זוגיות שמי טל 8.9.1982 מה מבשרים הקלפים בזוגיות?
כ כריסטין New member 3/4/02 #3 תגובה שנה של מחזרים , בילויים ללא קשר רציני אבל לקראת סוף השנה יש רמזים להתפתחות רומן משמעותי בחייך .
תגובה שנה של מחזרים , בילויים ללא קשר רציני אבל לקראת סוף השנה יש רמזים להתפתחות רומן משמעותי בחייך .
T talia3 New member 4/4/02 #5 לא מומלץ לנסות שוב? אולי כדי לנסות שוב? כל פעם שאני מנסה לשכוח ממנו הוא חוזר לחיי. עד שהשלמתי אם זה שזה נגמר הוא פתאום התקשר לבסיס שלי כי הוא היה צריך משהו מה את אומרת?
לא מומלץ לנסות שוב? אולי כדי לנסות שוב? כל פעם שאני מנסה לשכוח ממנו הוא חוזר לחיי. עד שהשלמתי אם זה שזה נגמר הוא פתאום התקשר לבסיס שלי כי הוא היה צריך משהו מה את אומרת?
כ כריסטין New member 4/4/02 #6 תגובה הבעיה אצלך זה החוסר ביטחון העצמי שפוגע לך במערכת היחסים עם בחורים וגם את דיי ביקורתית וברננית בכל הקשר אליהם . נסי לתת צ´אנס לאותו בחור והפעילי את הקסם של מזל בתולה אחרי הכל מזל בתולה מתבטא בטוהר פנימי וחיצוני .
תגובה הבעיה אצלך זה החוסר ביטחון העצמי שפוגע לך במערכת היחסים עם בחורים וגם את דיי ביקורתית וברננית בכל הקשר אליהם . נסי לתת צ´אנס לאותו בחור והפעילי את הקסם של מזל בתולה אחרי הכל מזל בתולה מתבטא בטוהר פנימי וחיצוני .