זוגיות....

• פותח הנושא @@
  • פורסם בתאריך

@@

New member
זוגיות....

בוקר טוב ענית ופורים שמח
שמי הפרטי: 2,1,1,1 שם המשפחה: 1,3,1,5,1 תאריך לידתי: 03/02/1975 שמו הפרטי: 1,3,1 שם משפחה: 1,6,5,5 תאריך לידתו: 15/06/1975 יש משהו מעורפל בזוגיות ביננו, אנחנו ביחד ולא ביחד, האם את רואה המשך לזוגיות? או שעדיף לנתק אותה? יום נהדרררררררר ונפלאאאאאא
@@

עינת

New member
@@ חג שמח ../images/Emo151.gif

אם לנתק את הזוגיות או לא לנתקה איני יכולה לומר לך כיוון שזו בחירתך,אני יכולה לומר מה אני רואה בזוגיות הזו... ההתאמה בינכם מגיעה מהמקום בו את מוותרת למענו כיוון שהוא עקשן ,שומר את הקלפים קרוב ללב מבלי לשתף אותך ומניע אותך על פי רצונו.גורלו גם מעיד על קשיים בזוגיות ובחיי שיתוף . עכשיו כאשר את יודעת את הפרטים הללו עלייך להחליט ולבחור האם להמשיך ולהיות מנווטת על ידו או לחדול. בהצלחה
שפע ו
עינת

@@

New member
עינתוש ../images/Emo51.gif על התשובה המהירה

את ממש מקסימההההההההההההההה תודה רבה מכל ה-
. למה התכוונת שהוא שומר את הקלפים בלב????? תסבירי לי בבקשהההההההה, הסתבכתי קצת עם הניתוח שלך.
@@

עינת

New member
../images/Emo9.gif הסמקתי מהמחמאה

הכוונה היא שהבחור סגור,לא משחרר את כל מה שהוא מרגיש ואל אחת כמה וכמה את מה שהוא חושב.על פני השטח נראה אולי שהוא איש פשרות אבל הוא מכוון הכל כך שהדברים יתבצעו בדיוק כמו שהוא רוצה,הכל בחיות ובמסווה של נחמדות ופשרה.הוא מסוג האנשים שיודע הכל על כולם אבל עליו לא יודעים כלום. מקווה שעכשיו הבנת את כוונתי.
שפע ו
עינת

@@

New member
עינתוששששששששש....

המון תודה אלף תודות, אני עכשיו יודעת מה לעשות את רק חיזקת את דבריי ולכן אני החלטתי לנתק איתו הקשר. יכולת הנתינה שלך לעזור לאנשים היא פשוט מדהימה. המון אהבה .
ענקקקקקקקקקקקקק
ריקי

למעלה