זוגיות

אלונה100

New member
זוגיות

נולדתי בתאריך 14.2.1976 בשעה 10 בבוקר בחיפה. הוא נולד ב- 30.12.1972 בטבריה, השעה לא ידועה. יאיר... האם ניתן לראות את הפוטנציאל שטמון בקשר? במהלך כל הקשר ביננו היו לנו עליות וירידות רבות וכים אנחנו פרודים אולם עדיין אני מרגישה שמשהו בתוכי אומר לי לא לוותר על הקשר הזה למרות הקשיים ואכן אנחנו עדיין בקשר אם כי הקשר הוא קשר לא מחייב. הכרנו ב- 3.6.2001 והפגישה הראשונה ביננו היתה ב-4.6.2001. אולי תאריך הפגישה יכול גם הוא לעזור... האם משהו במבנה האישיות שלי גרם לי לבחור בבן זוג שמערכת היחסים איתו לא קלה או שמא ... מדובר בדבר אחר.

אלונה100

New member
זוגיות

יש לציין גם שברגע הראשון שראיתי אותו היה לי ברור שזה יתפתח לקשר וגם בתקופות שנפרדנו כאילו ``יד הגורל`` הפגישה ביננו פעמים רבות וזאת ללא תכנון מראש. אז אולי תוכל לתת לי כמה נקודות על איזה זוגיות יכולה להיות טובה בשבילי ולהאיר לי את הדרך לגבי הזוגיות הזאת ואין ספק כי ההחלטה הסופית תהיה שלי.

המשפט האחרון הוא המפתח

כן, מדובר במשהו שקשור למבנה האישיות שלנו, שקשור לקוד הרגשי שלנו, שקשור לכל מיני מודלים רגשיים פנימיים אותם ניתן לראות במפה אישית, אולם קשה להסביר אותם כלפי חוץ. כן, הבחירות האמיתיות שלנו הן ממקום מאוד מוזר ולא ידוע, וקשה לנו לעיתים להלחם עליהן מול העולם שנראה אפעס כל כך הגיוני כשהוא מנסה להסביר לנו למה להתנהג אחרת.. אבל כן : זה קשור אך ורק אליך, ואם לא תביני שזה בעצם משרת אותך, גם עצם הבחירה בבחור וגם חוסר הויתור עליו גם כיום - אולי יהיה לך קשה לקחת אחריות ולהמשיך הלאה, למקום רגשי אחר. ורק כשתביני מי נגד מי ולמה מבפנים, תוכלי לעשות עבודה כלשהי על המקום הזה, לרפא ולהחלים אותו (שהרי לשם כך לפחות פגשת את הבחור - כדי לגעת באותו מקום פגוע) ואז לתת לקשר אחר, חם ומחלים ובריא, להכנס בזהירות לחייך. לדעתי ולמיטב נסיוני - לא לפני כן.

אלונה100

New member
תגובה לדברים

אז אולי תוכל לתת לי פרוט לגבי מבנה האישיות שלי בזוגיות והמשיכה הזאת לא לוותר למרות שזה קשה וגם להמליץ לי האם כדאי להתעקש ולא לוותר על הקשר או להמשיך הלאה וכמובן הדברים שלך יהיו בגדר המלצה בלבד.

בשמחה אתן לך את כל אלה

אבל.. אי אפשר לעשות אותם באינטרנט. המדובר בהרבה מאוד עבודה, שאני עושה בפגישה אישית מקצועית, ולא בכמה מלים באינטרנט. אם ברצונך - שלחי לי אי מייל (שלח אי מייל למנהל הפורום.. למעלה) עם טלפון, ואתקשר אליך.

למעלה