זוגיות

ofir285

New member
זוגיות

שלום לכולם ממש בקצרה אספר לכם שאני אדם מיוחד, עובד בעבודה סדירה ולומד לתואר ראשון למרות השפעות הסכיזופרניה. זה כבר זמן רב שאני מחפש זוגיות אך ללא הצלחה.מחלת הסכיזופרניה ללא הקשר לרמתה גרמה לתחושת רתיעה אצל חברותיי. כיום אני בן 29 ומחפש קשר קשר זוגי עם בחורה הסובלת מבעיה הדומה לשלי. שאלתי היא האם מישהו מכיר או שמע על סדנאות להכרויות המתמחות בתחום הנפשי?

yelowim

New member
אני לא יכול לעזור לך בהכירות אבל...

אני בן 31 ואני סובל ממאניה דיפרסיה . ותמיד מבלבלים בין זה לבין הסכיזופרניה. הייתי שמח להתכתב איתך קצת .ואני מודה שזה בעיקר מסקרנות. אז מעיניין אותך לחליף רשמים איתי אני אשמח. שלח לי מסר או תגובה לא משנה. ובהצלחה עם הבנות. ביי

yelowim

New member
תבדוק את מערעת המסרים שלך

שלחיתי את האימייל שלי.

ofir285

New member
לשאלתכם

הסכיזופרניה היא מחלה כמו כל מחלה, צריך לדעת רק כיצד להתייחס אליה. אין ספק ששילוב של דברים עושים את החיים יותר קלים. מומחים טוענים שגורם המקטין את הסכיזופרניה זה טיפול תרופתי טוב ובראש ובראשונה וגם טיפול פסיכותרפי. אבל האמונה העצמית,היא הכוח הפנימי שמניע את הכל.ללא אמונה כזאת קשה להתקדם בחיים. המחלה היא רק מגבלה, היא לא מונעת מלעשות דברים.

jinjetta

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד על הגישה

מסכימה מאוד עם מה שאמרת. הרבה אנשים לא מצליחים להתגבר על המגבלה משום שאין בידם מספיק מידע על האופציות העומדות בפניהם, אין להם משאבים כדי להתמודד עם הדברים בצורה טובה, ולעיתים גם הסביבה מגבילה, אפילו במקום שמגבלת המחלה נגמרה כבר מזמן. יש בעיה של חוסר מודעות של החולים ומשפחותיהם (מה שמקשה על הטיפול ועל ההתמודדות) וחוסר מודעות של הציבור הכללי, שמתייחס למחלות נפש כמשהו שיש לפחד ממנו (ובכך מקשה על האנשים המתמודדים עם המגבלה הזו את ההשתלבות בחיים החברתיים). מחזקת את ידיך ומקווה שתמשיך לפעול מתוך אמונה וכוח פנימי

למעלה