זוגיות

דנישר

New member
זוגיות

שלום לך פרידה. פעם ראשונה שאני פה ולפי התגובות שאני קורא, את משהו. אז אני גם מבין שזה פורום חדש יחסית. אז קודם כל ברכות לפתיחת הפורום הזה. דבר שני- יש לי שאלונת: שמי דן ות.לידתי הוא 9.12.73. האם את רואה משהו לגבי העתיד הקרוב מבחינת זוגיות? אגב, כרגע אני בקשר דרך האינטרנט עם מישהי מחו"ל שת.לידתה הוא 11.8.74. אנחנו בקשר הזה כבר שנה כמעט. אבל שנינו יודעים (אני יותר מציאותי ממנה) שמזה לא ייצא כלום, כי היא מדת אחרת וממדינה אחרת... ובכ"ז-האם את רואה בינינו משהו בעתיד, או שהקשר שלי יהיה עם מישהי מפה? בתודה רבה, דנישר.

F r i d a

New member
שלום דן

תודה על הברכות, אכן, אני כאן פחות משבוע. הקשר שתיארת הוא מעניין, נראה שמהרבה מאוד בחינות הוא מתאים לך, גם צורת ההתקשרות וגם האישיות שלה. מבחינתך, נוח לך מאוד עם קשר שכזה שנותן לך את הזמן, לא מגביל, אין לחץ סביב החשיפה, אתה יכול להביע את התחכום וההומור שלך הרבה יותר בקלות... מה גם שמבחינת התקופה שאתה נמצא בה, אתה בודק את עצמך ורוצה יותר להכנס הבייתה מאשר לצאת החוצה. היא מפתיעה, יש לה אחלה ראש, היא מצחיקה אותך ונראה שאתם בהחלט משדרים על אותו הגל. גם אני פחות רואה מימוש של הקשר, הוא נכון וטוב עבורכם בתקופה הזו וכפי שהוא מתנהל כרגע. בטווח של השנה הקרובה מופיע כאן קשר זוגי, אתה זקוק למישהי שלוקחת את החיים כמוך, זורמת, קלה , חכמה, מצחיקה ומישהי שמודעת לעצמה ולמרחב שלה. תן לעצמך עוד קצת זמן... היא תגיע

למעלה