זוגיות

SABI123

New member
זוגיות

שלום אני שמחה שמצאתי את הפורום הזה. קוראים לי עתליה אני נשואה 11 שנים היו לנו שנים טובות והיו לנו שנים רעות. לפני כשנתים בגדתי בבעלי והוא גילה וסלח . אבל אני מרגישה שהוא לא בוטח בי. אני לא מואושרת בנישואים . אבל גם לא רוצא לפרק אותם . אני חשבתי שלאחר מה שעשתי הוא יבין שהוא יכול לאבד אותי וינסה לשמור שאני לא העזוב אותו. אבל הוא לא משתנה ואני מרגישה שאני מגדלת שלושה ילדים ולא שניים . אין לנו נושאי שיחה משותיפים ואני חושבת שוא נישאר איתי רק ביגלל שוא חייב לי . אני אסביר הוא עבר שני ניתוחי לב פתוח ואני טיפלתי בוא. אז הוא מרגיש חייב. לפני חודש פגשתי משהוא בצט' השיחות שלנו פשוט מושלמות אנחנו בואתו ראש וסוף סוף פגשתי משהוא שכיף לי לדבר איתו יש לנו המון נושאים משוטפים . אני עכשו בדילמה האם לנהל איתו רומן או לט

seeyou

New member
אין לי ספק שתנהלי איתו רומן-../images/Emo108.gif

איך הילדים לומדים לשקר? כאשר מתחילים להבין שאפשר מבלי לקבל עונש- ואפילו אם יש עונש ניתן לסבול לפני כשנתים בגדת בבעלך והוא גילה וסלח! כבר עברת את מחסום הפחד.. חושבת שוא נישאר איתך רק בגלל שוא חייב לך... אם כך הדבר ,גם הפעם הוא יסלח במצבו עם שני ניתוחי לב פתוח מתאים לחיות במערכת עם בגידות מאשר להתגרש.. יוסי

adam33

New member
תמיד

אצל השני הכל ניראה יותר ורוד תשאלי את עצמך מה יש לו לחפש שם באותה שעה ? אל תאשימי את בעלך הרי את לא היית ככלי קיבול ומה שבדרך כלל יצא מהקשר שלכם הוא לריב כל פעם בצאט לא רבים ואין על מה את לא רואה את החסרונות והוא לא רואה את החסרונות שלך לכן ההשוואה היא אינה נכונה וחוטאת לבעלך אם היתי במקומך היתי מחזיר לבעלך את האימון בך על ידי כך שהיתי מראה לו שהשתנתי את מאשימה אותו כי את בגדת בו וגם חזרת אליו במהירות וכעת את רוצה שינוי כמו שאת לוחצת על כפתור אבל זה אינו כך שינוי מגיע לאחר חודשים ושנים לאחר בגידה של אחד מבני הזוג ולכן היתי יושב איתו ולא מזכיר מה שהיה ומתנתק מהמחשב בערבים ומבלה יותר איתו זה לא פייר שאת רוצה שהוא ישתנה בעוד שהראש שלך במקום אחר אדם שמגיע לטעון משהו צריך לטעון בנקיון כפיים ולכן היתי כן מציע לך פשוט לאזור אומץ להפסיק הכל ולהתחיל להלחם על הזוגיות שלך..

קרן210

New member
לא לבגוד, קודם לחשוב

האם את רוצה באמת להשאר עם בעלך או לא אם כן אז להשאר זה רק איתו ואם לא אז לעזוב ולא לאמלל את שניכם בשקרים וחוסר אמינות. אם תבגדי למה זה יוביל בסוף? לעזוב אותו... אז אם כך תעזבי אותו כבר עכשיו ותתחילי חיים חדשים זה עדיף מלאמלל את שניכם ובמיוחד אותו כי בסוף זה גם יתגלה והפרידה תהיה עוד יותר קשה. לפי דעתי השאלה צריכה להיות לא האם לבגוד או לא אלא האם להשאר איתו או לא.

למעלה