה לך!

זוגיות ,

אני לא הייתי מגדירה אצלך זוגיות כקושי או כבעיה , אלא שישנו טיימינג בחיים לכל דבר ושלך עוד לא הגיע . אתה מאוד רגיש,ביקורתי,בעל מצבי רוח ולא קל להיפתח ולדבר הרבה ביקורת מופנית כלפי הסביבה וכלפי עצמך ויש נטייה לרצות אחרים מתוך רצון לתחושת שייכות . השנה לא קלה כלל בכל התחומים . חשוב בזוגיות לדעת כן לדבר כי אתה מאוד רגיש אך לא קל להוציא זאת החוצה . חשוב לזרום ,להיפתח ולא להיות עקשן וסגור . לקראת השנה הבאה יחולו שינויים בחייך בכל התחומים . ויש זוגיות בעתיד בהצלחה, ושבת שלום .

algoi

New member
הבהרה

היי, קרן. את כותבת "שישנו טיימינג בחיים לכל דבר ושלך עוד לא הגיע", אז מתי אמור להגיע הטיימינג שלי ומהו הטיימינג שלי עכשיו? אולי לא הסברתי את עצמי טוב, אני לא מתכוון לזוגיות חיי, אלא לקשר כלשהו. את כותבת "לקראת השנה הבאה יחולו שינויים בחייך בכל התחומים" לאיזה שינויים את מתכוונת כי קשה לי לצפות איזה שהם שינויים? תודה לך על הכול !

למעלה