זוגיות

hila201

New member
זוגיות

ארינה היקרה שלום שמי בתיה תאריך לידה 11.9.63 שמו גבי תאריך לידה 16.10.50 יצאנו במשך שנתיים , נפרדנו לפני שלושה חודשים בערך גבי מעוניין מאוד שנחדש את הקשר , אודה לך על תשובתך. באהבה בתיה

ארינה

New member
היי בתיה

קראתי הכל אך לא הבנתי בדיוק את השאלה. אם תחזרו זו השאלה או אם כדאי או מה בדיוק? תכתבי לי ואני אענה לך. ארינה

hila201

New member
שאלתי היא

האם נחזור? והאם זה טוב אם אני אחזור אליו האם לקשר הזה יש עתיד?

ארינה

New member
חזרה

יש אפשרות לחזרה אם תעבדו היטב על הקשר. את די אופטימית מהקשר אך גבי קצת מאוכזב ולא מוצא את עצמו בקשר. כדי להצליח אתם צריכים לעבוד ולשקם את מה שקורה בינכם. יש אופציה לחזרה תוך נקודה אחת. בהצלחה ארינה

hila201

New member
תגובה לחזרה

היי ארינה אנחנו חידשנו את הקשר לתקופת נסיון מצידי, אני לא יודעת מה אני רוצה, מצד אחד אני קשורה אליו מצד שני אני מאוד מבולבלת ולא יכולה להגיע להחלטה חד משמעית. הסיבה לכך היא בעיקר משום שאני אישה מאמינה , אני גרושה והוא כהן אנא עזרי לי

ארינה

New member
לצערי הרב

אני לא יודעת מה לענות לך שכן אני לא ממש מבינה בפסקי ההלכה האלה ולכן אין לי מושג מה לומר לך בקשר לנושא.

גבגב

New member
ארינה יקרה

לא שאלתי מבחינה הלכתית , אני יודעת מה ההלכה אומרת. רציתי רק להוסיף לך מידע. אבקש לדעת לפי הפתיחה אם הקשר ביננו יצליח מה מיעצים הקלפים? אודה לך על תשובתך

מוטי א

New member
היי ../images/Emo13.gif

מבחינת ההלכה לכהן אסור לשאת לאשה גרושה ולכן לא תוכלו להתחתן ברבנות מה שכן תוכלו להנשא אצל רב רפורמי(גם בארץ) או בנישואים אזרחיים בחו"ל רצוי שתבררי ברבנות או אצל רב כלשהו אולי עדיף אצל טוענת רבנית שהיא פתוחה יותר לנושא מאשר רבנים ,מה המעמד שיהיה לכם במקרה כזה כדי שלא תפסידי את הזכויות שיש לזוגות נשואים בכל מקרה אם את מבולבלת קחי את הזמן שלך עוד כמה חודשים לא יזיקו אל תרוצי כבר להתחתן

למעלה