זוגיות

ila11

New member
זוגיות

גיסתי נשואה+3 נמצאת במשבר במערכת היחסים היא נמצאת בדילמה קשה האם פרדה היא הדרך הנכונה לאחר 10 שנים של התעלמות מוחלטת מצרכיה הרגשיים עכשיו הוא מנסה לדבר במילים יפות אבל הכל צביעות מה לעשות?

seeyou

New member
היא שואלת והיא עונה?../images/Emo11.gif

אם היא מרגישה שהכול צביעות אז למה בכלל לפנות לדעה של אחרים? אני חושב שלהתגרש לא תפתור לה את הבעיה,רק יתאספו...לא לוקחת בחשבון שיש 3 ילדים?לא חושב בכלל על גורלם? נניח שפגשה גבר שמתנהג יותר יפה מבעלה,הוא ימשיך כך גם אחרי שהיא תתגרש? הוא גם ירצה להקים ביחד משפחה? חייט טוב מודד 10 פעמים לפני שגוזר פעם אחת. ברור שאם אזלו כל המאמצים לשיפור האווירה בבית והמצב הוא בלתי נסבל אז אני מניח שהמוצא שלה מועדפת...

ila11

New member
תגובה

המצב הוא באמת בלתי נסבל היא במצב נפשי קשה לא רק זה שהילדים סובלים היום ממערכת כזו ואני באמת כבר לא יודע מה עדיף

seeyou

New member
דבר אחד ממליץ לך...

...תני לה להחליט על גורלה... לא לדחוף אותה לעשות דבר כנגד רצונה למרות המצב הקשה היא,ורק היא צריכה להחליט

ila11

New member
תגובה

זה נכון אין שום ספק שהיא צריכה להחליט לבד וגם נאמר לה שבסופו של דבר זוהי החלטה שצריכה לבוא מבפנים ואף אחד אחר יכול להחליט בשבילה. אבל ישנם לפעמים מקרים שאדם מבחוץ שרואה את הדברים מלמעלה רואה דברים שהיא לא רואה ואני כן אבל גם אם לא נומר לה את אותם דברים היא אחרי זמן מסויים מגלה אותם גם לבד

s h o o s h a

New member
הסבר...

"עכשיו הוא מנסה לדבר במילים יפות אבל הכל צביעות"
חושבת שעדיף שגיסתך תעלה את בעיתה ותפרט קצת יותר את ענין ה"מילים יפות" ואת ענין ה"צביעות". כי אם מישהו מנסה לשקם את מערכת הזוגיות שלו, מנסה לתקן אותה, הרי שהדרך היא בדרכי נועם (להבנתי). אז למה בכל זאת ה"צביעות"?

adam33

New member
צביעות

השאלה האם הצביעות היא מכך שאת רואה והיא כאילו לא רואה זאת? או שבעמת הוא כזה לפי דעתי זה שהוא מתחיל להראות זה כבר טוב ולא משנה אם זה בצביעות או לא העיקר להתחיל והיא צריכה לנצל זאת לשאוב ממך את הנקודות שאת חושבת שעליו לשנות וברגע זה תשמשי לה כחברה ובעיקר כתומכת לא בכל יום נפתח פתח להתקרבות מצד בן הזוג שאמור לעשות זאת..

ila11

New member
תגובה

העיניין הוא שכבר היו דברים מעולם והיו ניסיונות קודמים זה החזיק בדיוק חודש לאחר מכן הכל חזר לקדמותו אולי גם הפעם מדובר על אותו מקרה והשאלה העיקרית היא עד כמה צ"נס ניתן לתת ומתי הרי אין גבול לזמן ואפשר לדעתי גם למשוך בצורה כזו גם עוד 10 שנים בלי להרגיש.

למעלה