ארינה היקרה שלום שמי בתיה תאריך לידה 11.9.63 שמו גבי תאריך לידה 16.10.50 יצאנו במשך שנתיים , נפרדנו לפני שלושה חודשים בערך גבי מעוניין מאוד שנחדש את הקשר , אודה לך על תשובתך. באהבה בתיה
יש אפשרות לחזרה אם תעבדו היטב על הקשר. את די אופטימית מהקשר אך גבי קצת מאוכזב ולא מוצא את עצמו בקשר. כדי להצליח אתם צריכים לעבוד ולשקם את מה שקורה בינכם. יש אופציה לחזרה תוך נקודה אחת. בהצלחה ארינה
היי ארינה אנחנו חידשנו את הקשר לתקופת נסיון מצידי, אני לא יודעת מה אני רוצה, מצד אחד אני קשורה אליו מצד שני אני מאוד מבולבלת ולא יכולה להגיע להחלטה חד משמעית. הסיבה לכך היא בעיקר משום שאני אישה מאמינה , אני גרושה והוא כהן אנא עזרי לי
לא שאלתי מבחינה הלכתית , אני יודעת מה ההלכה אומרת. רציתי רק להוסיף לך מידע. אבקש לדעת לפי הפתיחה אם הקשר ביננו יצליח מה מיעצים הקלפים? אודה לך על תשובתך
מבחינת ההלכה לכהן אסור לשאת לאשה גרושה ולכן לא תוכלו להתחתן ברבנות מה שכן תוכלו להנשא אצל רב רפורמי(גם בארץ) או בנישואים אזרחיים בחו"ל רצוי שתבררי ברבנות או אצל רב כלשהו אולי עדיף אצל טוענת רבנית שהיא פתוחה יותר לנושא מאשר רבנים ,מה המעמד שיהיה לכם במקרה כזה כדי שלא תפסידי את הזכויות שיש לזוגות נשואים בכל מקרה אם את מבולבלת קחי את הזמן שלך עוד כמה חודשים לא יזיקו אל תרוצי כבר להתחתן