זוגיות

dandush95

New member
זוגיות

שלום ארינה שמי סמדר נולדתי בתאריך 2.2.1970 אני גרושה עם ילד בן 6 ברצוני לדעת מה צופן לי העתיד קודם כל מבחינת זוגיות האם אני אמצא מישהו חדש או שמא אני ובעלי נחזור להיות ביחד דרך אגב שמו אבי הוא נולד בתאריך 26.12.1967,אני כרגע במן קשר כזה עם בחור בשם חזי בן מזל דגים האם הוא יהיה הבן זוג שלי בקיצור כמו שאת רואה אני פשוט רוצה לדעת את העתיד מבחינת זוגיות,ילדים,עבודה,מצב כלכלי מה שאת יכולה להאיר את עיניי דרך הטארוט...... תודה רבה מראש על שיתןף הפעולה ביי סמדר.

ארינה

New member
היי סמדר,

כאן בפורום אני עונה בכל פעם על שאלה אחת ספציפית. את כל הנושאים ברציפות אני מכסה בפריסה אישית פנים מול פנים. אם את מעוניינת להגיע אליי לפריסה אישית בשמחה ובכל אופן שאלי אותי בכל פעם שאלה אחת ואני מבטיחה לענות בהקדם. אז תעשי לעצמך סדר בשאלות ותכתבי לי ואני אענה לך. ארינה

dandush95

New member
היי ארינה

טוב אני אשאל אותך כל פעם שאלה אחת אז השאלה הראשונה שלי היא האם יהיה לי בן זוג בשנה זו. תודה על התשובה סמדר

ארינה

New member
בן זוג

סמדר היקרה, יש לך עיכובים מאד חזקים בנושא הזוגיות וזה משהו שאת צריכה להוציא ממך כדי שיהיה לך טוב. כל מערכת יחסים שתהיה לך את תפגעי וחבל. תשחררי את מה שיש לך ויהיה לך טוב. בהצלחה ארינה

dandush95

New member
היי ארינה

קודם כל תודה על התשובה באמת מחזרים אחרי הרבה אבל שום דבר לא יוצא מכל החיזורים האלה דברים נגמרים עוד לפני שהם מתחילים האם זה קשור לבעלי לשעבר שמו אבי והוא נולד בתאריך 26.12.1967, את מה אני צריכה לשחרר על מנת שכן יהיה לי בן זוג?????????? ושוב תודה מכל הלב סמדר

למעלה